DELL prijenosno računalo

poruka: 4
|
čitano: 1.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
DELL prijenosno računalo_garancija

Poštovani forumaši, pozdrav.

Naime, u jednoj prodavaonici u Splitu naišao sam na DELL računalo po povoljnoj cijeni od 2399 kn, slijedeće konfiguracije:

- IntelProcesor CeleronProcesor N2830 2,16 GHz

- RAM 4 GBT

- HDD 500 GB

- GrafikaIntel HD Graphics

- Windows 8.1

- Ekran15.6'' 1366x768Razlučivost[Mega Pixel]0.00

- HDMI Da, FireWire Ne, USB 2.0 - 2

- torba na poklon

E sad, problem je slijedeći. Garancija na uređaj je 12 mjeseci, a svaki DELL u tom shopu, a kako vidim i u drugima daje garanciju na 36 mjeseci. To mi je malo čudno. Gospođa u shopu kaže: "jamstvo od 12 mj. za ovaj model uvjetuje niži cijenovni rang i preinstalirani operativni sustav, odnosno jako povoljna cijena i novitet u ponudi s kojom je DELL krenuo prošle godine."

Što vi mislite o ovoj ponudi, odnosna kakvo je vaše mišljenje za ovu garanciju koja je za DELL ispod svakog prosijeka?

PS: računalo mi treba za posao(internet, mail, fotografije, acad), nikakve igrice.

0 0 hvala 0
11 godina
DELL prijenosno računalo

Govorim ti iz prve ruke,jer sam bio vlasnik inspirona 2 godine. Moj je imao i3 i nvidijinu grafičku i mučio se s acadom. za sve ovo ostalo neće bit problema. laptop i dalje radi kao prvog dana nakon 3 godine. jako kvalitetni laptopovi. pozz

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
DELL prijenosno računalo

Ma znam za DELL kvalitetu, ali nije mi jasno ovo jamstvo od 12 mjeseci kad na sve druge DELL-ove daju 36 mjeseci, kako oni tako i svi drugi dućani.

S druge strane dvoumin se između tog DELL-a i LENOVO slične konfiguracije, koji je 200 kn jeftiniji i ima 500gb HD više, jednu USB utičnicu više i BT i 24 mjeseca garancije.

Ako admin dopušta mogu staviti linkove.

0 0 hvala 0
11 godina
DELL prijenosno računalo

Moj osobni dobronamjerni savjet je da nađeš dell ali sa 36 mjeseci, oko 3 tisuće košta takav. Ili provjeriti u drugim trgovinama za isti kako stoje pa naručiti online..

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice