[Prodaja] Ulaznice za Thompsonov koncert zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.275
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] Ulaznice za Thompsonov koncert

Pozdrav, prodajem ulaznice za Thomsponov koncert u Zagrebu, 05.07.2025. Karte su za Parter, ulaz Jug. Trenutno ih imam u aplikaciji, pa ih mogu direktno Vama poslati na mail, ili dok će biti dostupne preko Entrio stranice, pošaljem u PDF obliku na mail ili Whatsapp. Ako ste ih Zagreba, mogu ih i ja isprintati pa se nađemo i osobno Vam ih dam. Cijena je 30 eura po ulaznici. Imam ukupno 3 komada.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2025 10:53 (hrčak).
6 godina

Gledam na Njuškalu, sedam dana do koncerta, cca 3000 oglasa u kojima se prodaju karte za koncert. To nikad nisam vidio  Pa zar je toliko ljudi probalo izigravati tapkaroše i zaraditi neku lovu na preprodaji? 

Nema šanse da se i 10% toga uvali nekome do koncerta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2025 16:35 (BugLove).
15 godina
Re: [Prodaja] Ulaznice za Thompsonov koncert
Na njuskalu se nadu besplatne karte za koncert .sam potrazi oglase sa slikanim qr codom karata
14 godina
BugLove kaže...

Gledam na Njuškalu, sedam dana do koncerta, cca 3000 oglasa u kojima se prodaju karte za koncert. To nikad nisam vidio  Pa zar je toliko ljudi probalo izigravati tapkaroše i zaraditi neku lovu na preprodaji? 

Nema šanse da se i 10% toga uvali nekome do koncerta.

Imaš jedne koji su mislili zaraditi jer nisu znali da će organizator naknadno pustiti toliko karata u prodaju. I imaš druge koji su se predomislili nakon što su vidjeli koliko karata je prodano i koji će to organizacijski cirkus biti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina
herc1988 kaže...
Na njuskalu se nadu besplatne karte za koncert .sam potrazi oglase sa slikanim qr codom karata

Možda bih išao na taj koncert da mi plate, ali barem duplu dnevnicu   

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2025 7:45 (BugLove).
12 godina

Bok, situacija je takva da smo trebali obiteljski ići na navedeni koncert, no kako mi tata i teta rade u javnim službama, naknadno su saznali da će cijeli vikend biti dežurni i sada su mi karte ostale viška. Ako se neće nitko javiti, u petak ću isto objaviti kod, da netko iskoristi. Hvala

16 godina

Ful je bitno svima što škrti Jugosloven misli o dotičnom koncertu

6 godina
SAMSUNGANTE kaže...

O bože , ni na informatičkom forumu se ne možeš sakriti od glupih desničara. Toliko ste dosadni, glupi i predvidljivi, da mi se sa takvima kao što si ti ne da razgovarati. 

Ja kažem nešto i mogu od riječi do riječi predvidjeti što ćeš odgovoriti.  

14 godina
SAMSUNGANTE kaže...

U RH su ti izgleda opcije da budeš Jugosloven ili simpatizer ratnog profiterstva, između nema

13 godina
Uno reverse card
16 godina
reče jugosloven koji ni ne kupuje kartu niti misli ic na koncert i kojeg svrbi cijela priča toliko da se mora javit i svima dat do znanja da nebi išao na koncert haha plus još ktome si škrtica (viđeno po prethodnim aktivnostima) , desnicar ti je tata bio (jugoslovenski)
13 godina
Neki mediji su svojim objavama možda potakli neke da ne idu na koncert...Realno ako nisi veliki fan,živiš u Zagrebu možeš dio događaja pogledati iz daljine,most i sl.Ne moraš satima prije stajati na suncu.
Sve da i imam,otkud mi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice