Išle bi one još gore, gle cooler je bio Gigabyte Volar neznam je si čuo za taj cooler?
Uglavnom kažu da taj cooler ne može pobijedit ni Inte Quad Core stock cooler.
Išle bi one još gore, gle cooler je bio Gigabyte Volar neznam je si čuo za taj cooler?
Uglavnom kažu da taj cooler ne može pobijedit ni Inte Quad Core stock cooler.
Loool, nikad čuo za taj.
Šrot totalni, ne hladi ništa vidiš i sam u idleu je dobro temperature su bile 38-44 CPU, ali čim nešt krenem igrat temperature samo skoče.
pol sata sam mogao igrati a onda bi usljedilo gašenje.
Da manje je više.
Evo od mog starog coolera rezultati nakon 3 minute Aida 64 cpu stress testa
Uh,puno je to za phenoma.Na kojoj voltazi je bio?
Na defaultnim nisam ništa dirao, ma gle ovaj Cooler Gigabyte Volar uopće ne podržava seriju Phenoma II zato ništa ni ne hladi on je za IntelQuadove slabije i Dualce, a debilni trgovac kod kojeg sam kupio očito nema pojma o hlađenju procesora.
Evo neki rezultati
Ako hladi kao Intel hladnjak za dual core stare procesore onda je niš koristi . Za koliko novaca je tebi taj trgovac uvalio to sranje ?
Sram me je reć ali evo ga 270 KN. To mi je bila škola više nejdem u tu trgovinu, a i ja sam naučio dosta o coolerima.
U bome skupa škola .
Idem si pustit od Gibonija "Ovo mi je škola".
Idem si pustit od Gibonija "Ovo mi je škola".
Loool.
aj recite mi jeli pametnije uzeti ovog frizera 13 pro za 290 kn ili za 50 kn manje hyper 212 plus?trenutno imam freezera 7 pro,no planiram još malo podići clock proca pa zato planiram zamjenu coolera...podići ću ga barem na 3.4 ili ako ide i na 3.6,pa me zanima što bolje uzeti s obzirom na cijenu i na performanse.
aj recite mi jeli pametnije uzeti ovog frizera 13 pro za 290 kn ili za 50 kn manje hyper 212 plus?trenutno imam freezera 7 pro,no planiram još malo podići clock proca pa zato planiram zamjenu coolera...podići ću ga barem na 3.4 ili ako ide i na 3.6,pa me zanima što bolje uzeti s obzirom na cijenu i na performanse.
Imam Hyper 212+ odlican je. Mozes na njega montirati 2 120mm ventilatora.
Jedina mana je sto je ventilator malo glasan.
Edit: Uspio sam naci tu na forumu review.
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/cm-hyper-212-review/64001.aspx
ma znam ja da je odličan i sve,ali bi radije uzeo freezera za 5 cekija više ako je naravno bolji i isplativiji,jer sa ovim frizerom što sam uzeo sam se zeznio žešće umjesto da sam u to vrijeme dao ni 100 kn više za hyper 212 :D
Uzmi Freezera 13 non PRO. Pokazalo se da ta PRO verzoja nije ništa bolja od standardne. Najbolji omjer uloženo dobiveno nudi Freezer 13.
Imao sam prilike testirati taj cooler i usporediti ga s nekima:
Intel retail i3-540 cooler,
Spire TherMax Eclipse II,
Thermaltake Jing,
Evercool Transformer 4
Test PC:
Intel i3 540 @3,06 [OC1 @ 3,82 GHz , OC2 @ 4,57 GHz]
Isprobao sam ga i sa i5 2500k @4,7GHZ
tu je stigao do 81°C dalje nisam išao...
ZA 200kn koliko sam tražio čisto pristojan cooler - mane su mu zujavi 50mm ventić i samo jedan 120mm vent
Uzmi Freezera 13 non PRO. Pokazalo se da ta PRO verzoja nije ništa bolja od standardne. Najbolji omjer uloženo dobiveno nudi Freezer 13.
šta znači ispada da je i obični frizer 13 bolji od hypera 212 onda?
Freezer Pro je veći, ima jedan Pipe više, te ono najvažnije,
dodatni cooler za VRM-ove, što je i njegova najveća prednost te je apsolutno
najbolji za ohladiti VRM-ove.
Do sada jedini cooler sa tom funkcijom.
PS - Gigašrot Volar? Misliš "Intel Box Cooler sa 2 pipe-a koji radi isto što i BOX cooler a košta 3 glave"?
Odi lupit šamar ljudima koji ti je to prodao...
Za 20 kn vise imas Zalmana Performu koji je bolji od oba dva spomenuta hladnjaka.Znam jer sam osobno testirao performu i hypera.
šta znači ispada da je i obični frizer 13 bolji od hypera 212 onda?
Nije bolji, nego je isti manje više po hlađenju, a košta manje. Dakle bolja je kupovina.
Za 20 kn vise imas Zalmana Performu koji je bolji od oba dva spomenuta hladnjaka.Znam jer sam osobno testirao performu i hypera.
A koliko stupnjeva, 1 ili 2 bolje ohladi ?
ok,meni samo bitno da hladi bolje od frizera 7 pro koji sad imam,tek toliko da mogu podići klok sa ovih 3.2 barem na 3.4 ako nejde i više,a o ovaj frizer što ga imam ga neće na višim naponima ohladit kak spada,tako da kontam onda običnu fizerku 13 uzet za 220 knića i linksu i to je to :D
Kažem ti da za 220 kn novo bolje nemaš.