Da. I onda kasnije uzmeš jednog i5 i ploču i miran.
Do tada će se još dosta stvari promijeniti
Da. I onda kasnije uzmeš jednog i5 i ploču i miran.
Do tada će se još dosta stvari promijeniti
ma imam stock cooler,.... a jel na ovog mugena moguca ugradnje nekog drugog 120mm ventica, odn. mene zanima dal je moguce ugradit 2 ventica ( sa svake strane po jedan) tako da jedan vuce hladni zrak na njega, a ovaj s druge strane vuce topli s njega...?
ma imam stock cooler,.... a jel na ovog mugena moguca ugradnje nekog drugog 120mm ventica, odn. mene zanima dal je moguce ugradit 2 ventica ( sa svake strane po jedan) tako da jedan vuce hladni zrak na njega, a ovaj s druge strane vuce topli s njega...?
Ma ne trebaš ništa ugrađivat niti pomišljat na to. To je odličan cooler odnosno jedan od boljih.
na kojoj rezoluciji igras i koje su ti postavke AA i AF, ja mislim da ti je to zbog nedostatka memorije na grafičkoj imaš 512MB, jer prema ovom testu Nema neke razlike između konfiguracija s Dualcem i Quadom. TEST
Samo da odgovorim na vlastiti OT: 1280x1024, i srednje AF i nizak AA. Ostale postavke ne utjecu toliko, isprobavao sam max i min, gotovo da nema razlike (s time da postprocessing iskljucim, mrzim blur)...
I zapravo tek kad pogledam testove po netu vidim da mi se super vrti (fps je na zahtjevnim dijelovima kampanje oko konst. 28)
A sto se tice teme, imam Katanu 2 i isto bas nisam presretan kako hladi. Stvarno je necujan, ali preslab da bih mogao drzat E8500 na 4.0 GHz.