T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.810
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znam da nije pravi forum ali molim vas recite da li ću morati platiti još 20 kn?

EDIT:dvije su slike,samo što se druga baš ne vidi dobro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:10 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da jer si presao 1gb tj 1024mb.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na programu piše da sam prešo 1 gb,a na njihovim stranicama stoji 1,00 gb.Sad šta će biti....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
big_guy kaže...

Na programu piše da sam prešo 1 gb,a na njihovim stranicama stoji 1,00 gb.Sad šta će biti....

zato što je 1026,91 / 1024 = 1.002.

svejedno, prešao si limit. za jako malo, ali si ga prešao.
16 godina
neaktivan

Ovi brojevi su ogromni. Ima jedna narodna - tko ima strica v nebo se smica.

Evo kako to izgleda kod mene Evo kako to izgleda kod mene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni će 1.5 povećat

16 godina
Jeza101 kaže...

Meni će 1.5 povećat

Vjerujem da će mnogima
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina

speed test je nepouzdan u zadnje vrijeme, max mi ide 2k, a skidam 800kb/S sa ukljucenim maxtvom te jos vise sa isljucenim, (s tim da jos hd imam pa jos vise brzinu podize)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene  povečala se ali na  280KB/sec

pa ako ko zna neka veli hvala unaprjedIznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
karlotronick kaže...

Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene  povečala se ali na  280KB/sec

pa ako ko zna neka veli hvala unaprjedIznenađen

znam ja! tebi se brzina povećala, a tvojem bratiću se povećala ali na 280 kb/s
17 godina
neaktivan

Ono pravilo da znaš kad će ti povećat (dan dva jadne nestabilne veze, pa onda idući dan 4Mbit/s) pada u vodu.
Meni je već tjedan dana veza totalno iskrivljena. 5 minuta je stabilna, pa onda 2 minute u banani, pa onda 3 sata vrti iznad prosjeka 2500 - 3000 kbps-a, a onda iza toga sve ponovo ali naravno s manjim udarima na ovih 3000kbps-a... Dok nisu počeli dizati brzine imao sam stalnih 1700 - 1800 kbps-a, samo se nadam da ovo t-comovo dizanje brzina ne znači ovakvu nestabilnost veze!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

kad odeš na https://user.t-com.hr/ i kad odeš tamo na max adsl ispis spajanja odaberi onu opciju koju vidiš na slici iz mog posta
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Ispričavam se unaprijed za offtopic ....prihvaćam sve pravopisne greške jer nitko nije savršen,niti bi trebao, niti su ovo službene novine RH, ali brate......90 % forumaša ne razaznaje č i ć.

Pa ono recite u sebi "povećali" i "povečali" pa skontajte što je prirodnije. Pa nije to govorna mana kao nemogućnost izgovaranja slova R, što se mora liječiti putem logopeda.....ajme

heh... konačno neko ko se slaže samnom!! napiso sam ja već ovdi isto što i ti sada... uz to da me od nerazlikovanja č i ć više veseli stvaranje svoih nekih riječi poput POBRZANJE!! ljudi moji, ajd dosta igrica, natrag u školu svi!!
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Prison Breaker kaže...

Eto, prije par dana sam se pohvalio da su mi povecali brzinu na 4 megabita.

I tako je bilo sve do danas.

Danas gledam stanje, smanjili mi na 2 megabita.

Ma bas krasno.

nie to nishta nemoguce... meni su digli na 4 mbita na jedan dan, a slijedeci vratili na 2...
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina

Otkad su mi "digli" na 4m.., internet mi je u banani (spor), a tu brzinu sam vidio samo jednom kod skidanja filma... Veza mi stalno puca (prije bih preko noći ostavio nešto skidat i ujutro bi to bilo skinuto, ali sada samo vidim da je stalo na 15% i bum...)

Ona priča o starim instalacijama mi ne drži vodu NIKAKO jer je cijela nova telefonska linija uvedena prije kakvih godinu dana.

T-COM - jedan veeeeeeeeeeeeliki MINUS od mene!!!!

EDIT: Također Rijeka.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 8:50 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni (u Rijeci) brzinu su digli,ali ima jedan VELIKI problem...

Počela je pucati   veza!!!!!!!!!

Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije nekih 15-tak dana naručio sam ADSL od Iskona (HR.DUO) i to vezu na 8 Mbps. Dođe mi modem, sve lijepo spojim a veza mi ne prelazi 2 Mbps. Zovem Iskon 5 puta dok mi nije jedan operater objasnio da T-com mijenja brzinu i da im treba 10 dana od dana prijave kvara. Čekam ja strpljivo i svaki dan provjeravam brzinu. Kad ono neki dan vidim da je internet nešto brži, poveselim se i odem izmjeriti, kad ono kreteni  mi digli brzinu na 4 Mbps Plač. A mogli su odmah dignuti na 10 i problem riješen. Vidjeće oni kad mi dođe račun na vezu od 8 Mbps Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moram se opet javit na ovu temu. Naime povećali mi brzinu ali više nego što sam očekivao:)Smijeh Bravo T-Com!!!

edit: problemi sa uploadom slike:( (iz 5-og pokušaja tek uspio)

speed speed
C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 13:41 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/result/435231553.png

slika govori sve zivim u Velikoj Gorici

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 13:44 (ATI freak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ni ja baš ne vjerujem previše tom programu... I ja sam jednom prašel, trebal mi jje račun biti 180 a ipak mi je bil 160.. tak da...
Ojla!
17 godina
neaktivan
čistač kaže...

Meni (u Rijeci) brzinu su digli,ali ima jedan VELIKI problem...

Počela je pucati   veza!!!!!!!!!

Viče

Meni radi ko podmazano
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Meni još uvijek nisu digli pa sam narucio max tv, mozda mi se sad konacno digne, ima i onaj plus paket s programima za odrasle :-) jedva cekam.... nadam se da ce stricek iz dostave biti brzzz...
Od 7 matičnih ploča, 7 je riknulo kroz 7 godina, srećom uvijek sam dobio novu (hint: jamstvo). Zašto MB tako lako rikne? Od ostalog hardvera (hrpa toga kroz 10ak god) riknula samo 1 grafička.
17 godina
neaktivan
ATI freak kaže...

http://www.speedtest.net/result/435231553.png

slika govori sve zivim u Velikoj Gorici

Tako nešto je i meni a Get right mi pokazuje brzinu od skoro 5 Mbps
16 godina
neaktivan
Red Devil kaže...
big_guy kaže...

Ni ja baš ne vjerujem previše tom programu... I ja sam jednom prašel, trebal mi jje račun biti 180 a ipak mi je bil 160.. tak da...
 I šta sad,da trošim dodatni gb ili ne?
16 godina
neaktivan

meni radi odlicno, sa prije prosjecnih 210kb/s na 490 kb/s

Made in: Neverland
17 godina
neaktivan
goggy kaže...

Jesu kome u Zagrebu-Dubravi povećali brzinu! Moja je još uvijek očajna!

Eto ni meni nisu digli, također Dubrava :s
16 godina
big_guy kaže...
Red Devil kaže...
big_guy kaže...

I šta sad,da trošim dodatni gb ili ne?
 odi na ispis spajanja na user.t-com.hr provjeri vrijednosti u megabajtima. ako si prešao 1024 mb, deri. da ti ne propadne 20 kn.
17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Menu u T-comu rekli da se na njihovoj stranici može napravit zahtjev da vam se poveča brzina odnosno da se poveča na vašoj centrali, ali ja to nemogu nać.

Sad ko tu koga...

Ovo mi je dobro, barem ovi na sinkhole of support službi imaju smisla za humor. Izlanuo se ali javi ako nađeš, možda sam u krivu.

Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
17 godina

Probudim se ujutro i normalno prvo upalim komp.

Hamachi i Steam, koji mi se automatski spajaju kod dizanja OS-a, bacaju greške!

Palim FF i nejde.

OK, ajmo mi resetirati router, učinjeno i eto interneta.

Nadalje, odoh ja po drva da zakurim, a u međuvremenu stavih speedtest nek se vrti.

Vratim se ja kad ugledam "planine" - slika

Namigiva

Sretan "ko malo dijete" odoh isprobati kolko stvarno skida i brzine su i više nego dvostruke; prije mi je skidalo nekih 203-215kbs, a sad 435-470kbs, čak i više.

Inače sam iz Zagorja, blizu grada Zlatara.

4mbs 4mbs
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovaj t-com je čudo i mogu reč vrlo su vrijedni i rade do kasno. sinoč ja negdje oko 3 h idem gledat heroes i stavim da mi se skidaju ostali djelovi i normalno mi počelo skidat oko 210 pogledam ja jednu epizodu i idem vidjet kad če mi se skinut ove druge  kad ono skida mi sa 480 lol jeli to rade prekovremeno Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 11:40 (jeGGer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice