R7 9800X3D vs Core Ultra 7 265K MAX OC SHOWDOWN

poruka: 47
|
čitano: 5.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: R7 9800X3D vs Core Ultra 7 265KF MAX OC SHOWDO
forumaš kaže...

Vrtio si na AMD grafi koja ima puno manji cpu driver overhead od nvidije.

drajver overhead dolazi do izražaja kad je cpu slab, zato su nekad rx580 znale imat i slabiji rezultat od gtx 1050ti, kad je taj overhead bio boljka radeonki

ali isključivo sa slabim procesorima poput starijih i3 ili prvih 1xxx rajzena, čim se u test ubacio neki i5 ili i7 ili moderniji rajzen, rx580 bi prodisala i prepišala 1050ti kako i treba

ovdje je riječ o najjačim modernim cpu, drajver overhead je zanemariva stavka

11 godina
Re: R7 9800X3D vs Core Ultra 7 265K MAX OC SHOWDOW
KTM kaže...

Da vidimo kako diše publika na tribinama

Nije pošteno jer Boro nemože glasati

10 mjeseci
ZGamer kaže...
KTM kaže...

Da vidimo kako diše publika na tribinama

Kad je nevaljalo dijete pa sada može samo zuriti iz kazne u kutu

12 godina
ZGamer kaže...

glasat će kad izađe iz kuta... ako stigne prije sljedeće suspenzije

16 godina
picajzla0707 kaže...
forumaš kaže...

Vrtio si na AMD grafi koja ima puno manji cpu driver overhead od nvidije.

drajver overhead dolazi do izražaja kad je cpu slab, zato su nekad rx580 znale imat i slabiji rezultat od gtx 1050ti, kad je taj overhead bio boljka radeonki

ali isključivo sa slabim procesorima poput starijih i3 ili prvih 1xxx rajzena, čim se u test ubacio neki i5 ili i7 ili moderniji rajzen, rx580 bi prodisala i prepišala 1050ti kako i treba

ovdje je riječ o najjačim modernim cpu, drajver overhead je zanemariva stavka

Ryzen 5 7600 je moderan i jak gaming CPU te u kombinaciji sa RX 9070XT daje veći FPS nego sa RTX 5080...od 2:20 pa na dalje

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:25 (forumaš).
7 tjedana

Dečki ajde necemo ovdje zatrpavat temu, ima tema rasprava o CPU pa tamo nastravite rasprave koje nisu vezane iskljucivo za naslov ove teme, hvala 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Ryzen 5 7600 je moderan i jak gaming CPU te u kombinaciji sa RX 9070XT daje veći FPS nego sa RTX 5080...od 2:20 pa na dalje

to nisam vidio dosad, gledao sam one ranije videe sa starijim cpu

hvala na info

Digitale Maximale kaže...

Dečki ajde necemo ovdje zatrpavat temu, ima tema rasprava o CPU pa tamo nastravite rasprave koje nisu vezane iskljucivo za naslov ove teme, hvala 

čekamo da tema krene s tematikom kojoj je posvećena, pa je održavamo živom u međuvremenu 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:42 (picajzla0707).
16 godina

Ni ja ni kužim zašto nije otvorena kad su gotovi rezultati. 

Kad je već otvorena autor si je trebao rezervirati dva tri posta nakon otvaranja, koje editira sa rezultatima, da budu na vrhu i da sve bude pregledno.

Napisati dva tri posta za redom uz upis rezervirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 tjedana

Zapalili smo temu, preko 3000 čitanja u 24h a okrsaj jos nije počeo 

Ovo baca sječanja na neke stare dane Bug foruma od prije 10ak godina kada su ovakve stvari bile svakodnevica, i jedno 10ak nas hardverskih entuzijasta na okupu.... Vidi se da je falilo ovoga forumu 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ovo baca sječanja na neke stare dane Bug foruma od prije 10ak godina kada su ovakve stvari bile svakodnevica, i jedno 10ak nas hardverskih entuzijasta na okupu.... Vidi se da je falilo ovoga forumu 

Čak četr moderatora prate temu to je prava stvar onda.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:52 (dery).
9 godina
dery kaže...

Čak četr moderatora prate temu to je prava stvar onda.

samo cekaju :D

A nama sve otislo mimo planova. Grafa je danas trebala biti dostavljena, ali Amazon kaze ovako: We’re sorry for the delay. Your package is still on its way, and we estimate that it will be delivered on or before 11 November.
U subotu sam sa amazona narucio napajanje i grafu odjednom, napajanje stiglo u ponedjeljak u 7:50 ujutro na vrata, a grafe jos nema...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:07 (Zwer54).
12 godina

Aha, slucajno delay kad treba 5090 doc.. pazi da ti nebi cigla bila nutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
hahhaajaads kaže...

Aha, slucajno delay kad treba 5090 doc.. pazi da ti nebi cigla bila nutra

Ma je, pa sa amazona je, nije sa oglasa...

16 godina

Ma može biti, evo i meni slična situacija, uzeo jučer tuf5070ti na nekoj akciji jer mi je pun kurac ove 7900xt i zujanja. Dostava je trebala biti sutra u subotu i odgođena za ponedjeljak. Možda imaju previše posla u skladištima... 

Meni nije toliko ni bitno, više me zanima kaj budu rezultati okršaja, konačno neka zanimljiva dešavanja na forumu 

9 godina
Crljo kaže...

Ma može biti, evo i meni slična situacija, uzeo jučer tuf5070ti na nekoj akciji jer mi je pun kurac ove 7900xt i zujanja. Dostava je trebala biti sutra u subotu i odgođena za ponedjeljak. Možda imaju previše posla u skladištima... 

Meni nije toliko ni bitno, više me zanima kaj budu rezultati okršaja, konačno neka zanimljiva dešavanja na forumu 

mene zulja kaj sve kaj god narucim sa amazona dolazi u roku 48h, nekad bude i 5 dana, ali rijetko, i sad konacno potegnem kak spada, i sad nekakvo cekanje i odgode... kak bas sad :D

4 godine
dery kaže...
 Ok ajd ako čemo tako nije referenca ali jest poprilično točan glede razlike performansi cpu. Znači vas dvoje morate testirat na istim windowsima isti procesi u pozadini, isto sve narihtano postavke winsa, stock ili oc cpu, jednako tjuniran ram itd. Ista mapa, scenario,server pa nekako bi to moglo biti to iako nije skriptrirani ingame test koji bi bio najtočniji. Drugi igre koje imaju ingame test će pokazat točnije stanje.

Uvukao se strah u kosti crvenima, sad moraš testirati na istim Windowsima, s istim procesima u windowsima 

合気道 五段 Me, myself and I
16 godina

Ako si ozbiljan to je baza osnova testiranja eto da znaš. Ali to oni znaju nisam ni trebao ništa govorit. Naravno strah je ako zver dobije onda svi prelazimo na i5 intela kao i ti također.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:48 (dery).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice