Da vidimo kako diše publika na tribinama
Nije pošteno jer Boro nemože glasati
Kad je nevaljalo dijete pa sada može samo zuriti iz kazne u kutu
Da vidimo kako diše publika na tribinama
Kad je nevaljalo dijete pa sada može samo zuriti iz kazne u kutu
glasat će kad izađe iz kuta... ako stigne prije sljedeće suspenzije
Vrtio si na AMD grafi koja ima puno manji cpu driver overhead od nvidije.
drajver overhead dolazi do izražaja kad je cpu slab, zato su nekad rx580 znale imat i slabiji rezultat od gtx 1050ti, kad je taj overhead bio boljka radeonki
ali isključivo sa slabim procesorima poput starijih i3 ili prvih 1xxx rajzena, čim se u test ubacio neki i5 ili i7 ili moderniji rajzen, rx580 bi prodisala i prepišala 1050ti kako i treba
ovdje je riječ o najjačim modernim cpu, drajver overhead je zanemariva stavka
Ryzen 5 7600 je moderan i jak gaming CPU te u kombinaciji sa RX 9070XT daje veći FPS nego sa RTX 5080...od 2:20 pa na dalje
Dečki ajde necemo ovdje zatrpavat temu, ima tema rasprava o CPU pa tamo nastravite rasprave koje nisu vezane iskljucivo za naslov ove teme, hvala 
Ryzen 5 7600 je moderan i jak gaming CPU te u kombinaciji sa RX 9070XT daje veći FPS nego sa RTX 5080...od 2:20 pa na dalje
to nisam vidio dosad, gledao sam one ranije videe sa starijim cpu
hvala na info
Dečki ajde necemo ovdje zatrpavat temu, ima tema rasprava o CPU pa tamo nastravite rasprave koje nisu vezane iskljucivo za naslov ove teme, hvala 
čekamo da tema krene s tematikom kojoj je posvećena, pa je održavamo živom u međuvremenu 
Ni ja ni kužim zašto nije otvorena kad su gotovi rezultati.
Kad je već otvorena autor si je trebao rezervirati dva tri posta nakon otvaranja, koje editira sa rezultatima, da budu na vrhu i da sve bude pregledno.
Napisati dva tri posta za redom uz upis rezervirano.
Zapalili smo temu, preko 3000 čitanja u 24h a okrsaj jos nije počeo 
Ovo baca sječanja na neke stare dane Bug foruma od prije 10ak godina kada su ovakve stvari bile svakodnevica, i jedno 10ak nas hardverskih entuzijasta na okupu.... Vidi se da je falilo ovoga forumu
Čak četr moderatora prate temu to je prava stvar onda.
Zapalili smo temu, preko 3000 čitanja u 24h a okrsaj jos nije počeo 
Ovo baca sječanja na neke stare dane Bug foruma od prije 10ak godina kada su ovakve stvari bile svakodnevica, i jedno 10ak nas hardverskih entuzijasta na okupu.... Vidi se da je falilo ovoga forumu
Čak četr moderatora prate temu to je prava stvar onda.
samo cekaju :D
A nama sve otislo mimo planova. Grafa je danas trebala biti dostavljena, ali Amazon kaze ovako: We’re sorry for the delay. Your package is still on its way, and we estimate that it will be delivered on or before 11 November.
U subotu sam sa amazona narucio napajanje i grafu odjednom, napajanje stiglo u ponedjeljak u 7:50 ujutro na vrata, a grafe jos nema...
Aha, slucajno delay kad treba 5090 doc.. pazi da ti nebi cigla bila nutra
Aha, slucajno delay kad treba 5090 doc.. pazi da ti nebi cigla bila nutra
Ma je, pa sa amazona je, nije sa oglasa...
Ma može biti, evo i meni slična situacija, uzeo jučer tuf5070ti na nekoj akciji jer mi je pun kurac ove 7900xt i zujanja. Dostava je trebala biti sutra u subotu i odgođena za ponedjeljak. Možda imaju previše posla u skladištima...
Meni nije toliko ni bitno, više me zanima kaj budu rezultati okršaja, konačno neka zanimljiva dešavanja na forumu 
Ma može biti, evo i meni slična situacija, uzeo jučer tuf5070ti na nekoj akciji jer mi je pun kurac ove 7900xt i zujanja. Dostava je trebala biti sutra u subotu i odgođena za ponedjeljak. Možda imaju previše posla u skladištima...
Meni nije toliko ni bitno, više me zanima kaj budu rezultati okršaja, konačno neka zanimljiva dešavanja na forumu 
mene zulja kaj sve kaj god narucim sa amazona dolazi u roku 48h, nekad bude i 5 dana, ali rijetko, i sad konacno potegnem kak spada, i sad nekakvo cekanje i odgode... kak bas sad :D
Uvukao se strah u kosti crvenima, sad moraš testirati na istim Windowsima, s istim procesima u windowsima 
Ako si ozbiljan to je baza osnova testiranja eto da znaš. Ali to oni znaju nisam ni trebao ništa govorit. Naravno strah je ako zver dobije onda svi prelazimo na i5 intela kao i ti također.