Mijenjanje matične ploče

poruka: 6
|
čitano: 4.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mijenjanje matične ploče
Mijenjao bih matičnu ploču i procesor na njoj..ostalo bih sve ostavio (DDR, HDD, GPU,....)..pa me zanima dali trebam skidati kakve drivere za nju? ili samo spojim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mijenjanje matične ploče
marky55 kaže...
Mijenjao bih matičnu ploču i procesor na njoj..ostalo bih sve ostavio (DDR, HDD, GPU,....)..pa me zanima dali trebam skidati kakve drivere za nju? ili samo spojim?

ne. samo spojiš.

I am awesome.
15 godina
neaktivan
Mijenjanje matične ploče
ok
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dj_beni kaže...

ne. samo spojiš.

A zvuk ce doc sam od sebe (ako instaliras win 7 zanemari ovo, i ako nemas integriranu zvucnu)..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
17 godina

cek ja te nisam skuzil oces zamjenit maticnu i ostavit sve kak imas?to ti nikako nebi preporucio jer ti os nece radit kak bi trebo tj dosta ces izgubiti na brzini jer svaki put ga dizes os on ti pregledava hardver i ajmo rec prilagodava ga a stvarno nevidim problema kada se to napravi za 20min,ak ja mogo jednom 15puta u danu reinstlirat jel mi je bilo dosadno onda ;P

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
Mijenjanje matične ploče

Ja imam problem..
Imam novu matičnu i procesor koju, premjestio sam grafičku, rame i sve ostalo na novu i spojio sve dobro na komp, problem što mi se komp krene palit ali se cijelo vrijeme gasi.. zna li netko zašto? :/

Svi smo mi haxeri u očima nooba.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice