Konfiguracija iz Moj PC (Glavna zvijer) - matična je gotovo pa crkla. U DX igrama se ruši (OpenGL radi dobro), garancija je iz Vemila i nisam siguran da li je istekla. Sve sam istestirao, napravio kompletnu zamjenu s drugim računalom u kojem moje komponente rade, dok moja matična s drugim komponentama i dalje ne prolazi 3D mark. Uz to je čitav sustav prilično usporen, Jane Nash test se učitava 5 puta sporije nego na računalu s kojim sam radio zamjenu dijelova za test, iako je tamo stariji chipset, prastari disk, slabiji procesor i manje rama (na oba računala je bio W7 x64, svježe instaliran).
Uglavnom, da ne duljim dalje, s obzirom da bi ploču trebao slati u ZG (iz ST) i još ne mogu do sutra navečer projeriti je li uopće još pod garancijom, a ni situacija s Vemilom mi ne ide u prilog, mislim da mi je najbolje uzeti novu ploču. Gledao sam ovu:
http://www.hgspot.hr/62046/maticna-ploca-asrock-k10n78d-socket-am2-am2-am3-ready-
Da li netko ima iskustava s tom pločom ili ako netko može predložiti neku ploču slične cijene, dostupnu u Splitu.