Graficka XFX HD4830

poruka: 6
|
čitano: 1.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Graficka XFX HD4830

E ljudi pomoc :)

Do danas ujutro mi sve bilo u redu. Dojdem navece kuci s posla i hocu upalit komp i sve se upali, ali nemam slike nikakve. Sad skontam da mi na grafickoj kartici blinka crveno svijetlo. e sad trazim po glugu al ne daje nista konkretno :S pa pitanje jel zna netko sto bi to moglo biti ?

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Graficka XFX HD4830

moguce da napajanje nije dobro spojeno u kartcu, sumnjam da se pregrijava posto ti uopce ne daje sliku, moguce da je osla ca. ako mozes, probaj ju u drugom racunalu, cisto da rjesis pitanje da li je do kartice ili (unatoc crvenom svijetlu) ipak ne.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Graficka XFX HD4830
Potvrđujem kolegu u vezi kabela od dodatnog napajanja,ali uz to provjeri dal ti dobro sjedi grafička kartica i dal su ti lemovi na grafičkoj od dodatnog napajanja uredu(zna se desiti da se odlijepe)
Life is Life sha-la-la-la-la
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rijesio sam stvar :) kao da gubi kontakt negdje na onom 6 pinskom konektoru napajanja sto grafu napaja il je nest kao sto kazes na lemovima grafe. sve u svemu sad radi ok al ko zna kad ce ope izgubit kontakt :S
15 godina
neaktivan
Graficka XFX HD4830
Malo to pregledaj samo ako nađeš mjesto kvara procjeni možeš li popraviti ako ne pusti nek radi dok radi :)
LP
Life is Life sha-la-la-la-la
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ma nek radi dok radi :) ima garanciju tako da necu nis prckat po tom dok totalka ne krepa :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice