T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.810
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da jer si presao 1gb tj 1024mb.
Na programu piše da sam prešo 1 gb,a na njihovim stranicama stoji 1,00 gb.Sad šta će biti....
Na programu piše da sam prešo 1 gb,a na njihovim stranicama stoji 1,00 gb.Sad šta će biti....
Meni će 1.5 povećat
Meni će 1.5 povećat
speed test je nepouzdan u zadnje vrijeme, max mi ide 2k, a skidam 800kb/S sa ukljucenim maxtvom te jos vise sa isljucenim, (s tim da jos hd imam pa jos vise brzinu podize)
Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene povečala se ali na 280KB/sec
pa ako ko zna neka veli hvala unaprjed
Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene povečala se ali na 280KB/sec
pa ako ko zna neka veli hvala unaprjed
Ono pravilo da znaš kad će ti povećat (dan dva jadne nestabilne veze, pa onda idući dan 4Mbit/s) pada u vodu.
Meni je već tjedan dana veza totalno iskrivljena. 5 minuta je stabilna, pa onda 2 minute u banani, pa onda 3 sata vrti iznad prosjeka 2500 - 3000 kbps-a, a onda iza toga sve ponovo ali naravno s manjim udarima na ovih 3000kbps-a... Dok nisu počeli dizati brzine imao sam stalnih 1700 - 1800 kbps-a, samo se nadam da ovo t-comovo dizanje brzina ne znači ovakvu nestabilnost veze!
Ispričavam se unaprijed za offtopic ....prihvaćam sve pravopisne greške jer nitko nije savršen,niti bi trebao, niti su ovo službene novine RH, ali brate......90 % forumaša ne razaznaje č i ć.
Pa ono recite u sebi "povećali" i "povečali" pa skontajte što je prirodnije. Pa nije to govorna mana kao nemogućnost izgovaranja slova R, što se mora liječiti putem logopeda.....ajme
Eto, prije par dana sam se pohvalio da su mi povecali brzinu na 4 megabita.
I tako je bilo sve do danas.
Danas gledam stanje, smanjili mi na 2 megabita.
Ma bas krasno.
Otkad su mi "digli" na 4m.., internet mi je u banani (spor), a tu brzinu sam vidio samo jednom kod skidanja filma... Veza mi stalno puca (prije bih preko noći ostavio nešto skidat i ujutro bi to bilo skinuto, ali sada samo vidim da je stalo na 15% i bum...)
Ona priča o starim instalacijama mi ne drži vodu NIKAKO jer je cijela nova telefonska linija uvedena prije kakvih godinu dana.
T-COM - jedan veeeeeeeeeeeeliki MINUS od mene!!!!
EDIT: Također Rijeka.
Meni (u Rijeci) brzinu su digli,ali ima jedan VELIKI problem...
Počela je pucati veza!!!!!!!!!
Prije nekih 15-tak dana naručio sam ADSL od Iskona (HR.DUO) i to vezu na 8 Mbps. Dođe mi modem, sve lijepo spojim a veza mi ne prelazi 2 Mbps. Zovem Iskon 5 puta dok mi nije jedan operater objasnio da T-com mijenja brzinu i da im treba 10 dana od dana prijave kvara. Čekam ja strpljivo i svaki dan provjeravam brzinu. Kad ono neki dan vidim da je internet nešto brži, poveselim se i odem izmjeriti, kad ono kreteni mi digli brzinu na 4 Mbps . A mogli su odmah dignuti na 10 i problem riješen. Vidjeće oni kad mi dođe račun na vezu od 8 Mbps
Moram se opet javit na ovu temu. Naime povećali mi brzinu ali više nego što sam očekivao:) Bravo T-Com!!!
edit: problemi sa uploadom slike:( (iz 5-og pokušaja tek uspio)
Meni (u Rijeci) brzinu su digli,ali ima jedan VELIKI problem...
Počela je pucati veza!!!!!!!!!
meni radi odlicno, sa prije prosjecnih 210kb/s na 490 kb/s
Jesu kome u Zagrebu-Dubravi povećali brzinu! Moja je još uvijek očajna!
Menu u T-comu rekli da se na njihovoj stranici može napravit zahtjev da vam se poveča brzina odnosno da se poveča na vašoj centrali, ali ja to nemogu nać.
Sad ko tu koga...

Probudim se ujutro i normalno prvo upalim komp.
Hamachi i Steam, koji mi se automatski spajaju kod dizanja OS-a, bacaju greške!
Palim FF i nejde.
OK, ajmo mi resetirati router, učinjeno i eto interneta.
Nadalje, odoh ja po drva da zakurim, a u međuvremenu stavih speedtest nek se vrti.
Vratim se ja kad ugledam "planine" - slika
Sretan "ko malo dijete" odoh isprobati kolko stvarno skida i brzine su i više nego dvostruke; prije mi je skidalo nekih 203-215kbs, a sad 435-470kbs, čak i više.
Inače sam iz Zagorja, blizu grada Zlatara.
ovaj t-com je čudo i mogu reč vrlo su vrijedni i rade do kasno. sinoč ja negdje oko 3 h idem gledat heroes i stavim da mi se skidaju ostali djelovi i normalno mi počelo skidat oko 210 pogledam ja jednu epizodu i idem vidjet kad če mi se skinut ove druge kad ono skida mi sa 480 lol jeli to rade prekovremeno