Toshiba vs MSI - Strucnjak :)

poruka: 7
|
čitano: 3.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toshiba vs MSI - Strucnjak

Velika dilema izmedju ova dva laptopa.. mislim da je potreban strucnjak..Osmijeh s obzirom da ce laptop sluziti za svasta po malo a najvise za net i skolu a po nekad i neku 3D igu da zavrti ako je to  moguce :)  hvala na svakom komentaru !! 

Toshiba http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/hr/product/Satellite-L650-14E/1086065/toshibaShop/false/

MSI http://oglasnica.com/index.php/ba/home/ad/view?adid=17949

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Toshiba vs MSI - Strucnjak :)

hh ne nisam al nije los samo sto me brine marka :/ kod ova prva garancija im je po 2 godine sad neznam za ovaj   Ak ima jos ko da predlozi sta ili komentarise prva dva bio bi mu zahvalan 

14 godina
neaktivan
RE: Toshiba vs MSI - Strucnjak

Imao sam Toshibu u kojoj su riknula dva diska, inače su dobri laptopi ali ja sam imao lošu sreću....valjda

Sad imam MSI GX630 već dvije godine i nemam (ad kucnem u drvo) apsolutno nikakvih problema.

Sljedeći moj laptop će bit MSI! (da ne duljim)

Pozdrav!

15 godina
katarza kaže...

Imao sam Toshibu u kojoj su riknula dva diska, inače su dobri laptopi ali ja sam imao lošu sreću....valjda

Sad imam MSI GX630 već dvije godine i nemam (ad kucnem u drvo) apsolutno nikakvih problema.

Pozdrav!

Generalno gledajući Toshiba je daleko kvalitetnija, međutim unazad malo vremena MSI je dosta popravio kvalitetu svojih laptopa, sad se još moraju imenom u svijetu laptopa probit...

hehe, tek sad vidim da je tema stara 3 mjeseca...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 9:02 (miki1981).
15 godina
neaktivan
RE: Toshiba vs MSI - Strucnjak :)
4it kaže...

hh ne nisam al nije los samo sto me brine marka :/ kod ova prva garancija im je po 2 godine sad neznam za ovaj   Ak ima jos ko da predlozi sta ili komentarise prva dva bio bi mu zahvalan 

Ne mora te brinut marka, Lenovo je poznato po kvalitetnim laptopima.

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
katarza kaže...

Pozdrav!

Generalno gledajući Toshiba je daleko kvalitetnija, međutim unazad malo vremena MSI je dosta popravio kvalitetu svojih laptopa, sad se još moraju imenom u svijetu laptopa probit...

hehe, tek sad vidim da je tema stara 3 mjeseca...

Ja sam skužio tek kad si ti napisao{#} Mislim da modovi mogu lockat ovu temu, vjerojatno je autor našao lap u 3 mjeseca.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice