Dali se isplati kupiti?

poruka: 3
|
čitano: 1.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dali se isplati kupiti?

Bok ljudi nije za mene ali bratic me pitao za uslugu.Pitao je ako mogu da pitam na bugu dali se isplati uzet ovaj HP  laptop,nezna tocno model ali naveo mi je specifikacije.

za 3500 kn

• Intel Pentium Dual Core 2.00GHz (3MB cache)
• Zaslon: 15.6" LED HD 1366 x 768, BrightView
• Grafički sustav: ATI Radeon HD 4330 512MB (vlasita memorija)
• Radna memorija: 3GB (2GB + 1GB, proširivo do 8GB)
• Tvrdi disk: 320GB SATA 7200rpm
• Optički uređaj: DVD RW DL LS
• Dimenzije: 37.18 x 25 x 3.15cm
• Masa uređaja: 2.59kg
• Baterija: Li-Ion 6 ćelija
• Modem: da
• Mreža: da (Gb LAN)

*• Bežična mreža: da (802.11 b/g/n)
• Bluetooth: da
• Audio ulazi/izlazi: da
• VGA izlaz: da
• HDMI: da
• USB podrška: 4x USB 2.0
• Expresscard: da
• Čitač kartica: da (6-u-1)
• Kamera: da
Hvala unaprijed

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 0:44 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dali se isplati kupiti?

Ako tvoj bratić planira kupiti toga laptopa za samo 3 500 kuna, neka to i učini. Laptop je za svoju konfiguraciju zasigurno odličan i teško da mu se može naći konkurenta, barem za svoju cijenu.

Procesor od 2.00 Ghz od Intela je dosta dobar. Pentium je, i Dual-Core, što i nije baš najbolje, ali stoga ima čak 3 MB cache memorije, što pojačava snagu procesora. A ionako je za tu cijenu procesor najbolji kojega možeš naći.

Što se tiče grafičke kartice, 512 MB Radeon HD 4330 sasvim je u redu, štoviše, veoma dobro.

Jedno od najboljih stvari je, osim što laptop ima 3 GB RAMA, ima mogućnost nadogradnje na čak 8 GB, što je opet super, makar ne bih baš bio siguran da će ga nadograđivati, barem ne više od 4 GB, i to zbog procesora.

Tvrdi disk od 320 GB i sve ostalo su u redu konfiguracije.

Ja sam nedavno kupio laptop, neki malo jači, a koštao je 4 700,00 kn, i bio je vrhunski za svoju cijenu, pa čak mislim da boljega nisam mogao pronaći.

MOJE MIŠLJENJE: Ako ti bratić planirati kupiti laptop čija se cijena vrti oko 3 500 kn, neka se odluči za ovaj odabrani jer teško da će boljega naći. Ali neka još malo istraži i ostale ponude, jer tko zna, možda se nađe i nešto bolje, a možda čak i povoljnije.

RW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dali se isplati kupiti?

Hvala na informacijama.Sada krece na faks pa mu treba samo da moze na net i za skolu radit.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice