Problem s povezivanjem nakon instalacije win 7

poruka: 5
|
čitano: 3.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Laptop je bio na servisu i između ostalog je instaliram win 7 na njega.

I sada se nakon toga ne mogu povezati na internet. WLAN radi i on pronađe moju mrežu bez problema i signal je u redu, ali kad odem na "Povezivanje" Nakon desetak sekundi mi dođe poruka "Windows se nije uspio povezati s ovom mrežom" ili nešto tako slično.

Čak mi nije ni zahtjevao lozinku nit išta, jednostavno ne ide.

Čitao sam nešto da je moguće da nešto nije prilagođeno sa win 7, ali nikako ne mogu naći rješenje :/

0 0 hvala 0
16 godina

Pa moraš u konfiguraciji upisati WEP ili WPA-PSK kod koji ti je u postavkama routera...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s povezivanjem nakon instalacije win 7

Jel možeš malo preciznije objasniti ? :)

17 godina

ako je tcom, zovi 08009000 i reci im da si zabiravio wifi kljuc. na daljinu ti resetiraju novi. a ako imas pristup netu , mozes to napraviti i iz korisnickog pretinca user tcom.  nekad se manualno ulazilo preko browsera u router,sada je ovako jednostavnije.

eto, i nagadjam da imas tcom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

E ne radiš to dobro, negdje moraš upisat lozinku i podesit razinu zaštite, kad pronađe tvoju konekciju (slika 1) klikni desni klik na nju i odaberi properties tražiš tab security (slika 2) ili odeš ovako: control panel - network and sharing centar - manage wirelless connection - nađeš svoju konekciju i na nju desni klik i properties, potražiš tab security (slika 2) i tamo upišeš lozinku i podesiš razinu zaštite, koja ovisi od one koja je podešena u routeru.

To je to.

SLIKA 1 SLIKA 1
SLIKA 2 SLIKA 2
Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 18:08 (Valentin17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice