HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet

poruka: 45
|
čitano: 17.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jadno, zar ne??
pitanje

HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet- za stalno.... waowww

Od 1.2.2009. godine povećan je promet uključen u pretplatu za ADSL pakete i sada iznosi: ADSL START 5 GB, ADSL MEDIUM 10 GB i ADSL PROFI 15 GB. Za paket ADSL JUNIOR uključeni promet ostaje 1GB. Povećanje prometa uključenog u pretplatu.

ADSL JUNIOR
brzina downloada: do 1024 kbit/s
brzina uploada: 128 kbit/s                ( cca 80 kuna, pretplata +PDV)
uključeni promet: 1 GB

ADSL START
brzina downloada: do 2048 kbit/s
brzina uploada: do 256 kbit/s                        ( cca 120 kuna, pretplata, +PDV)
uključeni promet: 5 GB

ADSL MEDIUM
brzina downloada: do 3072 kbit/s
brzina uploada: do 384 kbit/s                      (cca 200 kuna, pretplata, +PDV)
uključeni promet: 10 GB

ADSL PROFI
brzina downloada: do 4096 kbit/s
brzina uploada: do 512 kbit/s                      (cca 280 kuna, pretplata, +PDV)

uključeni promet: 15 GB

Što mislite o ovome?? I dali ima još neko na HT:: ADSL-u??

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jadno, zar ne??

Ja imam start paket, jeste jadno, al nema drugog providera, barem kod mene! Mršti se

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jadno, zar ne??

Kako jadno

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jadno, zar ne??
Bellatrix kaže...

HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet- za stalno.... waowww

Od 1.2.2009. godine povećan je promet uključen u pretplatu za ADSL pakete i sada iznosi: ADSL START 5 GB, ADSL MEDIUM 10 GB i ADSL PROFI 15 GB. Za paket ADSL JUNIOR uključeni promet ostaje 1GB. Povećanje prometa uključenog u pretplatu.

ADSL JUNIOR
brzina downloada: do 1024 kbit/s
brzina uploada: 128 kbit/s                ( cca 80 kuna, pretplata +PDV)
uključeni promet: 1 GB

ADSL START
brzina downloada: do 2048 kbit/s
brzina uploada: do 256 kbit/s                        ( cca 120 kuna, pretplata, +PDV)
uključeni promet: 5 GB

ADSL MEDIUM
brzina downloada: do 3072 kbit/s
brzina uploada: do 384 kbit/s                      (cca 200 kuna, pretplata, +PDV)
uključeni promet: 10 GB

ADSL PROFI
brzina downloada: do 4096 kbit/s
brzina uploada: do 512 kbit/s                      (cca 280 kuna, pretplata, +PDV)

uključeni promet: 15 GB

Što mislite o ovome?? I dali ima još neko na HT:: ADSL-u??

ja sam na adsl-u imam onaj paket od 1 gb ali sva sreca po dobijam 5-10 gb preko skole. a sto je sa flet-om????
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 23:44 (m4k1).
16 godina
neaktivan
Jadno, zar ne??
autorov komentar

Ja sam na Start paketu.... Ma Bruka nam je provajder......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jadno, zar ne??

flat u nas jos nece, ne mozemo ga cak ni sanjati jos, barem pet godina.

Ja sam na X-net, bezicna mreza u mostaru, nisu losi, 30 km 5 gb promet, ali i kao prekoras malo ne broje nis.

od 00 do 06 (ili07, nisam siguran) promet se ne broji, znaci tada je flat.

Samo imaju jedan VELIKI problem. nemam router, nego je router u njih, i svi portovi su zatvoreni, torrent mi je "mrtav". jedva mice, ide 30 do max 50 KB/s.

Ma nemam sta reci, dok ne bude bar jos tri - cetiri operatera, nis od nizih cijena, a kamoli flat, nego ovako, tko moze na poslu ili u skoli pa navalite skidati :D.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehe pogledajte ovo

Ja sam na Pincom Wic. Piše flat i godinu dana sam skidao oko 30-50 GB mjesečno, a onda su me prošli mjesec zovnuli da smanjim malo i da je neka normala za njihov flat smatra 7 do 10GB.   Al inače su OK. Skinuo sam skoro sve što mi je trebalo.

Što se videa tiče on je u vezi našeg voljenog HT-a.

Najjače je kad kaže : "Hoćete flat-rate internet? Neka uzmu dial-up!!!"Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 0:11 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma imaju monopol i ša ćeš im!!!

Samo trebamo molit boga da dobiju većeg konkurenta što prije!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ja paket ADSL Start, a čuo sam da će Flat doć u 6 mjesecu.

Kod nas ima još DSLON samo što su im slabi paketi..

Be NooB To Be Cool...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 10:04 (skandalouz).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet
skandalouz kaže...

Imam ja paket ADSL Start, a čuo sam da će Flat doć u 6 mjesecu.

Kod nas ima još DSLON samo što su im slabi paketi..

Gle, flat postoji, mislim da je u MONET-u, zvao sam ja kad sam cuo reklamu, da vidim jel' to istina, kako funkcionira i sve to, sve stima (sada ide ono ali), ALI cijena je 90 KM (na hrv. 360 kn) + nisam siguran da je uracunat PDV. pa tko voli nek izvoli.
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 12:16 (goodye).
17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da mi u hr imamo male brzine i ostalo ali ovo sta vama rade nije normalno.Ja moram sutit sa 2mbit down i 256kbs up i sa flatom+jos potrosim oko 100 giga prometa mjesecno.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Ja sam mislio da mi u hr imamo male brzine i ostalo ali ovo sta vama rade nije normalno.Ja moram sutit sa 2mbit down i 256kbs up i sa flatom+jos potrosim oko 100 giga prometa mjesecno.

AAAAA
nemoj nas loziti :D
reci mi koliko platis sve to? i kakva ti je brzina?
Ja imam paket 2mbit/1mbit, i kada mjerim na www.speedtest.net download oko 800 kbps a upload 400 kbps, promet 5 Gb, placam 120 kn.
17 godina
neaktivan

Flat placam 178 kn.2mbit veza.Jedino je upload mali.256kpbs.

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tocno. a ako imas i maxtv onda ti upload ide gore za nekih 20-30KBps

stvarno je kriminalno sto oni rade vama. dizite bunu, ljudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam medium i nisam zadovoljan stalno puca veza

hrvat se tuz eda im je skup flat a mi uopce namamo flat:S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haahahah dobro vas čmar*

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DhulKarnain kaže...

tocno. a ako imas i maxtv onda ti upload ide gore za nekih 20-30KBps

stvarno je kriminalno sto oni rade vama. dizite bunu, ljudi.

meni su zbog maxtv povecali sa 250 kb/s na 640 kb/s Cool
nemate veliku konkurenciju pa nabijaju veliku cijunu mali promet drze vas za jaja, ah sta ces mala drzava mala jaja!!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 15:18 (kris_marko).
17 godina
scorpion667 kaže...

Hehe pogledajte ovo

Ja sam na Pincom Wic. Piše flat i godinu dana sam skidao oko 30-50 GB mjesečno, a onda su me prošli mjesec zovnuli da smanjim malo i da je neka normala za njihov flat smatra 7 do 10GB.   Al inače su OK. Skinuo sam skoro sve što mi je trebalo.

Što se videa tiče on je u vezi našeg voljenog HT-a.

Najjače je kad kaže : "Hoćete flat-rate internet? Neka uzmu dial-up!!!"Smijeh

Ha, ha, ha, ovaj video me je nasmijao do suza! Trebalo bi poslat link ht netu da ga  vide! Smijeh

Inače nisam neki korisnik koji bi skidao sve i svasta, ali dobro dodje ovaj 1 gb prometa, iako bi mi optimalno bilo 8 gigabajta.

Pravili smo neku tobože akciju gdje smo slali mailove i trazili povecanje prometa, ali sve sto smo dobili je bio odgovor da ht net planira u dogledno vrijeme neke akcije. Ali djaba sve to, jer bez neke jace konkurencije nista se nece drasticno poboljsati...
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina

stvarno sramota što vam rade, kod nas u HR je dosta bolje... i mislim da mogu samo šutjeti i ne žaliti seŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

stvarno sramota što vam rade, kod nas u HR je dosta bolje... i mislim da mogu samo šutjeti i ne žaliti seŠutim

salžem se
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan

eo i bhtelecom je uradio istu stvar..

paket 1G povecao na 3G = 17KM+pdv ( 1 KM cca 3.5 kune)

3G na 5G =25KM+pdv

9G na 15G = mislim 40 KM+pdv :D

Ako nisu najskuplji u evropi, sasvim sigurno jesu medju najskupljim..ma grozno! :(

Mrzim Rimsko pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 18:56 (Zlatan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Zlatan kaže...

3G na 5G =25KM+pdv

Ako nisu najskuplji u evropi, sasvim sigurno jesu medju najskupljim..ma grozno! :(

Ma šuti, i ti se nemaš baš pravo buniti na cijenu iako i bihtelecom nema flat ali ovo što nama rade ovi naši iz HT-a je za bogu plakati!!!
Vama je sad 15GB 40 KM +PDV a nama je 15 GB 70KM +PDV....
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Zlatan kaže...

3G na 5G =25KM+pdv

Ma šuti, i ti se nemaš baš pravo buniti na cijenu iako i bihtelecom nema flat ali ovo što nama rade ovi naši iz HT-a je za bogu plakati!!!
Vama je sad 15GB 40 KM +PDV a nama je 15 GB 70KM +PDV....

Auuuu, pa uradite nesto, napisite neku online peticiju..Mi smo tako radili dok nam nisu makar pakete povecali..mada se ne treba zadovoljiti ovim povecanjem...BHT LOPOVI :D

Mrzim Rimsko pravo!
16 godina

Jel se sljedeceg mjeseca povecava promet? Jer ja koristim 3G a vidim da mi je limit jos uvijek 3GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma nije kod nas niš bolje kako bi moglo biti. priča mi frend iz njemačke da su tamo brzine dvostruko veče od naših uz niže cijene. a da ne pričam za nizozemsku gdje je prosječna brzina 20/20 upload download uz isto niže cijene od naših. kad uzmemo u obzir njihov standard pitam se ko tu koga je** Viče

0 0 hvala 0
17 godina
alien kaže...

ma nije kod nas niš bolje kako bi moglo biti. priča mi frend iz njemačke da su tamo brzine dvostruko veče od naših uz niže cijene. a da ne pričam za nizozemsku gdje je prosječna brzina 20/20 upload download uz isto niže cijene od naših. kad uzmemo u obzir njihov standard pitam se ko tu koga je** Viče

Cuj kako bi moglo biti?
Kako nije dobro sta bi rekao da imas probleme kao i mi? sta bi radio da ti torrent ide brzinom 30 kb/s ili da ti je brzina downloada 50kb/s, da ti youtube non-stop stopa (hvala Bogu nije zadnjih 2 mjeseca), i ti jos placas za to. molim te...
Kad mozes skinuti hrpu igara, programa, filmova, cijeli dan ostaviti da se skida i ne brine te toliko, ali kad moras paziti da ne prekoracis promet od 3-5GB, nemoj mi govoriti da vam nije bolje.
Mozda netko ne moze platiti, ali imate mogucnost, u nas nemas mogucnost, sve da dajes neznam koliko.
Imas u jednom ranijem postu, flat daje samo jedna mreza, flat kosta 90 i nesto KM, to je malo vise od 360 kn + modem + PDV znaci vise od 400 kn samo za je*eni flat. Pa vise mi se isplati otici do lokalnog "prodavaca" i kupiti to sto mi treba, manje bi ne izislo.

To sto je u stranim zemljama net puno bolji, staces mu, bolji i gotovo, ali shvati da moze i gore od toga sada sto imas. Ja sam osobno do prije pola godine koristio dial-up, ne zato sto sam htio nego zato sto nije bilo neta di zivim, a zivim 10 km od fucking grada.

Nego reci ti fala ti boze sto imam ovako dobar net.
16 godina
goodye kaže...
alien kaže...

Cuj kako bi moglo biti?
Kako nije dobro sta bi rekao da imas probleme kao i mi? sta bi radio da ti torrent ide brzinom 30 kb/s ili da ti je brzina downloada 50kb/s, da ti youtube non-stop stopa (hvala Bogu nije zadnjih 2 mjeseca), i ti jos placas za to. molim te...
Kad mozes skinuti hrpu igara, programa, filmova, cijeli dan ostaviti da se skida i ne brine te toliko, ali kad moras paziti da ne prekoracis promet od 3-5GB, nemoj mi govoriti da vam nije bolje.
Mozda netko ne moze platiti, ali imate mogucnost, u nas nemas mogucnost, sve da dajes neznam koliko.
Imas u jednom ranijem postu, flat daje samo jedna mreza, flat kosta 90 i nesto KM, to je malo vise od 360 kn + modem + PDV znaci vise od 400 kn samo za je*eni flat. Pa vise mi se isplati otici do lokalnog "prodavaca" i kupiti to sto mi treba, manje bi ne izislo.

To sto je u stranim zemljama net puno bolji, staces mu, bolji i gotovo, ali shvati da moze i gore od toga sada sto imas. Ja sam osobno do prije pola godine koristio dial-up, ne zato sto sam htio nego zato sto nije bilo neta di zivim, a zivim 10 km od fucking grada.

Nego reci ti fala ti boze sto imam ovako dobar net.
 baš zato što tako zdušno prihvačamo sve/samo ono što nam nude zato i jesmo/te u banani. sve to MOŽE i MORA biti bolje i brže a da bi to dobili treba ZAHTIJEVATI!, prosvjedovati, ne prihvačati samo ono što nude. a ako je tako i nemogu brže od toga onda lijepo nek spuste cijene za 80% kakva bi u realnosti trebala biti.  a ja boge neču trpiti i govoriti  hvala bože što imam ovako dobar net iliti što me ovako dobro pljačkaju.
17 godina

Ma nije moguće, mora da su se preračunali, mislim toliko povećati promet... Mogla bi ih ta njihova velikodušnost koštati jako, budu propali ako tako nastave...

ŽidŠutimvi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alien kaže...
 baš zato što tako zdušno prihvačamo sve/samo ono što nam nude zato i jesmo/te u banani. sve to MOŽE i MORA biti bolje i brže a da bi to dobili treba ZAHTIJEVATI!, prosvjedovati, ne prihvačati samo ono što nude. a ako je tako i nemogu brže od toga onda lijepo nek spuste cijene za 80% kakva bi u realnosti trebala biti.  a ja boge neču trpiti i govoriti  hvala bože što imam ovako dobar net iliti što me ovako dobro pljačkaju.
 A kome se zaliti? upravi vodovoda? (to je bilo sarkazam)
Pisani su mailovi kao peticija, ali odgovor je uvjek isti. Bit ce!
A zasto bi smanjili cijenu ili povecali brzinu, kad mogu i ovako. nama treba net a oni ga daju, po toj cijeni. ako neces platiti nema neta i gotovo. pa se zali dragom bogu. ili na dial-up ili bez neta.
16 godina

onome tko im daje koncesiju dakle državi. kako država kaže tako mora i biti a država je od naroda i radi za narod kolko se sječam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 13:02 (alien).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice