Zamjena u lapu..SSD umjesto HDD

poruka: 9
|
čitano: 6.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozzzz...

Je li tko pokusao..ili bar razmisljao da napravi zamjenu u lapu......Ja bi umjesto obicnog HDD-a stavio 256 Gb SSD..-...je li moguce ..(pretpostavljam da je )... 

bebe007

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zamjena u lapu..SSD umjesto HDD

Moguće je, velika većina SSD-a je standardnih dimenzija kao i 2.5" HDD. Jedino treba malo pripaziti kakav SSD se stavlja jer ima velikih razlika, i u cijeni i u performansama.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Namjeravam nekakav 256 Gb...za sad su jos oko 4000 kn...ali uskoro ce pojeftiniti....Mozda samsung...Seagate...ili Buffalo

bebe007

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010707

evo...za pocetak je ovaj sasvim dovoljan...ionako sam sebi narucio m-17 iz Alienwarea

bebe007

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sam stavi gskill-ov ssd u lap i gore win 7 radi sve super, aplikacije se trenutno podižu
17 godina

mora da imas neki jako dobar laptop posto ces u njega staviti ssd od 256 gb

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
bebe007 kaže...

Namjeravam nekakav 256 Gb...za sad su jos oko 4000 kn...ali uskoro ce pojeftiniti....Mozda samsung...Seagate...ili Buffalo

Jel možaš reći kad točno če pojeftinit.

Hitno mi je, sazno bi sam ali čarobna kugla mi je još na popravku
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 2:15 (pinkskin).
17 godina

pitaj Guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog kad ce pojeftiniti

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marino0407 kaže...
ja sam stavi gskill-ov ssd u lap i gore win 7 radi sve super, aplikacije se trenutno podižu
 Mislim da ti to nije pametno. NTFS ne pazi kako zapisiva na flash memoriju. Ubrzo bi ti moglo doći do "odumiranja" većih dijelova flasha. Što znači smanjivanje kapaciteta i performansi. Googlaj, vidit ćeš da se flash troši nakon ne znam koliko zapisa.
Isto tako nije preporučljivo korisitit FAT za usb stickove. Ali oni koštaju do 100kn pa me i nije briga. SSD je ipak malo skuplji.
Fala ti majko što nisam gejmer!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice