Zbog problema sa starom kasdom, dobio sam novi Gigaset sx763, no, prije sam se povezivao na internet preko ikonice Adsl na desktopu, dok sam sada automatski povezan kada otvorim browser, i kako da sada napravim auto reconnect za ovaj svoj novi modem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma znam za to, no, postoji li nešto da pri skidanju nečega napravi auto reconnect, prije, u kasdi je bio ovakav .bat file
@echo off
rasdial "Adsl" /disconnect
ping -n 20
127.0.0.1 >nul
rasdial "Adsl" "___@htnet-dsl" "loz_"
ma, imam cryptload, i kada nešto recimo skidam sa rapidsharea, uvijek se trebam disconnectati, pa povezati da bi nastavio skidati, no od novog modema to ne radi na taj način
Zbog problema sa starom kasdom, dobio sam novi Gigaset sx763, no, prije sam se povezivao na internet preko ikonice Adsl na desktopu, dok sam sada automatski povezan kada otvorim browser, i kako da sada napravim auto reconnect za ovaj svoj novi modem?
ma, i meni je postavljeno manual, da ga mogu isključiti i sam uključiti, ali kako napraviti da radi to autamtski nekom skriptom
ma, i meni je postavljeno manual, da ga mogu isključiti i sam uključiti, ali kako napraviti da radi to autamtski nekom skriptom
a da skines neki IP adress changer?
al ti si reko automatic :( neznam sumnjam da ces to anc ja sam pokuso ali nista
da, želio bi nekakvu skriptu, da to moje 2x klikanje na connect tipku u setupu bude automatsko
kod tebe je kriza treba šparat miš ;)
ma, inače se to radi autamtski, a ovako bih morao gledati kada će skinuti do kraja, inače mogu igrati i gru, a on skida, a ovako ne
Ja sam danas dobio max adsl i to sve spojim i sad sam na netu. Nazovem ih da pitam jel sam na flatu ili gigi (narucio flat) i oni mene pitaju za korisnicko ime, kazem nisam dobio, oni kazu onda se nemozes ni povezat? WTF jesam li sad na gigi ili flatu (plese Help)
e da i rekli su mi ti nisi adsl ti si spojio dial-up