Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.609
|
čitano: 14.531.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
jomi kaže...
johnnybumm kaže...
Dobar dan znalci!

Kupio bih laptop do 4500kn. nije neki buđet ali bi se mogao naći pristojan laptop.
Služio bi mi za uobičajene stvari i tu i tamo bi se igralo na njemu(cod ili tako nešto)
Napravio sam listu nekoliko laptopa pa ne zanima Vaše mišljenje.Procesor mi je bitan i grafička kartica memoriju(ram) mogu nadograditi.dijagonala nije bitna kao ni os.
Evo liste pa molim Vašu preporuku! Možda ima i boljih nego što sam ih ja naveo.

Aspire 5552G-N834G50Mnrr, AMD Phenom II Triple-Core N830 2.1 GHz , RAM 4 GB, HDD 500GB, VGA AMD Radeon HD 6470, ekran 15,6" , Linpus Linux-3900 kn

HP G62-b55SM, procesor: AMD Turion II Dual-Core Mobile P540, takt procesora: 2.4 GHz , interna memorija: RAM 3 GB , kapacitet čvrstog diska: HDD 320 GB, grafička kartica: VGA ATI Mobility Radeon HD 5470 , dijagonala ekrana: 15,6" , instalirani operacijski sustav: Linux-3900 kn

HPProBook 4720s, Intel® Pentium® Processor P6200 (2.13 GHz, 3 MB L3 cache) 2,10, RAM 3072, HDD SATA 320, VGA ATI Mobility Radeon HD 6370 with 1 GB dedicated video memory, ekran 17.3", SUSE Linux Enterprise 11-4500 kn

HP ProBook 4520s, procesor: Intel Pentium Dual-Core P6200, takt procesora: 2,10 GHz , interna memorija: RAM 3 GB DDR3 SDRAM, 1333 MHz, 1024/2048/4096 MB, kapacitet čvrstog diska: HDD SATA 320, grafička kartica: VGA ATI Mobility Radeon HD 6370 with 1 GB dedicated video memory-4100 kn

HP ProBook 4510s VC429EA, Intel Core 2 Duo T5870 na 2.00 GHz sa 2 MB L2 cache , 3 GB DDR2 na 800 MHz, ATI Mobility Radeon HD 4330, 320 GB brzine 7200 okretaja-4500 kn

Asus PRO66IC-JX008D , Intel Dual Core T4300 na 2.10 GHz, sa 1 MB L2 cache, i FSB 800 MHz, 4 GB DDR2 na 800 MHz, Nvidia GeForce GT 220M sa 1 GB ugrađene DDR3, 500 GB SATA brzine 5400 rpm-4400 kn

HP Pavilion dv5-1180eh, Intel Core 2 Duo T5800 2.0 GHz sa 2 MB L2 cache, 3 GB DDR2 memorije na 800 MHz, Nvidia GeForce 9600M GT (512 mb), 250 GB, koji se vrti na 5400 rpm-4200 kn

Hvala najljepša!

Meni je ovaj best buy za te pare, inace mi je Dell uvjek best buy

http://www.protis.hr/products/details/notebook-dell-inspiron-n5010-dnin5010b02g/41123

Za 500-ak kuna imaš isti laptop sa I5 procesorom i 4 GB RAM-a... Pa ako mozes kako jos tih 500 kuna nadodati neces pogrijesiti... :)

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

može li mi netko objasniti razliku između sljedećih proizvoda;

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 19:55 (frankenflower).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Na poslu ce mi narucit pro book 4720
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=15182
Sto je po meni dobar izbor, jedino me muci sto ima samo dva gb rama, ako nadokupim jos dva da li ce normalno funkcionirat kao i oni sto dolaze original sa 4gb?
Inace na poslu radim sa autocadom i zelim imat otvoren outlook, excel i pdf u isto vrijeme i da sve ide po PSu...
Naravno ako netko ima za predlozit alternativu neka kaze jer imam vremena do srijede.
16 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Na poslu ce mi narucit pro book 4720
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=15182
Sto je po meni dobar izbor, jedino me muci sto ima samo dva gb rama, ako nadokupim jos dva da li ce normalno funkcionirat kao i oni sto dolaze original sa 4gb?
Inace na poslu radim sa autocadom i zelim imat otvoren outlook, excel i pdf u isto vrijeme i da sve ide po PSu...
Naravno ako netko ima za predlozit alternativu neka kaze jer imam vremena do srijede.

Lako si kupis jos 2gb rama, ima ih u svakoji trgovini racunala, al taj model je dosta komplicirano rastavit (trebas odsarafit ispod baterije, pa skinut masku od zvucnika i tipke za paljenje pa skidat tipkovnicu) (imam ga osobno pa znam) tako da bi moglo biti malo teze ako se nekuzis u to, tj morao bi nosit u servis..

Ti vidi jel ti pase, 2gb rama dode oko 200kn i naravno radilo bi ti kao da je tvornicki dosao sa 4gb rama

(samo pazi da kupis plocicu rama od 1333mhz a ne manje inace bi ti usporavalo drugu, jer dolazi sa jednom od 1333mhz)

I PS, ta graficka je 6370 ali je prakticki isto sto i 5470 samo drugi naziv :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:39 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Ako vas zanima prijenosnik za oko 3000kn svakako si pogledajte ovu temu

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/recenzija-hp-probook-4525s-wt231ea/94609.aspx

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seljoxy kaže...

odlučio sam uzeti dellov inspiron n7010

Taj jeftiniji je bez poreza? Desno od cijene piše "tax free shoping"? Nisam siguran, kontaktiraj prodavača?

No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life No need to hide and cry It's a wonderful, wonderful life
14 godina
neaktivan

naša san u nekoj drugoj temi da do razlike u cijeni dolazi zbog toga što jedan ima LED BACKLIGHT, a drugi HD+ WLED TrueLife

14 godina
neaktivan

jel neko zna kad ce u hr doci asus_ova serija n61 koji  imaju graficku gt 540..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mene zanima kad ce doc k53 koji ima sandy

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupujem prijenosno racunalo(u roku par dana) oko 5000 kn (fleksibilno), najcesce kucna upotreba pa zbog toga i 17" monitor,hdd min 500gb; za surfanje, multimediju, rad u officu i za igrice...  

nesta slicno ovom ( neznam koliko je jos aktualan) http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-7741G-5464G50MNKK-P/N-LX.PXB0C.017/flypage.tpl.html

vidio sam da se ova dva cesto spominju pa ?... dell inspiron n7010 i asus n73jf-ty134

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

u cemu je ta stvar sa sandy-jem..? 

15 godina
protjeran
BlackBird kaže...
mar123 kaže...

u cemu je ta stvar sa sandy-jem..? 

evo ukratko

14 godina
protjeran

Pošto se bliži moja krizma (potvrda), a za krizmu ću dobiti "nekakav" poklon, registrirao sam se da čujem vaše mišljenje o tome što izabrati.

Inače, forum pratim od kad postoji, a tiskano izdanje Buga redovito čitam od 2005. (još sam bio klinac). Tek sad sam smogao hrabrosti da se registriram.

Prvo sam na umu imao Logitech G27, ali kad sam shvatio da će mi vjerojatno brzo dosaditi proširio sam pogled i počeo razmišljati o laptopu.

Planiram se ove godine upisati u XV. gimnaziju, a za učenika takve škole ipak bi bilo pristojno da ima laptop.

Uglavnom, da ne duljim i idem još dublje u off-topic (morao sam napraviti nekakav uvod), tražim preporuku laptopa koji bi služio primarno za igranje (pod čime se odmah podrazumijeva i sve ostalo) za 5000-6000 kn. Nisu mi važne postavke u igrama, već samo da mogu pristojno igrati i izvući maksimum za taj novac.

Razmišljam o sličnim laptopima kao i forumaš nekoliko postova iznad mene. Njemu nažalost nitko nije odgovorio već 10 dana, pa sam se odlučio ovo postati.

Razmišljao sam i o tome treba li čekati Ivy Bridge zbog bolje grafike, no to mi je ipak malo predugo. Nije mi važan dizajn i masa, nego sirove performanse i eventualno ekran (neka bude bar 15" i rezolucije 1600x900). Još nije 100% sigurno da ću uzeti laptop, ali samo tražim preporuku.

Unaprijed hvala.

P.S. Ako sam nekome "ukrao" avatar ili potpis, bilo je potpuno nenamjerno.

For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 19:07 (iskeledz).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Htio bih pitati, sve one koji se razumiju u prijenosnike i sve to... Mislim kupit laptop, do 4500kn{#} , a da mi večinu novijih igra od 2010 nadalje može bez problema podržavati, isto tako da ima web kameru ugrađenu, dosta memorije(oko 400 gb) ,  i garancija bar 2 god. Neznam sad koja marka je ono " naj naj" al meni su rekli da bi najbolji izbor bio acer, no može i neki drugi.   Molim prijedloge, unaprjed hvala. :))

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

DELL Inspiron N5010 15.6" LED Backlight TrueLife (1366x768) TFT, Core i5 Mobile 480M, DDR3 4GB, DVD±RW, ATI Mobility Radeon HD5650 1GB, Wi-Fi, BT, 320GB x 2 HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS, Croatian Keyboard, Black, DI5010HMCZW32HD5GBC6B 3.640,89 kn ( bez pdv-a )

ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK - 1GB - CRNI - AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile CPU N950 (2.1GHz/2MB/1333MHz), Mobile AMD M880G Chipset, 2 x 2048MB DDR3 (max. 8GB DDR3) memorije, 500GB S-ATA HDD, 15.6" HD 16:9 WXGA TFT 1366x768 (Acer CineCrystal technology), 16.7 mil, 1024MB VRAM ATI Radeon™ HD 6650M, 3D sound system, mikrofon, Acer Crystal Eye webcam 1.3M, Bluetooth, LiION baterija (2,5h) - jamstvo na bateriju je 6 mjeseci, 3x USB 2.0, VGA port, HDMI, Acer Nplify™802.11b/g/n LAN, 10/100/1000 LAN, interni DVD+/-RW Dual Layer, 2-in-1 card reader, Težina = 2,6kg, Boot-up Linux; boja: CRNA, P/N: LX.RC40C.004  3.344,33 kn ( bez pdv-a )

Dvoumim se između ova dva laptopa , a koristio bi laptop na faksu , filmovi i gaming naravno kad se stigne {#}

Pa ako mi možete preporučiti nekih 3500 kn mi je limit sa tim da je Dell 160 kn skuplji , tako da sam ova 2 laptopa odlučio kao konačan izbor.

Cijena je bez PDV-a jer bi uzeo laptop preko firme od kuma {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash_92 kaže...

DELL Inspiron N5010 15.6" LED Backlight TrueLife (1366x768) TFT, Core i5 Mobile 480M, DDR3 4GB, DVD±RW, ATI Mobility Radeon HD5650 1GB, Wi-Fi, BT, 320GB x 2 HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS, Croatian Keyboard, Black, DI5010HMCZW32HD5GBC6B 3.640,89 kn ( bez pdv-a )

ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK - 1GB - CRNI - AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile CPU N950 (2.1GHz/2MB/1333MHz), Mobile AMD M880G Chipset, 2 x 2048MB DDR3 (max. 8GB DDR3) memorije, 500GB S-ATA HDD, 15.6" HD 16:9 WXGA TFT 1366x768 (Acer CineCrystal technology), 16.7 mil, 1024MB VRAM ATI Radeon™ HD 6650M, 3D sound system, mikrofon, Acer Crystal Eye webcam 1.3M, Bluetooth, LiION baterija (2,5h) - jamstvo na bateriju je 6 mjeseci, 3x USB 2.0, VGA port, HDMI, Acer Nplify™802.11b/g/n LAN, 10/100/1000 LAN, interni DVD+/-RW Dual Layer, 2-in-1 card reader, Težina = 2,6kg, Boot-up Linux; boja: CRNA, P/N: LX.RC40C.004  3.344,33 kn ( bez pdv-a )

Dvoumim se između ova dva laptopa , a koristio bi laptop na faksu , filmovi i gaming naravno kad se stigne {#}

Pa ako mi možete preporučiti nekih 3500 kn mi je limit sa tim da je Dell 160 kn skuplji , tako da sam ova 2 laptopa odlučio kao konačan izbor.

uzmi della

ima jako kvalitetno kuciste,bas sam nekidan isao obilazit shopove i gledat kaj se nudi

cvrst je i sa dobrim komponentama,imas 2 hdd,posle mozes uparivat u raid-ak podrzava maticna ili kombinirat ssd+hdd ak zelis tu opciju i imas para{#}

procesor ima vise cashe-a i brzi je u startu,s tim da ima i bolju opciju turbo boost,sve ce ti radit brze,grafa u aceru je ista ko u delu samo preimenovana u novu generaciju {#}{#} ({#})

znaci 4-0 za dela,a to kaj je skuplji je neznatno,vredi daleko vise{#}

a btw{#} valjda nece bannat{#}

uzmi i meni jedan na firmu bez pedeveja kad vec uzimas{#} bilo bi mi super radit na lapu bez poreza,to je dodatni fičr koji novac nemoze kupit{#}{#}(potvrdili kato i don johnson...lol)

uzmi dela,i plati ak bas moras

a inace di si ga naso,ima bolje komponente od prosjeka kaj je dobavljivo kod nas od della

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 14:09 (ED63).
14 godina
protjeran
ED63 kaže...
Slash_92 kaže...

uzmi della

ima jako kvalitetno kuciste,bas sam nekidan isao obilazit shopove i gledat kaj se nudi

cvrst je i sa dobrim komponentama,imas 2 hdd,posle mozes uparivat u raid-ak podrzava maticna ili kombinirat ssd+hdd ak zelis tu opciju i imas para{#}

procesor ima vise cashe-a i brzi je u startu,s tim da ima i bolju opciju turbo boost,sve ce ti radit brze,grafa u aceru je ista ko u delu samo preimenovana u novu generaciju {#}{#} ({#})

znaci 4-0 za dela,a to kaj je skuplji je neznatno,vredi daleko vise{#}

a btw{#} valjda nece bannat{#}

uzmi i meni jedan na firmu bez pedeveja kad vec uzimas{#} bilo bi mi super radit na lapu bez poreza,to je dodatni fičr koji novac nemoze kupit{#}{#}(potvrdili kato i don johnson...lol)

uzmi dela,i plati ak bas moras

a inace di si ga naso,ima bolje komponente od prosjeka kaj je dobavljivo kod nas od della

Našal sam ga u M-Computersu... {#}

16 godina
neaktivan

ovako trebao bi mi laptop koj bih koristi za školske potrebe(programiranje,office...) i surfanje.i možda pogledam koj film...cijenu još nisam odredio al nemislim prelazit 2500-3k kn-a(ako netrebam tolko potrošit za navedene potrebe odlično) jer sam se istrošio za komp...evo neke specifikacije koje su mi bitne:

netreba više od 320gb

što brže to bolje(najbitnija stvar)

wi fi

što duža baterija(isto bitno)

evo to je sve šta sam se sjetio..ak se još nečeg sjetim napišem..

hvala

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Iskreno, nisam ljubitelj acera i njihove kvalitete izrade tako da ja ne bih

a i kod MSI-a imas 2 godine garancije

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Iskreno, nisam ljubitelj acera i njihove kvalitete izrade tako da ja ne bih

a i kod MSI-a imas 2 godine garancije

da ta garancija me pikala u oko pogotovo zato što ću ga ugl koristit izvan kuće..

evo znaći ovako nešto tražim:

320-500(max)gb diska

2gb ram(proširivo do 4)

grafa-što bolja to bolje možda zaigram cod 2 na njemu 

garancija-2god+

neki dual core sa 2,0+

linux/free dos

evo jel to dovoljno za moje potrebe?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 11:27 (teo7).
16 godina
neaktivan

Pa mislim da ti je ovaj MSI totalno ok za tvoje potrebe

Na 4200 ces vrtit cod2 (vrtio sam ga ja na GMA kartici)

MIslim da za ovu lovu lap sa 2 god gare neces naci, a jedino ako ti smeta sto mu nedostaje 70GB kod diska, ali i to nije neka prevelika lova za zamijeniti

I da linux ce ti radit bez problema

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Pa mislim da ti je ovaj MSI totalno ok za tvoje potrebe

Na 4200 ces vrtit cod2 (vrtio sam ga ja na GMA kartici)

MIslim da za ovu lovu lap sa 2 god gare neces naci, a jedino ako ti smeta sto mu nedostaje 70GB kod diska, ali i to nije neka prevelika lova za zamijeniti

I da linux ce ti radit bez problema

ma ja neću imat potrebne novce do 10.5 ..nezz dal da gfa sad uzmem(tj. kad dobim novce) il da ćekam neku akciju pa da za iste pare/manje pare dobim bolji lap/isti lap ...ja još 2 tjedna nemam novce pa ću se još malo raspitat i tak hvala na pomoć stvarno si mi pomogao :) {#}

17 godina

Da ne otvaram novu temu, pitat ću vas ovdje - pošto mi je nekidan riknio ekran na mom starom laptopu (nešt je matičnoj sam cvrknilo i ekran se zacrnio) a pošto sumnjam da će se kvar sam tak otklonit a i potreban mi je laptop "pod mus", odlučih se na kupnju novog. Ne mislim davat neke prevelike pare, tj sveo sam svoj izbor na 4 prijenosnika, no najviše dvojim između ova dva:

ASUS K52JT-SX066 i FUJITSU LIFEBOOK AH530

Što se tiče komponenti, uglavnom su tu negdje, asus je koju stotku skuplji (obadva se vrte oko 4400kn, +-200kn). U oba je Core i5 460M (bitno mi je zbog enkodiranja videa, photoshop i slično (mislio sam da je Phenom II X4 konkurencija, dok nisam malo detaljnije istražio i shvatio da on nije ni blizu i5, ili sam u krivu?)). Oba imaju 4GB rama, 500GB hard i slično. Fujitsu ima HD550v, dok Asus ima HD6370. Dakle, Fujitsu ga dobiva što se tiče grafike (ne igram puno, ponekad znam zaigrat COD2 i slične multiplayer igre - jednom u par mjeseci).

Ono što mene zanima (i što sam vas došao pitati) je kakva je KVALITETA Fujitsovih prijenosnika? Dosad sam imao IBM, dva Asusa i mogu reć da sam naviknuo na određenu "kvalitetu" - prvenstveno mi je bitno da je tipkovnica kvalitetna - da ne proizvodi "glupi plastični" zvuk prilikom tipkanja, imam osjećaj kao da će svaki čas ispast tipka il da ću ju slomit; hod tipke, otpor i slično - ukratko, da ne bude loša. Dalje, očekujem da kućište također ima određenu kvalitetu, no to mogu pregrist (savijanja, poneko škripanje i slično mi ne smeta) te na kraju - koliko često se kvare?

Znači, dal da uzimam Fujitsu koji košta 4300kn i ima bolju grafičku ili da uzimam Asusa skupljeg 300kn sa slabijom grafičkom, ali vjerujem da ću dobit "poznatu" kvalitetu?

Lijep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Val kaže...

Da ne otvaram novu temu, pitat ću vas ovdje - pošto mi je nekidan riknio ekran na mom starom laptopu (nešt je matičnoj sam cvrknilo i ekran se zacrnio) a pošto sumnjam da će se kvar sam tak otklonit a i potreban mi je laptop "pod mus", odlučih se na kupnju novog. Ne mislim davat neke prevelike pare, tj sveo sam svoj izbor na 4 prijenosnika, no najviše dvojim između ova dva:

ASUS K52JT-SX066 i FUJITSU LIFEBOOK AH530

Što se tiče komponenti, uglavnom su tu negdje, asus je koju stotku skuplji (obadva se vrte oko 4400kn, +-200kn). U oba je Core i5 460M (bitno mi je zbog enkodiranja videa, photoshop i slično (mislio sam da je Phenom II X4 konkurencija, dok nisam malo detaljnije istražio i shvatio da on nije ni blizu i5, ili sam u krivu?)). Oba imaju 4GB rama, 500GB hard i slično. Fujitsu ima HD550v, dok Asus ima HD6370. Dakle, Fujitsu ga dobiva što se tiče grafike (ne igram puno, ponekad znam zaigrat COD2 i slične multiplayer igre - jednom u par mjeseci).

Ono što mene zanima (i što sam vas došao pitati) je kakva je KVALITETA Fujitsovih prijenosnika? Dosad sam imao IBM, dva Asusa i mogu reć da sam naviknuo na određenu "kvalitetu" - prvenstveno mi je bitno da je tipkovnica kvalitetna - da ne proizvodi "glupi plastični" zvuk prilikom tipkanja, imam osjećaj kao da će svaki čas ispast tipka il da ću ju slomit; hod tipke, otpor i slično - ukratko, da ne bude loša. Dalje, očekujem da kućište također ima određenu kvalitetu, no to mogu pregrist (savijanja, poneko škripanje i slično mi ne smeta) te na kraju - koliko često se kvare?

Znači, dal da uzimam Fujitsu koji košta 4300kn i ima bolju grafičku ili da uzimam Asusa skupljeg 300kn sa slabijom grafičkom, ali vjerujem da ću dobit "poznatu" kvalitetu?

Lijep pozdrav

meni se ovaj dopada :D http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/hp-probook-4520s-xx762ea-156-core-i5__1096051 cijena ista kao kod asusa samo ima bolji proc i više hdd-a a sa ovom grafom češ 100% pokrenut cod2 i slične igra nezz kolko je hp kvalitetan jer osobno jedino sam sa toshibom koristi aktivno značiu ima več 1 i pol godina da mi ju sisterka ima.. al mislim da je hp prije slične kvalitete ko asus nego fujutsu .. tako da bi ja najerovatnije uzeo hp-a da sam na tvom mjestu

17 godina

a neznam, hp sam odmah isključio jer mi je nekak jednostavno "odbojan", jest subjektivno totalno al šta da radim.. Jednostavno mi ne ulijeva "povjerenje", nemogu reć da sam "puno" koristio hp-ove laptope, ali na par njih na koliko sam imao priliku raditi - radije bih uzeo asusa sa 500gb hardom i slabijim procesorom nego tog hp-a...

ili ima netko tko će me razuvjeriti?

edit: što se tiče kvalitete fujitsua, ostao sam zatečen zadnjim video sa ove stranice http://blog.ts.fujitsu.com/face2fujitsu/?tag=lifebook-quality 

mislim stvarno šta mu rade i kak ih testiraju, pristao bih kupit taj laptop... zato sam pitao ovdje, dal netko iz iskustva može napisat koju riječ o nekom od ova dva prijenosnika

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 23:50 (Val).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Poznati "problemi" kod hp prenosnika su: losa baterija(nakon 1godine mozes dupe sa njom brisati) i veliko grijanje, pogotovo kod nekih malo jacih (također u pocetku sve ok, ali poslije 1godine mozes grijat dupe)

Ovo sve govorim iz osobnog iskustva.

btw: sve suprotno od hp-a je lenovo ->> Moja topla preporuka.

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

preporučujen vam ASUS A6 SERIES ENTERTAINMENT NOTEBOOK{#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice