Najbolji LGA775 procesor

poruka: 17
|
čitano: 9.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najbolji LGA775 procesor

Znači treba mi najbolji LGA775 procesor što se može naći u Linksu po mogućnosti. Konfiguraciju imate pod Moj PC ako treba. Smijeh

Eh da još jedna stvar - da se može dobro klokati. Gledao sam Q8400.Kažu da može na 3.9GHz. Što mislite o tome?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 11:15 (lzgr).

0 1 hvala 0
16 godina
Najbolji LGA775 procesor
Pa imaš Q8200 kojeg stvarno nema smisla mijenjati .Na difoltu vrti sve igre kako treba a solidno se i kloka .Prelaskom na neki drugi Q nećeš dobiti ništa bitno.Ako ga mijenjaš zbog igara ....radije promjeni grafu ako te muče neke igre .
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Najbolji LGA775 procesor
lzgr kaže...

Znači treba mi najbolji LGA775 procesor što se može naći u Linksu po mogućnosti. Konfiguraciju imate pod Moj PC ako treba. Smijeh

Eh da još jedna stvar - da se može dobro klokati. Gledao sam Q8400.Kažu da može na 3.9GHz. Što mislite o tome?

U linksu proc za LGA775 je Q9550 oko 2000kn.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
17 godina
protjeran
lzgr kaže...

imam ja q8400 i "za stalno" je na 3.6

na 3.6 mi je super stabilan i ne vidim potrebe daljeg natjerivanja pogotovo što mi ploča nije baš High product Smijeh

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
neaktivan
forumaš kaže...
Pa imaš Q8200 kojeg stvarno nema smisla mijenjati .Na difoltu vrti sve igre kako treba a solidno se i kloka .Prelaskom na neki drugi Q nećeš dobiti ništa bitno.Ako ga mijenjaš zbog igara ....radije promjeni grafu ako te muče neke igre .

Daaa stvarno se kloka! Kalkulator ću više klokat od ovog mog!

Ajd stavi mi upute kako da dobro klokam Q8200! Najviše što ovo čudo može je 3.2GHz. (nisam 100% siguran al mislim da je ov granica sa zračnim kulerom tj. ne vodenim ili tekućim plinovima)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
protjeran
lzgr kaže...
forumaš kaže...

Ajd stavi mi upute kako da dobro klokam Q8200! Najviše što ovo čudo može je 3.2GHz. (nisam 100% siguran al mislim da je ov granica sa zračnim kulerom tj. ne vodenim ili tekućim plinovima)

Povisi FSP, mnozitelj, voltazu i to je to.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
lzgr kaže...
forumaš kaže...

I šta malo ti se čini 3.2 ghz po jezgri

16 godina

@ lzgr a što bi ti želio...pa to je skoro 1ghz više od tvorničke frekvencije .Ja ga držim na 3.0 i u kombinaciji sa 5770 grafom pri rezoluciji od 1680x1050 nisam našao igru koja bi me mučila .Kupi ti sebi fino GTX 460 i ne brine se za procesor .Taj procesor je i više nego dovoljan .

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 15:31 (forumaš).
17 godina
neaktivan
Najbolji LGA775 procesor

Boli me za grafu - meni ova dobra.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 23:20 (lzgr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji LGA775 procesor

Koji proc iz Linksa da uzmem?(775) Ovaj se malo kloka...A imam priliku nabavit novi. Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Koji proc iz Linksa da uzmem?(775) Ovaj se malo kloka...A imam priliku nabavit novi. Neodlučan

U tvom slucaju uzmes najskuplji.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
lzgr kaže...

U tvom slucaju uzmes najskuplji.

Znaci Q8400? Hvala

15 godina
neaktivan
Najbolji LGA775 procesor

Pozdrav,nije mi se dalo previše tražit po forumu pa ću ovdje postavit pitanje..
Naime,imam matičnu ploču:Asus P5PL2-E ,na njoj je trenutno Intel Core 2 CPU 4400,na taktu 2.00 GHz
Sada me zanima dali bi na tu ploču išao koji procesor sa četiri jezgre?
Nadam se brzom odgovoru,hvala unaprijed! :) 

Ako sam ti pomogao stisni Hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbolji LGA775 procesor
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:54 (zvijerka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najbolji LGA775 procesor

Ja imam ovaj q9400 proc. Mogu samo da hvalim ovo staro quad čudo.

Posebno zato što sam ga poprilično jeftino platio, radi jako dobro trenutno je na 3,2 Ghz, i ima solidan keš memory 6 Mb.

Ovome kolegi što je otvorio temu mogu da preporučim samo proceve iz 9 serije quada, dakle slijedeće: q9300, q9400, q9450

Posebno ovaj q9450 jer ima 12 mb keš memorije.

Nisu toliko skupi a dobri su za LGA775 konfu.

I jako se dobro klokaju. Proceve iz serije 8 quad tj, q8200, q8300, q8400 itd ne uzimaj jer je ta serija nešto lošija a cjenovno jako blizu q9*** rangu.

Dakle samo q9*** sve ostalo ti je NEISPLATIVO.

Ja sam npr. imao dual E7500 prije ovog q9400. Proc mi je bio usko grlo, i onda kada sam napravio prelaz na q9400 nemogu da budem zadovoljniji.

Treba se izvući maximum iz LGA775 konfe, dok se ne bude našla prilika za nešto novije.

Uostalom ja sam svoj proc platio 450 kn. I što je bitno quad je, a quad glavu čuva ovih dana.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Najbolji LGA775 procesor
Vim kaže...

Ovome kolegi što je otvorio temu mogu da preporučim samo proceve iz 9 serije quada, dakle slijedeće: q9300, q9400, q9450

Ovome kolegi sto je temu otvorio prije 3 godine....

15 godina
Re: Najbolji LGA775 procesor
Tyberius_Prime kaže...
Vim kaže...

Ovome kolegi sto je temu otvorio prije 3 godine....

Ups, moram bolje da upratim datume. {#}

Hvala na napomeni jbte!

A baš sam se bio raspisao {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice