Vipnet mobilni internet ima rupu ?

poruka: 4
|
čitano: 2.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dakle, korisnik sam mobilnog uređaja blackberry na bonove.Unutra je dakle, moja, vlastita kartica, na kojoj nema kuna za uspostavu poziva, niti slobodnih megabajta na toj kartici.
Imam i LGCOOKIE sa istom stvari.
Što sam ja napravio?
Kreirao sam mape "downloads" na oba telefona.U tu mapu, sam kopirao OPERU MINI za instalaciju, te sam ih instalirao.
Default browser kod blackberry-a ne otvara stranice osim preko wifi-a.Zvao sam u vip, da ih upitam mogu li koristiti surf pakete kao korisnik na bonove? Odgovor je bio slijedeci: " ne mozete koristiti surf pakete, jer blackberry koristi poseban paket, koji namjenjen samo za pretplatnike".Ok, ja sam instalirao nakon toga OPERU, i sa 0 kn na mobitelu, te 0 raspolozivih megabajta surfao bezbrizno preko tog browser-a.Jedina je razlika to sto se on nalazi u zasebnoj mapi downloads, a ne u aplikacijama.
Prvo nisam mogao vjerovati, ponovio sam postupak na LG COOKIE i radilo je također.Doduše na LG-u uz nekoliko prekida, nakon paljenja-gašenja uređaja sve bi radilo besprijekorno.
Mene zanima, o ćemu se ovdje radi ? Ništa mi nije jasno.

0 0 hvala 0
14 godina

ćuti i uzivaj {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 21:54 (zoharbizo).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nije u tome bit, nego želim znati zašto je to tako ? Znam da je sve slucjano ispalo, ali ni sam ne znam kako.Uglavnom, sve radi bez problema, sa 0 kn, i 0 megabajta...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dont worry,be happy {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice