layout je na hrvatskom, sve je spojeno, windows je na hrvatskom, dosad sam kopirao @ s wikipedie...dal zna neko u cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
layout je na hrvatskom, sve je spojeno, windows je na hrvatskom, dosad sam kopirao @ s wikipedie...dal zna neko u cemu je problem?
probaj sa alt gr i v
probaj i sa shift i 2
Sto ce ti ctrl ovdje ??
@= Alt gr + V
Pritisni lijevi alt i otkucaj 64 na numeričkoj pa pusti alt.
Dosad su isprobane ove kombinacije:
ctrl + alt + v
altgr + v
alt + 64
shit + 2
niti jedna ne radi
ctrl + alt + v
altgr + v
alt + 64
shit + 2
niti jedna ne radi
Stisni tipku Alt Gr + V i dobiš @
ctrl + alt + v
altgr + v
alt + 64
shit + 2
niti jedna ne radi
Stisni tipku Alt Gr + V i dobiš @
pa vidis da je na piso da mu ne radi :D
isprobano, ne radi, onda je mozda problem u tipkovnici makar sve radi osim toga...
isprobano, ne radi, onda je mozda problem u tipkovnici makar sve radi osim toga...
AltGr + neka druga tipka radi?
Sigurno sve postavljeno na HR?
Probaj u notepadu, Isprobao na tu ctrl + alt +V dobiva @. Ako u notepadu neće dobit poput ove @, €, itd. Onda je fakat tipkovnica poluispravna. A može bit da je neki program zaražen od virusa.
Stručnjak za odmaganje...
Napravi si bookmark u pregledniku naziva @ i onda c/p svaki puta 
probaj Left Shift + 2
Ako ti vec ne radi, ne moras se mucit s copy/paste.. jednostavno otvori virtualnu tipkovnicu i ukucaj preko nje..
jel mozda koristis ulutrasurf ili neki drugi program koji ima bindanu neku drugu funkciju na altgr + v ?
Sto ce ti ctrl ovdje ??
@= Alt gr + V
Ctrl+alt=alt gr
Ctrl+alt=alt gr
Nepotrebno kompliciranje, zasto raditi nesto sa tri tipke ako se moze isti ucinak dobiti sa dvije...
ALT + SHIFT nakon toga ALT_GR + V.
Postoji mogućnost da ne radi ako je upaljen Evernote. Evernote ima Hotkey na mjestu "@".
Ako je tako samo u opcijama promjeniti taj hotkey u neku drugu kombinaciju ili tipku i problem solved :)
Hvala svima na pomoci, problem rijesen. Softverski problem...
Bok svima! Isti problem. Kombinacija AltGr + V ne radi. Ne mogu dobiti et iliti monkey. Isprobane dvije tipkovnice. Klinac krenuo na informatiku u školi, pa mi se ćini da se zaigrao. Molim pomoć!!!
Bok svima! Isti problem. Kombinacija AltGr + V ne radi. Ne mogu dobiti et iliti monkey. Isprobane dvije tipkovnice. Klinac krenuo na informatiku u školi, pa mi se ćini da se zaigrao. Molim pomoć!!!
shift + 2 bi ti trebalo raditi
ako ne radi koristi aplikaciju windowsa "on screen keyboard"
Neće ni jedno ni drugo.
Neće ni jedno ni drugo.
Koja tipkovnica ti je odabrana? U donjem-desnom kutu, pored sata? Trebalo bi ti pisati HR ili HRV. Ako ne piše, onda drži tipku Alt i stišći Shift sve dok se ne prebaci na HR/HRV. Ako se neće prebaciti, onda ti je valjda obrisana naša tipkovnica - onda klikni lijevom tipkom miša na oznaku jezika pa Language preferences, pa dodaj naš jezik/tipkovnicu.
Piše HR
Ako imaš program Razer booster (ili sličan program) izbriši ga.
Nemam
onda copy - paste
eto ti ih @@ @ @
To mi je mali posranac pokazao, ali to je za zgasiti vatru. Želio bih da to funkcionira kak' spada.
De pokušaj iz safe moda-a vidjet da li će raditi, također pokušaj na virtualnoj tastaturi/tipkovnici