kad pokrenem bilo koji program pojavi mi se poruka c:\\progra~1\window~4\datamngr\datamngr.dll is not valid windows image.plese check....
Hvala unprijed !
kad pokrenem bilo koji program pojavi mi se poruka c:\\progra~1\window~4\datamngr\datamngr.dll is not valid windows image.plese check....
Hvala unprijed !
Hvala unprijed !
taj DLL nije dobar.
probaj sa ovim http://www.dlldll.com/datamgr.dll_download.html
stavi ga tamo dje se nalazi taj DLL.
naravno overwrite ga
oprosti ali ja neznam skoro nista na kompu recimo znam neku malu osnovu . uglavnom skinio sam program i pokrenio i imam oko 2500 erora a on mi je popravio sam 50.mozes malo detaljnije objasnit ono sto si napisao
malo sam bolje proguglao i nasao da je to malware.sad skeniram p acu javit rezuultate
pobrisao sam sve malware i viruse ali i dljae mi dolazi ta poruka
pobrisao sam sve malware i viruse ali i dljae mi dolazi ta poruka
daj ga još skeniraj s ovim,skini,ne instalira se,pokreni ga s desktopa , obično skeniranje,ili express scan bez onog sigurnosnog načina rada
pa javi rezultate kad završi
nasao je i izbrisao neke viruse ali i dalje dolazi poruka
de kucaj search za taj DLL preko cijelog har diska i kad ga nadjes zamjeniga sa onim iz linka
Hvala svima koji su pomogli . Bila je to neka vrsta malwara i izbrisao sam ga sa alatom RemoveIT PRO v4