T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.599
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
jeGGer kaže...

ovaj t-com je čudo i mogu reč vrlo su vrijedni i rade do kasno. sinoč ja negdje oko 3 h idem gledat heroes i stavim da mi se skidaju ostali djelovi i normalno mi počelo skidat oko 210 pogledam ja jednu epizodu i idem vidjet kad če mi se skinut ove druge  kad ono skida mi sa 480 lol jeli to rade prekovremeno Smijeh

Zbilja su pravi, meni se nikad nisu zamjerili.
One brzine kaj sam rekel gore dalje, zapravo su još veće.
Ono sam skidal sa njihovih user stranica, sad sam s torrenta i brzina je konstanto bila 480-505kbs.
Probal sam i prek rapida i opet 500kbs.
Sam upload je također mrvicu (5% možda) veći i ide do 35(rijetko al dođe).

Kaj drugo reći nego bravo T-com
brzina brzina
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina

jako su vredni.....

kad igram cod4 prek neta svakih pol sata puca veza!

čudo da su nam povečali brzine, bilo je i vreme!!

17 godina
neaktivan

povecali su, konacno.

slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nikad vam ja nisan volio taj"T-COM"dapače ja mislin da je na moju obitelj i mene bacena neka kletva.Naime mi uvik kad nesto narucimo kazu cekajte doc ce vam do tjedan dana dodje za mjesec dana najmanje tako mi je internet dosa,a mom je susjedu dosao za 2 dana naruci ga u ponediljak u sridu dosa.....ajme...

tako je i sad njemu je brzina povećana a meni nije po kojoj logici ja neznan al ovo je stvarno postalo zajebano....sad cu ja u t-com sluzbu za korisnike malo lajat pa cu vam rec sta je na stvari......

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:56 (Tux Slave).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@ El Maniachi

Samo daj, super ti je ovaj zuti marker!

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:37 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
jeGGer kaže...

ovaj t-com je čudo i mogu reč vrlo su vrijedni i rade do kasno. sinoč ja negdje oko 3 h idem gledat heroes i stavim da mi se skidaju ostali djelovi i normalno mi počelo skidat oko 210 pogledam ja jednu epizodu i idem vidjet kad če mi se skinut ove druge  kad ono skida mi sa 480 lol jeli to rade prekovremeno Smijeh

Zbilja su pravi, meni se nikad nisu zamjerili.
One brzine kaj sam rekel gore dalje, zapravo su još veće.
Ono sam skidal sa njihovih user stranica, sad sam s torrenta i brzina je konstanto bila 480-505kbs.
Probal sam i prek rapida i opet 500kbs.
Sam upload je također mrvicu (5% možda) veći i ide do 35(rijetko al dođe).

Kaj drugo reći nego bravo T-com

da to sam i ja primjetio da su upload malo povečali. što je ljepo vidjet ovu kazaljku na speedtestu kako se penje Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 13:02 (jeGGer).
16 godina
neaktivan

lol evo dobi ja  drugi žuti u  2 dana  ... posla san ja ovim t-comovcima Mail...pa cemo vidit...

Napojnica je ulaganje u buducnost
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 13:08 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sad skidam Benchmark06 i skida 225kbps.. Ja prezadovoljan

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto meni su konacno digli u Križevcima.

KLIK

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel ima netko ispod Zaprešića da su mu digli brzine, meni još nisu.

"Autor ", u postu nenamjerno iznešenih, neistinitih tvrdnji sa svrhom zavaravanja trećih osoba, u potpunosti se odriče svake odgovornosti za navedene tvrdnje.Kome nije pravo, može se žaliti na www.uprava_vodovoda.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da..da...t-com je super....meni vec 2 tjedna internet u muskom spolnom organu..Smijeh

sad kad citam vase postove kako vam brzina dolazi do 400kb/s kad skidate....pa meni je bio uvijek maksimalno 200 kb/s....kad je na to doslo ja sam bio preeeeeeesretan...sada mi se jedan patch skidao 12 sati....a ima gigu...sramota...nije presao 50kb/s....

I ok sad sam ja odlucio testirat vezu na speedtestu.....i pise mi od bjednih 219 kb/s...do 700 i nesto kb/s...a imam tcomov flat...2mb/s....imam i maxtv...kojem se slika redovito...ledi...

kad igram igre na netu...zna mi cesto connection interupted....a programi kao msn...x fire....stalno izbacuju...i poruke mi se ne salju...

evo jucer i danas sam prijavio to...ali jos nisam dobio nikakav poziv...i to mi vec ide na zivce...to sam kazu da te se rijese...

Neznam kojim redom idu ti u tcomu...ali znam da stvarno nisu posteni...ja tcom imam vec 3..4 godine plus max 2 mislim i vise...na njima mi je telefon....i sad kada to sve zbrojim placam im ljepu svotu novaca....a oni nemogu mi to srediti....da mogu radit na netu a ne je**t se ovak kada mi za google treba 20 sek da se otvori....plus zivim u Zagrebu a ne u nekoj pripi***ni....ja nemam nazalost nis ljepo rec u tcomu...

0 0 hvala 0
17 godina
zagrebchanec kaže...

da..da...t-com je super....meni vec 2 tjedna internet u muskom spolnom organu..Smijeh

sad kad citam vase postove kako vam brzina dolazi do 400kb/s kad skidate....pa meni je bio uvijek maksimalno 200 kb/s....kad je na to doslo ja sam bio preeeeeeesretan...sada mi se jedan patch skidao 12 sati....a ima gigu...sramota...nije presao 50kb/s....

I ok sad sam ja odlucio testirat vezu na speedtestu.....i pise mi od bjednih 219 kb/s...do 700 i nesto kb/s...a imam tcomov flat...2mb/s....imam i maxtv...kojem se slika redovito...ledi...

kad igram igre na netu...zna mi cesto connection interupted....a programi kao msn...x fire....stalno izbacuju...i poruke mi se ne salju...

evo jucer i danas sam prijavio to...ali jos nisam dobio nikakav poziv...i to mi vec ide na zivce...to sam kazu da te se rijese...

Neznam kojim redom idu ti u tcomu...ali znam da stvarno nisu posteni...ja tcom imam vec 3..4 godine plus max 2 mislim i vise...na njima mi je telefon....i sad kada to sve zbrojim placam im ljepu svotu novaca....a oni nemogu mi to srediti....da mogu radit na netu a ne je**t se ovak kada mi za google treba 20 sek da se otvori....plus zivim u Zagrebu a ne u nekoj pripi***ni....ja nemam nazalost nis ljepo rec u tcomu...

jel skidas kojim slučajem torrentom?

p.s. nisu jos svima dignuli brzinu, strpi se
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 15:52 (leo_819).
16 godina
neaktivan

da....ali govorim opcenito...i kad skidam s torrenta...nemoguce je radit na netu....sve se stranice sporo otvaraju...to je kod njih problem....evo sad sam testirao vezu...pise 200kb/s down....i 112 kb/s up...jadnoooo do boli....a ovo mi automatski skida patch...sa njihove stranice i ide uzasno sporo...kad skinuo prije koji mjesec dana isto jedan patch za jednu drugu igru....islo je 200 kb/s....sada ide 20kb/s i jos pise da x eskidat 6 sati a skidam od jutra...i sada..mi se stari zali da mu nece otvarati jutarnji list i monitor Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napokon! Podigli su mi brzinu! Na nekim torrentima mi skida čak sa brzinom 450 kB/s!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Download donekle u redu pola sata pa padne na1.7 kb/s ali upload katastrofa !!!!! Nema šanse za brzinu veću od 37kb/s. A o gušenju surfanja po netu da i ne govorim ! Katastrofa na m2 !!!!!!!!!!!!!!!

surla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo nakon 2 dana me nazovu iz SZK...kazu jel vam prosao problem....ja kazem ne...oni kazu ah...tako...pa nama pise da vam je prosao i da je sve ok...oprostite ali morate opet prijaviti problem pa cemo vam se javiti...Viče..ja ono WTF...koji je njima...ma bas me briga vise...skinuo sam kaj sam htjel...Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad gledam kolko nas ovaj t-com krade dode mi da se rasplacem. pricam sa frendom iz engleske i on kaze da je njima NAJMANJA brzina 24 mbita. placaju oko 280 kn i veza nikad ne puca...naravno imaju samo flat,...nema tamo paketa ko ovdje...jos da napomenem da im je svima upload veci od 100 kb/sec...ovdje bi za takvu vezu valjda morao platiti 500 kn najmanje

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
16 godina
GeForce kaže...

kad gledam kolko nas ovaj t-com krade dode mi da se rasplacem. pricam sa frendom iz engleske i on kaze da je njima NAJMANJA brzina 24 mbita. placaju oko 280 kn i veza nikad ne puca...naravno imaju samo flat,...nema tamo paketa ko ovdje...jos da napomenem da im je svima upload veci od 100 kb/sec...ovdje bi za takvu vezu valjda morao platiti 500 kn najmanje

ha ???? Pa ja imam 268 kb/sec za 140 kn
Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan

Evo kao povećali su mi brzinu, prvih par minuta ide 470kb/s a sada već pola sata 1,7kb/s pa koji je to k...... ?

surla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa tebi i netreba veča brzina, samo se šmucaš po onim šumama oko Utinje !!!!!!

surla
16 godina
neaktivan

Ovo kaj se šume i Utinje tiče to je za Miljac007 !!!!!!!!!!

surla
16 godina
neaktivan

pa jer se jos veza nije stabilizirala. probaj resetirat modem,ako ne pomogne sacekaj jos neko vrijeme. ako skidas sa torrenta nemozes gledat po tome. probaj neki direct download pa ce ti onda skidat preko 400

16 godina
tony THE Noob kaže...
GeForce kaže...

ha ???? Pa ja imam 268 kb/sec za 140 kn
 ali on govori kad seedaš nešto
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
16 godina
protjeran

evo i meni podigli danas u pola cetri ujutro

http://www.speedtest.net/result/436597483.png

ali ne kuzim prije sam imao 5mb-512kB/s ja tu ne vidim da se za duplo podigla brzina ( s rs mi skida po 1 mb ) i ustvari jedno pitanje ja sam imao prije 2 mb vezu dobio sam maxtv e sada na koliko oni podignu brzinu radi maxtv jer meni je to sve skroz cudno nema ni 4mb, 10mb, niti 20 mb?

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

heh... mislim da vas mogu sve nadmašiti ovdje...

jer meni, ne da su digli sa 2 na 4 mbita, nego čak na 8!! :D evo slike dole... e sad, siguran sam da je to neka zabuna kod t-comovca, ali ću je iskoristit odma, sada, odma i poskidat SVE s neta! :D

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

... e nebi se baš kladio u taj tvoj test, odi si nekaj skidat preko 100MB pa onda slikaj brzinu...

BTW...
Evo meni su upravo povečali.
Prije povečanja:
Od jutra se spaja na net i nema šanse, a na routeru je sve kako treba i dsl i status svijetli, kad ono negdje oko 12:10 spoji se i idem prvo na speedtest Slika br. 1
Nakon speedtesta sam ipak išao provjeriti jel to za ozbiljno i evo dolje i slike br. 2...

Okolica Vrbovca!

Slika br.1 Slika br.1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 13:05 (TOMs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni su danas povečali.Živim ispod zaprešića, pa eto. 476 KB/sec i 32 KB/sec .

a za divno čudo povećala mis se i SNR margina downloada sa 10 na 13, pa će biti stabilnija linija.Makar to vjerovatno nema veze sa podizanjem brzina nego sa činjenicom da mi telefonski kabl više ne visi po stupovima ko da su ga kauboji lasom nabacivali , već su ovi iz tehničke službe kabl fino napeli i umjesto štukanja sa izolirkom fino stavili kutije u kojima su kabl nadovezivali, pa eto.

"Autor ", u postu nenamjerno iznešenih, neistinitih tvrdnji sa svrhom zavaravanja trećih osoba, u potpunosti se odriče svake odgovornosti za navedene tvrdnje.Kome nije pravo, može se žaliti na www.uprava_vodovoda.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

samo 396

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni jos uvijek nisu povećali, zaista ne razumijem to sve skupa, kakva im je to politika.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ni meni još nisu povećali, a frendu mi jesu, ima je na speed testu 4230 rezultat, a ja intenet(MAXADSL) koristim jednu ipo godinu prije njega/više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice