- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O čem ti?
Pozdrav, danas kupio Phenom II X2 555 Black Edition a ono cpu z skrenuo ili istina pise da je TDP 160W, i dali ova arctic silver ceramic termalna je stvarno ko kamen tvrda ili je to se skorilo.
Ti si otkljucal taj X2 proc jel, pa sad imaš X4 procesor ak je tak onda nema frke na ovih 160W zaboravi jer nemaju veze s nicim krivo ocitanje.
O čem ti?
prica o TDP-u
sta si mislio,da ce imati TDP 80w kad ga otkljucas u quada??sad ne znam dali je taj TDP tocan...
kad ga otkljucas tdp poraste na 125 watti..to je krivo ocitanje...sve je ok
a je zna ko za pastu
a je zna ko za pastu
pasta se triba minjat svako 2 godine...nije toliko bitna koliko je cooler bitan...
ali cudno je jedva je izasla a razmazat skoro pa nisam mogao
ali cudno je jedva je izasla a razmazat skoro pa nisam mogao
a mozda se skorila...ko ce znat...tribas stavit zrno rize kad je stavljas..toliko o kolicini..a paste dobre mos nac za 40-ak kuna...i kad je stavis razmazes je po cilom procu i onda cooler na to ide...
Pasta se bolje sama razmaže, nego što ju možeš sam razmazati, stavi sam na sredinu malo i stavi cooler gore.
Pasta ti može jedino na temperaturu utjecat, a ne na TDP!
Pasta ti može jedino na temperaturu utjecat, a ne na TDP!
o pasti je prica nepovezano sa tdpom...procitaj jos jedan put njegov prvi post...
Ups, my bad!
Pozz vidio sam da imamo isti procesor,mozes li mi reci jesi uspio ukljucit ga na quad?btw koje napajanje imas.