sta ce ti uopce taj podatak kad ce ionako biti preskup kod nas...

nemoj da te moram vrijedjati. rekao sam biti ce preskup, tj. moci ce se jeftinije nabaviti drugdje. a ako se hvalis parama (ima jedna narodna s malom djecom i budalama) onda si naruci izvana plati pdv carinu i ne me vise tu na forumu i jos k tome offtopic

pretpostavljamd a slovenija (dinokomp.si), austrija, al moguce je da ce i adm iznenaditi cijenom...kao sa h60 (koji doduse vec duze vremena nije na lageru)

OMG...potpomogni onda hrvatsku djub*** sa marzom od 100%. papirologija, 0 bodova, garancija ostvariva bez problema, cekanje, 0 bodova.
Ajde sad ste se našli zakačit i to još u mojoj temi

nemoj da te moram vrijedjati. rekao sam biti ce preskup, tj. moci ce se jeftinije nabaviti drugdje. a ako se hvalis parama (ima jedna narodna s malom djecom i budalama) onda si naruci izvana plati pdv carinu i ne me vise tu na forumu i jos k tome offtopic
šta ga napadaš odma omg ? ćovjek je samo pitao , po meni ako h100 bude oko 1000kn bolje je uzet kit od EK waterblocksa , za 175 eura duplo deblji radijator , odvojena pumpa , sve "properly" riješeno.
šta ga napadaš odma omg ? ćovjek je samo pitao , po meni ako h100 bude oko 1000kn bolje je uzet kit od EK waterblocksa , za 175 eura duplo deblji radijator , odvojena pumpa , sve "properly" riješeno.
LOL to moraš uzet opet u Sloveniji di će bit garancija tako da možeš uzet i H100 po povoljnijoj cijeni u SLO.
LOL to moraš uzet opet u Sloveniji di će bit garancija tako da možeš uzet i H100 po povoljnijoj cijeni u SLO.
ma ali svejedno mislim da je taj kit dosta bolji izbor , dapace mozes za 180 eura dobit debeli 360mm rad ! mozes slobodno grafu na to spojit samo treba izdvojit para za blok
ma ali svejedno mislim da je taj kit dosta bolji izbor , dapace mozes za 180 eura dobit debeli 360mm rad ! mozes slobodno grafu na to spojit samo treba izdvojit para za blok
S tim da se grafe često mjenjaju (evo ja ću zamjenit 3 grafe u 4 mjeseca, jednu već jesam) i za svaku kupit blok bi me došlo malo pre skupo :)
S tim da se grafe često mjenjaju (evo ja ću zamjenit 3 grafe u 4 mjeseca, jednu već jesam) i za svaku kupit blok bi me došlo malo pre skupo :)
je , to je potpuna istina , srećom postoje univerzalni blokovi , oni sto pokrivaju samo gpu i mozes ih stavit na iducu karticu koju kupis :D
Evo samo da provjerim jer ovaj H100 neprestajno raste.
Znači H80 stane u svako kućište u kojemu s emože spojit 120mm fan od iza?
Stanu H100 i H80 u Antec 1200?
Hvala
Ljudi može preporuka kućišta u ovom dučanu da je što jeftiniji i da stane u njega H100.
Gledao sam za viši segmet cijene:
- Corsair HAF 932
- Antec DF 85
i niži:
- TT Armor A60
Da li H100 stane u navedena kućišta? Posebno u A60?
Hvala
Ljudi može preporuka kućišta u ovom dučanu da je što jeftiniji i da stane u njega H100.
- Corsair HAF 932
- Antec DF 85
i niži:
- TT Armor A60
Hvala
u haf-a definirtivno stane , u njega na vrh mozes gurnit 360mm radijator , pogledaj zadnjih par videa na ovom kanalu , vodeno u haf-u https://www.youtube.com/user/TimeToLiveCustoms , btw ova druga kucista neznam ali u cm 690 2 koji je u tom segmentu mogu stat 2x 240m rad-a
Evo i od mene jedan prijedlog, akcija traje još 3 dana, a mislim da je ponuda odlična, ako imaš novaca, HAF X:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.105!?
- Corsair HAF 932
- Antec DF 85
i niži:
- TT Armor A60
Hvala
Imam HAF 932,radiator je 240mm dug i gledao sam tane na strop od kućišta bez beda.Ja čekam da dođe u RH i onda ga uzimam,mislim da bi trebali stić ovaj mjesec.