Instaliram igricu na D disk a trosi mi mjesta od C

poruka: 11
|
čitano: 4.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

EEeeee ovako skinio sam Dying light i instalirao sam ga u D disk u novu mapu.

Kada je to napokon zavrsilo usao sam u moje racunalo i skuzio da imam jako malo slobodnog mjesta na C disku. i dobro trazim ja igricu na D disku i nemogu je nac. i krenem ponovno instalirat na D disk i ima vise od pola slobodnog prostora a izbacuje mi da nema mjesta a ustvari nema mjesta na C disku... koji vrag je stim!!???

A i onda nemogu nac tu mapu i nezzz kak da je obrisem

jel mi moze neko pomoc

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Instaliram igricu na D disk a trosi mi mjesta

Svaka instalacija nešto stavlja i u sistemske mape na C: i tu nema pomoći ako su ti wins na C:

Oslobodi prostor na C:

13 godina
RukiPro kaže...

EEeeee ovako skinio sam Dying light i instalirao sam ga u D disk u novu mapu.

Kada je to napokon zavrsilo usao sam u moje racunalo i skuzio da imam jako malo slobodnog mjesta na C disku. i dobro trazim ja igricu na D disku i nemogu je nac. i krenem ponovno instalirat na D disk i ima vise od pola slobodnog prostora a izbacuje mi da nema mjesta a ustvari nema mjesta na C disku... koji vrag je stim!!???

A i onda nemogu nac tu mapu i nezzz kak da je obrisem

jel mi moze neko pomoc

jesi je kupio ili "skinuo" ako razumijes, vjerojatno je to toga... meni prepoznaje igre sa svih particija koje imam.

17 godina
neaktivan

Možda ti je "D disk" ustvari folder na "C disku" :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda koristi C: prilikom instalacije za raspakiravanje privremenih datoteka ali ih ne obriše nakon instalacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

http://windirstat.info/ skini ovaj program i pogledaj di ti se nalazi . Inace odlican program za uvid mjesta i koliko sta zauzima ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ovako ti mora biti namješteno da bi igru instalirao na D particiju hard diska.

Nisam imao takvih pojava prilikom instalacije Dying Lighta.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Izbriši ili isključi system restore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Počisti smeće s diska programom CCleaner. Ono što on ne počisti vjerojatno je sastavni dio te igre koji mora biti na sistemskom disku i/ili su u pitanju kakve shareane biblioteke (DLL-ovi i sl.).

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan

Ja imam problem malo drukčiji ako neko ima prijedlog neka pomogne . Imam 2 diska , jedan ssd i hdd .C mi je ssd , a D mi je hdd , i uvijek kada pokušavam instalirat igrice na d samo odjednom disk nestane , i moram ugasit i upalit komp , da bi ga opet mogo koistit , ali to se ne događa samo kad nešto instaliram nego čak i kad skidam nešto na D: disk ... kako da riješim taj problem ?

0 0 hvala 0
11 godina

Desni klik na ikonu D diska , properties, tools, "Check" .

Meni takav slučaj bio i riješen tako da sam SATA kabal od diska par puta izvukao (normalno dok je PC isključen) i ponovo spojio na MBO i na disku i otad kaže lik da mu radi bez problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice