Intel celeron 3.06 ghz problem

poruka: 25
|
čitano: 3.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

e ovako imam taj navedeni procesor  512mb graficke i 1.25 rama i frend mi je prico da smanjim brzinu procesora jer mi uzima previse od graficke nisam ja to skuzio pa pitam jel se moze smanjit brzina procesora pls help di i kako da je manjim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Intel celeron 3.06 ghz problem
Crack2 kaže...

e ovako imam taj navedeni procesor  512mb graficke i 1.25 rama i frend mi je prico da smanjim brzinu procesora jer mi uzima previse od graficke nisam ja to skuzio pa pitam jel se moze smanjit brzina procesora pls help di i kako da je manjim 

Reci frendu da ne priča gluposti.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
14 godina
Crack2 kaže...

Frend ti je novi Einstein za gluposti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

znaci brzina procesora se nemoze smanjit ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crack2 kaže...

Isto kao što se procesori overclockiraju isto tako se mogu i downclockirati tj. spustiti im takt.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
14 godina
Crack2 kaže...

Procesor nemoze uzimat nista od graficke,on ju moze samo pogonit.Graficka moze eventualno koristit ram kao dodatnu memoriju kad joj fali.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

mozes li mi objasnit kako se to radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crack2 kaže...

Nije u tome stvar, može se smanjiti, nego ti frend priča gluposti.

Proces se zove downclockanje ili underclocking, ali nema potrebe za time.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan

da al kako onda da povecam fps u igrama nije mi jasno to sto neki ljudi imaju 5 puta slabiji komp od moga

i mogu imati vise fpsa od mene 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i da gledao sam temperaturu svog procesora pise da je 95 dali je to normalno ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crack2 kaže...

da al kako onda da povecam fps u igrama nije mi jasno to sto neki ljudi imaju 5 puta slabiji komp od moga

i mogu imati vise fpsa od mene 

Koju grafičku uopće imaš?

Crack2 kaže...

i da gledao sam temperaturu svog procesora pise da je 95 dali je to normalno ili?

Nije normalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:48 (F1-IVO).
14 godina
Crack2 kaže...

Nije normalno ali nije ni cudno,to je prastari procesor sa smecem od stock colera koji vjerojatno nisi ocistija.

14 godina
neaktivan

graficka je asus ah3650 512 mb agp ,a ako ocitim to ce pomoc ? da se bacam na posao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crack2 kaže...

graficka je asus ah3650 512 mb agp ,a ako ocitim to ce pomoc ? da se bacam na posao :D

Ocisti ali pazljivo.

14 godina
neaktivan

da cistim cijelo racunalo ili samo procesor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crack2 kaže...

da cistim cijelo racunalo ili samo procesor?

Očistiti sve bi bilo najbolje, btw. plesni frenda jednom za nas.

U kojoj to igri tvoji frendovi sa slabijim konfama imaju 5 puta više fpsova?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:58 (thuglife).
14 godina
neaktivan

OCU OCU, u codu2, daj mi recite dali bi bilo pametno uzeti pumpu i sa njom cistiti mislim ti stisces pumpu zrak izlazi i prasina odlazi to mi je predlozio jedan covjek neznam dali valja :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzmi neki nježni kist i usisivač.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

95°F ili 95°C?

Neaktivan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

95 C a 200 ili 100 i nesto F neznam ali znam da je 95 C

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crack2 kaže...

95 C a 200 ili 100 i nesto F neznam ali znam da je 95 C

Ocisti hladnjak, promijeni pastu.

14 godina
neaktivan

pastu? neznam di to stoji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crack2 kaže...

pastu? neznam di to stoji :D

Izmedju hladnjaka i procesora stoji.

kad skines hladnjak ocistis staru pastu, stavis novu (prije toga kupis novu ako je nemas)

17 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice