Mišljenje o ovim prijenosnicima

poruka: 2
|
čitano: 2.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mišljenje o ovom prijenosniku

evo došlo je vrijeme da kupim novi prijnosnik do 3500kn pa mi je za oko pao ovaj acer:

Acer emachine e725- intel pentium dual core t4300 (2,10ghz), 4gb rama, 320gb hdd,15,6ekran,intel gma 4500m

sada mene zanima dali je taj laptop tihi u radu (dali se ventilatr čuje ili ne)

dali bi trebao izbjegavati AMD procesore athlom ili turion radi jakog grijanja i bučnosti ventilatora jer sam imao asus koji je od dana kupnje bio strahovito bučan pa sada želim tihi laptop.

inače bi laptop koristio za dokumente,surfanje,gledanje filmova,slušanje muzike i bilo bi dobro da bi mogao pokrenuti neku stariju igru poput vice cityja.

možete mi i vi dati neki prijedlog ali da ima toga laptopa za kupiti u čakovcu ili u varaždinu i još taj laptop mora biti tih.

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 12:27 (Tinox3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mišljenje o ovom prijenosniku
Tinox3 kaže...

evo došlo je vrijeme da kupim novi prijnosnik do 3500kn pa mi je za oko pao ovaj acer:

Acer emachine e725- intel pentium dual core t4300 (2,10ghz), 4gb rama, 320gb hdd,15,6ekran,intel gma 4500m

sada mene zanima dali je taj laptop tihi u radu (dali se ventilatr čuje ili ne)

dali bi trebao izbjegavati AMD procesore athlom ili turion radi jakog grijanja i bučnosti ventilatora jer sam imao asus koji je od dana kupnje bio strahovito bučan pa sada želim tihi laptop.

inače bi laptop koristio za dokumente,surfanje,gledanje filmova,slušanje muzike i bilo bi dobro da bi mogao pokrenuti neku stariju igru poput vice cityja.

možete mi i vi dati neki prijedlog ali da ima toga laptopa za kupiti u čakovcu ili u varaždinu i još taj laptop mora biti tih.

hvala

Onda se trebaš klonit intelovih scum grafičkih kartica jer s njima jedva da išta možeš igrat.

Najslabije ti onda treba neka amd-ova integrirka HD4200 ili eksterna HD4570/3470/3650 ili neka nvidijina no nebi njih uzimao.

Ja ti imam acer extensa 5630G evo star godinu i mjesec dana već, prema ovim novim lapovima nije uopće zastario. Ima C2D T5800 2GHz, HD3470 i 2GB ram-a, prototype mogu vrtit iako sve na low, max payne 2, nfs underground 2 (na max),homeworld 2 BSG mod i tako neke igre optimiziranije. Negrije se previše 50C neki maximum, sa novim biosima se povećala brzina vrtnje ventilatora, vjerovatno ovi strahuju da nebi šta pregorilo, a stari bios se nemože vratit.

I da trebat ćeš instaliravat modane ati-eve/nvidia-ine drivere za desktop grafičke, ako misliš igrat kako treba. Oni acerovi driveri su šrot nad šrotovima,čak mi je i film štekao s njima.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 12:35 (Hyperion).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice