Toshiba Satellite L500 1EU - drajveri

poruka: 4
|
čitano: 3.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo nasao sam neke drajvere al bi zamolio za malu pomoc..dakle planiram instalirat Win XP i nemam drajvere, a posto neam bas iskustva s instalacijom windowsa na laptope..molio bi samo da mi kazete sta sve od ovog ovdje trebam poskidat.

Unaprijed hvala :)

http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=32&service=BL&mode=allMachines&action=search&teddProduct=857&selShortMod=891

P.S. - da li ima jos nesto u cemu se razlikuje instalacija na stolno racunalo i na laptop..odnosno jos nesto sta bi trebo znat vezano za instalaciju i poslje instalacijske radnje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite L500 1EU - drajveri

Evo, ja sam se malo poigrao sa filterima i suzio izbor:

http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=32&service=BL&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=857&selShortMod=891&language=46&selOS=10&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=52&page=1&startPage=1

Obavezno poskidaj sve drivere, a bilo bi dobro i ostalo, osim npr. BIOS update, jer sumnjam da ćeš flashati BIOS. Ovdje također postoje tri drivera za različite wireless LAN kartice. Sad neznam koja je tvoja.

17 godina
neaktivan

plus, obično kod novijih toshiba ne možeš samo tako instalirati WinXP, jer na inst. CD-u nisu sadržani SATA driveri koji su potrebni pa ih prvo moraš skinuti sa Toshibine stranice i slipstreamati u instalaciju Windowsa

pogledaj o tome na toshiba support forumima - mali milijun je takvih tema tamo

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. - J.W. Goethe

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite L500 1EU - drajveri
DhulKarnain kaže...

plus, obično kod novijih toshiba ne možeš samo tako instalirati WinXP, jer na inst. CD-u nisu sadržani SATA driveri koji su potrebni pa ih prvo moraš skinuti sa Toshibine stranice i slipstreamati u instalaciju Windowsa

pogledaj o tome na toshiba support forumima - mali milijun je takvih tema tamo

planirao sam instalirat XP al na kraju je uletio jedan frend sa sedmicom..kao da mi je bolja jer ima brdo drajvera vec integriranih..sinoc sam kasno to radio i nisam stigao jos sve probat al nisam instalirao nijedan drajver a zasad sve radi..

btw prvi put sam instaliro sedmicu i glupo mi je sta me kod instalacije ne pita za particije C:\ i D:\  (kao kod XP) ..nego samo pise disk 0 il tako nesto..i kraj svakog diska pise "Primary" i ne mogu to nikako promjenit..nisam vidio da mi nudi nikakve extra opcije. Kako sam napravio 2 particije, prvi puta mi se winsi instalirali na D:\ pa sam onda iz drugog pokusaja uspio da budu na c:\

Dakle ako netko zna kako da to odmah prepoznam koja ce particija bit C: a koja D:

Hvala na odgovorima ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice