Toshiba Satellite A300D-16W

poruka: 4
|
čitano: 2.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas možete li mi reći koju Grafičku karticu ima laptop i koliko ima memorije sama grafička jer  sam na jednoj stranici vidio samo da piše ati radeon 3200 serija.

Uz to napišite što mislite o laptopu.

Super Gangsta
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 21:24 (John_Bad).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite A300D-16W
John_Bad kaže...

Molim vas možete li mi reći koju Grafičku karticu ima laptop i koliko ima memorije sama grafička jer  sam na jednoj stranici vidio samo da piše ati radeon 3200 serija.

Uz to napišite što mislite o laptopu.

laptop ima HD3200 grafiku,a evo link do detalja
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite A300D-16W

Grafika je ati radeon 3200. U rangu je s ostalim integriranim grafickim rijesenjima (dakle intel gma4500, nvidia 9200...), znaci nista posebno, ali za internet i multimediju sasvim dovoljno.

Graficka kartica od sistemske memorije uzima do 256mb u normalnom rezimu rada...

Kaj se samog laptopa tice, po meni su malo prekičasti, ali to je moj ukus. Procesor je ok, ništa posebno, rama ima i previse, disk bi mogao biti i veći. Sviđa mi se kaj dolazi s 2 godine jamstva, s time da se registracijom na njihovim stranicama aktivira "no matter what guarantee". Laptop ima dosta konektora, što isto nije za zanemariti, pa se tu da naći i hdmi, firewire...

Sve u svemu dobro opremljen laptop...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

hvala na pomoći.

Super Gangsta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: