Kupnja prijenosnog računala zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kupnja prijenosnog računala Emezzeta

Pozdrav svima. Imam pitanje vezano uz kupovinu prijenosnog računala. Kako je ovo prvi put u životu da si mogu priuštiti kupnju računala, ali stjecajem okolnosti ta kupnja mora biti isključivo u Emezzeti nemam pojma na što treba prilikom kupnje obratiti pozornost. Čitam razne forume, ali meni je to sve totalna šuma podataka za koje mi i dalje nije jasno što znače. Ukoliko netko od vas ima vremena i volje da pogleda malo na ovom linku http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/?page=1 ima li išta dobro pa da mi sugerira bio bih i više nego zahvalan. Pretpostavljam da je za kupnju važno koja će biti namjena računala i cijena da koje mogu najviše ići. Znači okvir cijene mi je max 4000, a namjena bi mu bila većinski kućna uporaba (gledanje filmova i sl.) te ponekad u poslovne svrhe jer katkad putujem pa mi je bitno imati i malo kvalitetnije izrađeno računalo. Igrice po svoj prilici ne igram često pa mi to nije u top zahjevima. Nekako mi je bitno da je baterija dužeg trajanja, da je dobar omjer kvalitete i cijene, da ima veću memoriju za pohranu filmova i slika i da me posluži barem sljdeće 4 godine. Ne znam što bi više naveo jer kao što se pretpostavljam da vidi iz moje poruke uistinu se ne razumijem, a ne bih htjeo pogriješiti jer ne vjerujem da ću u bližoj budućnosti opet imati ovu priliku. Unaprijed hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupnja prijenosnog računala

Prije svega : ULTIMATIVNA TEMA ZA ODABIR PRIJENOSNIKA

Ako baš moraš u emezzeti :

Pogledaj ovog Asus-a ( dvojezgreni procesor,1TB hard disk-a,6GB ram,nVidia gt 610m) za tvoje potrebe koje si naveo mislim da je sasvim uredu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja prijenosnog računala

Evo u emmezeti:

Ako ti nije bitna grafika, tj. igrice i trebaš puno prostora, kvalitetno izrađen laptop evo jedan lenovo:

http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/29518/lenovo-g580gh-notebook/

Stvarno je super za svakodnevne radnje, gledanje filmova, manje zahtjevne igrice, dokumente i sl.

Ima vrlo dobar procesor (Core i3 2328m, 2.2 GHz), Dosta rama (4GB), OK integriranu grafiku (Intel HD3000), i naravno puno prostora (1TB HDD).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice