Premijera posljednje sezone serije Stranger Things

poruka: 46
|
čitano: 7.937
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Premijera posljednje sezone serije Stranger Things".
8 godina

Jedina greška koju večina napravi kad snima sa djecom je da predugo rastegnu sezone i onda dobiješ, kao u trenutnom slučaju, da imaš glumce koji su u prvoj sezoni bila djeca sa oko 10-12 godina su sada odrasli ljudi sa preko 20 koji još uvijek glume djecu...

Uglavnom nadam se da neće zaključit seriju totalno glupavo kao što je npr "Lost" završio ali nije da ima puno prostora za neki inteligentni kraj!

Moj PC  
14 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Premijera posljednje sezone serije Stranger Th
nikonja kaže...

Jedina greška koju večina napravi kad snima sa djecom je da predugo rastegnu sezone i onda dobiješ, kao u trenutnom slučaju, da imaš glumce koji su u prvoj sezoni bila djeca sa oko 10-12 godina su sada odrasli ljudi sa preko 20 koji još uvijek glume djecu...

Uglavnom nadam se da neće zaključit seriju totalno glupavo kao što je npr "Lost" završio ali nije da ima puno prostora za neki inteligentni kraj!

To je onaj problem šta je netko komentirao, danas čekaš 2 godine sezonu i onda dobiš 5-6 epizoda. Nekad si čekao samo godinu dana za 15-20 ep i to kvalitetnih, danas za 2 god dobiš 3/4 manje i još goli k haha. Stranger things ima po guglu 34 epizode u 10 godina. 

8 godina
Hrža kaže...
nikonja kaže...

To je onaj problem šta je netko komentirao, danas čekaš 2 godine sezonu i onda dobiš 5-6 epizoda. Nekad si čekao samo godinu dana za 15-20 ep i to kvalitetnih, danas za 2 god dobiš 3/4 manje i još goli k haha. Stranger things ima po guglu 34 epizode u 10 godina. 

Egzekli, komotno su to mogli snimit sve u godinu dana i onda 8 godina izbacivat sezonu po sezonu...

15 godina

Sjetim se odmah Star trek Nex Gena. 178 epizoda u 7 sezona, u 7 godina. Više od pola ih je kultno.

Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina

Jedno je snimiti a drugo je napraviti CGI frejm po frejm. 

Također glumci kako postanu popularni rade i na drugim projektima pa se čeka na raspored.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 16:48 (forumaš).
3 mjeseca

Ma serija je TOP! Cak i novi IT Welcome to Derry mi je pun pogodak :D izbjegavam sve da ne vidim spoilers jer planiram sve u miru pogledat odjednom.

One Man Games

1 0 hvala 1
3 tjedna

Nijedna serija me nije zaljepila za tv kao Stranger Things. Masterpis.

1 0 hvala 0
3 mjeseca
HexRunner kaže...

Bas to, preporucam pogledati IT Welcome To Derry, isto je odlicna. Puno ljudi vidim komentira kao prvih par epizoda "jedu go**a" o rasizmu i slicno, ali ocito nitko ne cita knjige vise, to je i bit Derry i slicno, jer IT koji se nalazi tamo upravo je opisan tako da utjece na ljude grada, te u ovom smislu pojacava rasizam i mrznju, zato je posveceno tome - i meni je dosta WOKE Hollywooda ali ovo nema veze s tim. U svakom slucaju, odlicna serija.

One Man Games
8 godina
OMG_Studio kaže...
HexRunner kaže...

Bas to, preporucam pogledati IT Welcome To Derry, isto je odlicna. Puno ljudi vidim komentira kao prvih par epizoda "jedu go**a" o rasizmu i slicno, ali ocito nitko ne cita knjige vise, to je i bit Derry i slicno, jer IT koji se nalazi tamo upravo je opisan tako da utjece na ljude grada, te u ovom smislu pojacava rasizam i mrznju, zato je posveceno tome - i meni je dosta WOKE Hollywooda ali ovo nema veze s tim. U svakom slucaju, odlicna serija.

Woke je danas unvierzalni komentar kad nemaš dovoljno inteligencije za napisat išta pametnije i čak tada kad woke nema veze sa tim. IT nisam još pogleda, počeo prvu epizodu pa zaspa na pola, ne zato što je bila dosadna nego sam bio crknut  Uglavnom pogledam sigurno dalje!

17 godina

Ja ću sačekati da objave sve epizode pa ću onda na miru pogledati do kraja.

Inače, ne volim gledati serije sezonu po sezonu, nego onako, u cugu, kad se serija fino završi i sve epizode objave.

Tako sam odgledao sve svoje omiljene serije, Game of Thrones, Vikings, The Expanse itd...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 22:19 (cro_blue).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina

welcome to derry je klon stranger things....

sjecate se te rijeci, klon...doom klon,.tomb raider klon, resident evil klon(ovi).…

da nisam gledao stranger things, i da sam samo cuo radnju, cudovista, klinci, bla bla, komotno bi mi mogli podvaliti it.... 

mislim,.mozda to je sve po knjigi, ali, tesko je ne uociti doslovni copy/paste

ako samo dobro vidio, zadnja epizoda st izlazi 31.12... znaci, taman ma staru pocmem gledati, odgledam par epizoda, odem pajkiti, probudim se, priredim kilu pecenke i nastavim gledati :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 mjeseca
nikonja kaže...
OMG_Studio kaže...
HexRunner kaže...

Woke je danas unvierzalni komentar kad nemaš dovoljno inteligencije za napisat išta pametnije i čak tada kad woke nema veze sa tim. IT nisam još pogleda, počeo prvu epizodu pa zaspa na pola, ne zato što je bila dosadna nego sam bio crknut  Uglavnom pogledam sigurno dalje!

Jeste ali budimo realni vecina stvari sto dodje iz Hollywood strane ima veliki broj sadrzaja koji se bez problema mogu okarakterizirati kao "woke", sto u IT slucaju nije.

One Man Games
7 godina

Gledao sam samo prvu epizodu (pogledati ću do kraja jer sam previše vremena uložio) no ovo je živi očaj. Mala od Ethana Hawkea kao radio DJ je bio vrhunac susramlja.

0 0 hvala 0
13 godina

objasni točno zašto. serija je top topova evo pogledao sam 4 prve epizode pete sezone, ne kaska za drugim sezonma, ta serija će postat i ostati klasik i trenutno je nešto najbolje ako se mene pita, gluma, glazba, priča, promjena kadrova, kostimi, humorističnost likova, nepredvidivost, akcija vrijeme ti proleti dok gledaš 

1 0 hvala 0
2 mjeseca
HexRunner kaže...

Pa nije loša, ali sad baš masterpis. Teško. :D

3 tjedna
Hrža kaže...
HexRunner kaže...

Pa nije loša, ali sad baš masterpis. Teško. :D

Teški masterpis.

7 godina

Ukratko, svatko ima svoje mišljenje koje je, naravno, subjektivno. Prva sezona – vrhunska. Ostale sezone samo su pokušaji kopiranja prve sezone, uz „easter eggove“ koje sve više prezirem. Radnja se nije pomaknula niti milimetar. Produkcija je vrhunska, sve izgleda fenomenalno, no takav je izgled imao i The Last Jedi, nakon kojeg sam se zakleo da više neću ići u kino i trošiti vrijeme i novac.

9 godina

Nisam gledao. 

A jel' i dalje glumi Bobbie Millie Brown Bon Jovi Deff Leppard Alice Cooper Whitesnake? 

ona sto pruza ruke pa onda krvari iz nosa od napora? 

2 0 hvala 0
15 godina
OMG_Studio kaže...

Ma serija je TOP! Cak i novi IT Welcome to Derry mi je pun pogodak :D izbjegavam sve da ne vidim spoilers jer planiram sve u miru pogledat odjednom.

Moze se slobodno pogledat. Nema clifhangera.

2 godine
dax-lax kaže...

Sjetim se odmah Star trek Nex Gena. 178 epizoda u 7 sezona, u 7 godina. Više od pola ih je kultno.

i ja sam tako mislio... nedavno ponovno sve pogledao, od prve do zadnje i dojam se drastično promijenio. i dalje ih volim, ali...

OMG_Studio kaže...

nedavno probao pogledati onaj zadnji IT film iz 2017. nešto tako glupo i dosadno nisam odavno vidio. ne znam tko može gledati te gluposti, a da nema 10 godina.

HexRunner kaže...

mora da si se nagledao serija 

Damir22 kaže...

sjecate se te rijeci, klon...doom klon,.tomb raider klon, resident evil klon(ovi).…

da nisam gledao stranger things, i da sam samo cuo radnju, cudovista, klinci, bla bla, komotno bi mi mogli podvaliti it.... 

ako samo dobro vidio, zadnja epizoda st izlazi 31.12... znaci, taman ma staru pocmem gledati, odgledam par epizoda, odem pajkiti, probudim se, priredim kilu pecenke i nastavim gledati :)

a Stranger Things je čista kopija PS igre Beyond Two Souls. Toliko je sličnosti, da to ne može biti slučajno, od super moći do portala u drugi mračni svijet... a ima tu i Firestartera... ukratko Stranger Things je prosječna serija sa odličnom produkcijom i pravim tajmingom. Retro je sada IN, a ova serija je to pogodila. Ostalo je samo reciklaža svega već viđenog i remek-djelo i super serija može biti samo nekome tko se nije previše toga nagledao ili se rodio u 21. stoljeću.

OMG_Studio kaže...
nikonja kaže...
OMG_Studio kaže...
HexRunner kaže...

Jeste ali budimo realni vecina stvari sto dodje iz Hollywood strane ima veliki broj sadrzaja koji se bez problema mogu okarakterizirati kao "woke", sto u IT slucaju nije.

sva ta histerija oko wokea je bila tu i prije 30-40 godina u filmovima i serijama, samo što se to tada drugačije zvalo i nije bio toliko fokus na tome, ali eto sad je in vikati da je sve woke. 

goran022 kaže...

objasni točno zašto. serija je top topova evo pogledao sam 4 prve epizode pete sezone, ne kaska za drugim sezonma, ta serija će postat i ostati klasik i trenutno je nešto najbolje ako se mene pita, gluma, glazba, priča, promjena kadrova, kostimi, humorističnost likova, nepredvidivost, akcija vrijeme ti proleti dok gledaš 

isusatimiloga 

pa priča je čušpajz od hladno ratovskih tema do sf-a, sve viđeno toliko puta sada samo prepakirano u lijepu ambalažu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2025 20:14 (millennial).
3 tjedna
millennial kaže...
HexRunner kaže...

Još jedan koji misli da je njegov "taste" superioran. Ništa iznenađujuće.

4 godine

Pogledao te izašle četiri epizode i sve što mi je držalo pažnju u prve dvije sezone, je nestalo.

Teško sranje.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 mjeseci
Složio bih se s tobom potpuno kolega @Millenijal ali ne diraj mi IT iz 2017 jer mogao bi otplutati 🎈🎈🎈🤡

Meni su stari užasni ali ova dva nova filma su mi top a imam koju godinu više od tvoje procjene za obožavatelje filma 🎈🎈🎈

Serija Čudnovate stvari jako kvalitetno napravljeno ali tema klasika osamdesete klinci i osobno serija mi nikad ne može biti dobra kao film.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
millennial kaže...
dax-lax kaže...

i ja sam tako mislio... nedavno ponovno sve pogledao, od prve do zadnje i dojam se drastično promijenio. i dalje ih volim, ali...

OMG_Studio kaže...

nedavno probao pogledati onaj zadnji IT film iz 2017. nešto tako glupo i dosadno nisam odavno vidio. ne znam tko može gledati te gluposti, a da nema 10 godina.

HexRunner kaže...

Damir22 kaže...

a Stranger Things je čista kopija PS igre Beyond Two Souls. Toliko je sličnosti, da to ne može biti slučajno, od super moći do portala u drugi mračni svijet... a ima tu i Firestartera... ukratko Stranger Things je prosječna serija sa odličnom produkcijom i pravim tajmingom. Retro je sada IN, a ova serija je to pogodila. Ostalo je samo reciklaža svega već viđenog i remek-djelo i super serija može biti samo nekome tko se nije previše toga nagledao ili se rodio u 21. stoljeću.

OMG_Studio kaže...
nikonja kaže...
OMG_Studio kaže...
HexRunner kaže...

sva ta histerija oko wokea je bila tu i prije 30-40 godina u filmovima i serijama, samo što se to tada drugačije zvalo i nije bio toliko fokus na tome, ali eto sad je in vikati da je sve woke. 

goran022 kaže...

isusatimiloga 

pa priča je čušpajz od hladno ratovskih tema do sf-a, sve viđeno toliko puta sada samo prepakirano u lijepu ambalažu.

Problem nije glupava serija koja nakon prve sezone ima sve manje smisla, već da svi ovi likovi imaju pravo glasa. S obzirom na ostatak populacije, vjerojatno su iznad-prosječni. To je pravi horror.

9 godina

Auh. Bas gledam i tocno je. Hrpa krkana u 30-im koji glume tinejdzere. Frizure su iste ali lica odaju stanje stvari. 

Steta za Caru Buono, bila je top milf u prosloj sezoni, sada se pocela ofucavati. 

0 0 hvala 0
12 godina

Serija je izgubila svu čar. Trebala je biti serija o klincima (klasik 80-te), a sad je serija s ekipom u 20-tim koji glume tinejdžere i nažalost nisu babyface nego se iz svemira vidi da su ta vremena prošla za njih.

A kakve su serije danas, mislim da je jammela to jako dobro objasnila:

https://www.youtube.com/shorts/Lh09JO0MoME

Savršeni primjer gore rečenog u videou u seriji jest kad se ekipa vozi na biciklima, a cure u autu, i ekipa na biciklu kao, pa vi ste bliže nego mi i brže. No shit sherlock.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2025 11:56 (Entry Point).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Gebirgs kaže...

Steta za Caru Buono, bila je top milf u prosloj sezoni, sada se pocela ofucavati. 

Žena ima 54 godine, što bi ti? 

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
9 godina

Sh@t. Nisam znao da je ovo postala direktiva. 

Bas sam prije neki dan imao razgovor s kolegom vezano za jednu drugu temu gdje smo komentirali nedostatak prirodne selekcije i nizak mortalitet generalnog covjecanstva i sto to radi nama kao vrsti. Jer ako gledamo evoluciju kao proces selekcije i promjene kroz reprodukciju jacih i prilagodjenijih jedinki, a selekcijski proces je snizen do krajnjih granica, 90 posto ljudi prezivljava i prenosi neke gene koji bi u drugim uvjetima odumrli, ne produciramo vise (ili barem pokusavamo) najbolje, najinteligentnije i najjace. 

A tu smo sada jos upleli i dodatne kompleksnosti koje klinac ne kuzi sto ce proizvesti na duzi period. 

12 godina
Gebirgs kaže...

Sh@t. Nisam znao da je ovo postala direktiva. 

Bas sam prije neki dan imao razgovor s kolegom vezano za jednu drugu temu gdje smo komentirali nedostatak prirodne selekcije i nizak mortalitet generalnog covjecanstva i sto to radi nama kao vrsti. Jer ako gledamo evoluciju kao proces selekcije i promjene kroz reprodukciju jacih i prilagodjenijih jedinki, a selekcijski proces je snizen do krajnjih granica, 90 posto ljudi prezivljava i prenosi neke gene koji bi u drugim uvjetima odumrli, ne produciramo vise (ili barem pokusavamo) najbolje, najinteligentnije i najjace. 

A tu smo sada jos upleli i dodatne kompleksnosti koje klinac ne kuzi sto ce proizvesti na duzi period. 

Nikad nismo. Mi smo kao životinjska vrsta toliko slabi da bi izumrjeli vrlo brzo da nemamo što nitko nema - visoku inteligenciju. Jer doslovno smo bez toga prilagođeni za vrlo malo prirodnih staništa, a bili bi biljojedi (nemamo krzno, nemamo kanđe, nemamo neke očnjake itd). Dakle mozak nas gura naprijed i doslovno tjeramo vlastitu evoluciju sami. S tehnologijom polako ni urođene mane više nisu mane, i liječimo ih, a to nikada ne bi mogli da se ne čuvamo. Kakvo bi društvo bili kad bi bližnje ostavljali na milost i nemilost okolišu. Sva sreća pa nam je priroda ugradila mehanizme za preživljavanje koji uključuju grupni život, zajednice.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2025 12:03 (Entry Point).
17 godina
Ponovno sam relativno nedavno pogledao S1 do S4. Sad nije loše, ali bez ružičastih naočala jer je novo, ovo je za sada dosta ispod prethodne sezone. Onako baš dosta ispod. Nema misterija, napetost ni blizu, a izgubio se i šarm jer su razvukli pa sad gledamo odrasle ljude.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice