Kupnja novog miša

poruka: 426
|
čitano: 87.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Kupnja novog miša

Nije ovo nista kakvi su mi kada aktivno sviram gitaru, sada sam na malom raspustu...

On topic: Svi slusajte, kada se odlucite za nesto, kupite to, nemojte mijenjati odluku 7890 puta jer tada, na kraju, i ne kupite nista
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 19:18 (Mentalist).
17 godina
neaktivan

Koliko ti ono rece da imas godina? 14?

;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

Koliko ti ono rece da imas godina? 14?

;)

Sta je smijesno?

Imam 14 godina, 185cm i 70kg...

17 godina
neaktivan

Zbog ovog ;)

"Svi slusajte,..."

Nekako mi smijesno da dijete od 14 godina nama ovdje govori ovakvim tonom ;)

Ja sam skoro 3 puta stariiji od tebe ;)

15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

razerovi misevi su mi nekako bezveze ... vise volim logitech ... imam razerovu podlogu i zadovoljan sam s njom ... 

fala ta TU .. pozz

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Logitech je najbolji. Ako nista drugo radi njihovog supporta cu ih kupovati i dalje ;)

15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

support im owna sve ... moj g9x na putu vec :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra ti ova tvoja memorija ;)

10666 MHz?

;)

15 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

...aha :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

Zbog ovog ;)

"Svi slusajte,..."

A jesi li visi?....

On Topic:

Iskreno Razer je firma koja ce zadovoljiti sve igrace, Logitech nema ponudu neku kvalitetnijih modela kakve ima Razer.

Cemu sluzi onaj Scroll bez trenja (cuj za pregledavanje velikih dokumenata, kad pregledavam idem polako, ne 800km/h).

Iako su obe firme kvalitetne, i svaka ima svoje ljubitelje.

16 godina
protjeran
Kupnja novog miša

naposlijetku, nitko ovdje nije toliki profesionalac da će u potpunosti iskoristit sve mogučnosti koje daje miš iznad 400kn

uživanje u istome, kako paše u ruci, kako ste zadovoljni njegovom reagiranju na pokret, razor ili logitech, nećete previše pogriješit...

kolko para, tolko muzike

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Zbog ovog ;)

"Svi slusajte,..."

pa budimo realni, dobro je i rekao...

nije nis krivo rekao s tima da se treba drzati odluke...

ne vidim zkj si se ti(isprika, Vi) nasli uvrijeđeni....

nekad treba uvaziti i mlađe od sebe, ...Namigiva

mozda je probao 10 miseva do sad, a Vi svega 2-3...

ko to zna....

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...
logic kaže...

pa budimo realni, dobro je i rekao...

nije nis krivo rekao s tima da se treba drzati odluke...

ne vidim zkj si se ti(isprika, Vi) nasli uvrijeđeni....

nekad treba uvaziti i mlađe od sebe, ...Namigiva

mozda je probao 10 miseva do sad, a Vi svega 2-3...

ko to zna....

Oprostite gospodine "angel of fire", ako Vas mogu zvati "angofi" (to bi mi znatno olaksalo zivot) ali Vas komentar je zapravo odlutao od teme nase "lagane" konverzacije.

Koliko sam ja shvatio između nas (mene i gospodina "logica") nije bio nikakav veci spor, nego smo obojica jednostavno, razgovarali.

Ja iako imam 14 godina, ne mislim da sam na razini obicnih cetrnaestogodisnjaka, ako smijem da kazem: "znate onih, sineeeeeeee ajde veceraaa je, etttt me mamooooooooo sam da vidim kak biciiiiklo radiiiii", morao sam to ovako reci (oprostite svi).

Iskreno ja bih mogao biti svasta da se trudim vise (pola sata do sat ucenja dnevno i: petice osim kemije (dvica) i zemljopisa i fizike (cetvrtica), sviram gitaru i: najbolji u svojoj skoli (pricao i hodao sa 1 godinom, pisao i citao sa 3, racunao do hiljadu, tj. zbrajao, oduzimao i znao tablicu mnozenja napamet sa 5 godina, no dijeljenje sam naucio kasnije, sa 6).

17 godina
rebelsy kaže...

razerovi misevi su mi nekako bezveze ... vise volim logitech ... imam razerovu podlogu i zadovoljan sam s njom ... 

fala ta TU .. pozz

Meni su Razerovi proizvodi odlicni!

Gotovo da nemaju mane!

Ali naravno, nitko do koljena nije Logitechu po supportu, dostupnosti, omjeru ulozenog i dobivenog i kvailteti.

Razer je vise za sminku i efikasnost. Govorim naravno iz osobnog iskustva. :P

Mentalist kaže...

Oprostite gospodine "angel of fire", ako Vas mogu zvati "angofi" (to bi mi znatno olaksalo zivot) ali Vas komentar je zapravo odlutao od teme nase "lagane" konverzacije.

Koliko sam ja shvatio između nas (mene i gospodina "logica") nije bio nikakav veci spor, nego smo obojica jednostavno, razgovarali.

Ja iako imam 14 godina, ne mislim da sam na razini obicnih cetrnaestogodisnjaka, ako smijem da kazem: "znate onih, sineeeeeeee ajde veceraaa je, etttt me mamooooooooo sam da vidim kak biciiiiklo radiiiii", morao sam to ovako reci (oprostite svi).

Iskreno ja bih mogao biti svasta da se trudim vise (pola sata do sat ucenja dnevno i: petice osim kemije (dvica) i zemljopisa i fizike (cetvrtica), sviram gitaru i: najbolji u svojoj skoli (pricao i hodao sa 1 godinom, pisao i citao sa 3, racunao do hiljadu, tj. zbrajao, oduzimao i znao tablicu mnozenja napamet sa 5 godina, no dijeljenje sam naucio kasnije, sa 6).

Hvala ti puno!

Tvoja autobiografija me ispunila i nasla mi novi smisao zivota! To je bas ono sto je falilo ovoj temi!

*facepalm

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Hvala ti puno!

Tvoja autobiografija me ispunila i nasla mi novi smisao zivota! To je bas ono sto je falilo ovoj temi!

*facepalm

Oprostite kolega Psiho246, ali nekako sam primjetio da ste nekako bahati u zadnje vrijeme, razlog ne znam...

Mozda cak i nije u zadnje vrijeme nego ja nisam citao Vase postove.

Drago mi je da se u necemo slazemo, tj. da Razerovi produkti valjaju, te se nadam da vi posjedujete makar jednog.

Drago mi je cak i da sam Vam pomogao nadjete novi smisao u zivotu, vjerovatno je bolji od beskonacnog surfanja internetom i "zezanja" (ako smijem da koristim taj termin) sa najcesce za odrasli razgovor nespremnim maloljetnicima na ovom forumu.

Je li ovaj dobar? Je li ovaj dobar?
17 godina
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...

Hvala ti puno!

*facepalm

Oprostite kolega Psiho246, ali nekako sam primjetio da ste nekako bahati u zadnje vrijeme, razlog ne znam...

Mozda cak i nije u zadnje vrijeme nego ja nisam citao Vase postove.

Drago mi je da se u necemo slazemo, tj. da Razerovi produkti valjaju, te se nadam da vi posjedujete makar jednog.

Dobro si primjetio.

Ja uvijek sa sobom nosim dozu arogancije.

Nemoj da te to pogodi. ;)

Inace, drago mi je da ima jos fanova Razera. Ja posjedujem Lycosu, i ubrzo cu posjedovati Mambu.

Takodjer moram naglasit da ja osobno nemam nista protiv maloljetnika na internetu.

Ipak smo svi mi jednom bili maloljetnici. :)

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...

Iskreno arogancija mi je draza u stvarnom zivotu jer tada jace pogadja ljude, trudim se pobrisati te detalje nakon pregledavanja posta na greske, ne kazem da je to losa osobina...

Dosta Off topica, "vihorila se bijela" nedavno...

16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

Ljudi ja stvarno nekontam kako dajete 400,500,600,700...za mis i 100+kn za podlogu???NevinašceZasto?Radi k****?zato sto je lijep i svi znaju da je skup?Daje toliko dobar i da ga mozete tako iskoristitiBelji secisto sumnjam.Sto je najsmjesnije,skoro neko na forumu sklapa racunar i uzima graficku od 70€,a mis i tastaturu i naravno podlogu(kako imat mis bez podloge) od 40€ i to mu je za igranjeOsmijehnevjerovatno!Mis bi trebao bit kvalitetan,recimo udoban u ruci i da traje dugo-dugo,kod bezicni da baterije traju dugo...

Sta mislite o ovom misu Logitech?I da opet priupitam znali neko gdje se ima i dali se ima gdje uzeti ovaj HP espresso mis i koliko je kesa?

0 0 hvala 0
17 godina
Kupnja novog miša

Meni osobno kod razerovih modela smeta sto SVIJETLE!!! Taj kic me toliko bode u oci da ih jednostavno ne mogu vidit kod sebe na stolu... polako sve prebacujem na Logitech (u biti skoro sam se i prebacio, ostala je samo jedna stara M$ tastatura...)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
Quilombo23 kaže...

Ljudi ja stvarno nekontam kako dajete 400,500,600,700...za mis i 100+kn za podlogu???NevinašceZasto?Radi k****?zato sto je lijep i svi znaju da je skup?Daje toliko dobar i da ga mozete tako iskoristitiBelji secisto sumnjam.Sto je najsmjesnije,skoro neko na forumu sklapa racunar i uzima graficku od 70€,a mis i tastaturu i naravno podlogu(kako imat mis bez podloge) od 40€ i to mu je za igranjeOsmijehnevjerovatno!Mis bi trebao bit kvalitetan,recimo udoban u ruci i da traje dugo-dugo,kod bezicni da baterije traju dugo...

Sta mislite o ovom misu Logitech?I da opet priupitam znali neko gdje se ima i dali se ima gdje uzeti ovaj HP espresso mis i koliko je kesa?

Ovakvim komentarima nije mjesto na forumu. Time samo pokazuješ zašto nakon 4 mjeseca boravka na forumu imaš samo pola zvjezdice.

Kupi si bolji miš i podlogu, pa sam usporedi ako ne znaš razliku. Ako ni tad ne budeš osjetio razliku, vrijeme je za posjet lječnicima.

Logitech kojeg si naveo je bezvezan i loš miš, valjda ga zato nitko ozbiljan nema. Kao i taj HP. Ko još kupuje HP miševe, svašta.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ovakvim komentarima nije mjesto na forumu. Time samo pokazuješ zašto nakon 4 mjeseca boravka na forumu imaš samo pola zvjezdice.

Kupi si bolji miš i podlogu, pa sam usporedi ako ne znaš razliku. Ako ni tad ne budeš osjetio razliku, vrijeme je za posjet lječnicima.

Logitech kojeg si naveo je bezvezan i loš miš, valjda ga zato nitko ozbiljan nema. Kao i taj HP. Ko još kupuje HP miševe, svašta.

a vidim da su u tvom šarenom i veselom svijetu zvijedzdice mjerilo pameti... daj pokri se po ušima i odi na spavanac...

15 godina
neaktivan
Sry na off-u al kako mrzim ovakve tipove. Dabogda karton popio. Nego jel iko zna dobar mis do 250 kn. Na mobu sam pa bi molio pune linkove. Isto tako sam siguram da je neko ovo pitao, ali nemogu listat stranice.
hmda
16 godina
neaktivan
Kupnja novog miša

o kakvim ti tipovima pričaš? ali anyway evo jedan... klik

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hvala na punom linku.
hmda
17 godina
Slash 666 kaže...
Sry na off-u al kako mrzim ovakve tipove. Dabogda karton popio. Nego jel iko zna dobar mis do 250 kn. Na mobu sam pa bi molio pune linkove. Isto tako sam siguram da je neko ovo pitao, ali nemogu listat stranice.

Ovisi sta zelis od misa.

Recimo, moj trenutni Logitech LX6 je bezican i odlican!

CoDMW2 bez problema s njim! :D

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Ma alergican sam na bezicne. Mozda jer nijednog dobrog nisam isprobo, al na isprobanima sam osjetio mali lag. Tak da, nesto zicno, po mogucnosti dobrog izgleda. I molim pune linkove zbog moba :)
hmda
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Quilombo23 kaže...

Pod 1)neznas ni zasto kupujem ovaj HP?Mozda zbog Hp pavilion dv6 laptopa?i kupujem ga ako nadjem i ako nebude skup

pod 2)Pitam kakav je ovaj logitech jer neznam,a kako ti znas kakav je ako ga nisi imo,ili si ga i ti imao pa si i ti neozbiljan

pod 3)tek sad vidim ove zvjezdice,nisam ih ni primjetio i nisu mi ni bitne,ja sam na forumu da se raspitam za nesto ili da nekome nesto pomognem ako znam a ne da skupljam neke zvjezdiceOsmijeh

pod 4)a probao sam razer mambu kod frenda i ono dure je,nekazem da nevalja al dati 100€+ na mis,al on ima sve top kao i7 extrem i 5970 i 12GB rama pa i taj mis,fura se na tu tehnologiju i ima sve to naj pa hajd,ako je vec tako treba ima sve u skladu,a ne mis skuplji od monitoraOsmijeh

Bez ljutnje 191X7

Dosta offtopica,ako ko zna sta o ovim modelima(Hp espresso i logitech M205) reciteOsmijeh

17 godina
neaktivan

@mentalist

Imam 37 godina, 106 kg i 192 cm ako je to bitno. Nije to bilo u pitanju vec si se malo sa visoka postavio. Sto se tice ostalih koji komentarisu sta ce nekome misevi od 100 EUR ili tockic bez trenja. Da radite nesto ozbiljnije ne bi to pitali i/ili da zaradjujete za zivot na kompu ne bii to pitali. Nije jedini smisao kompova COD MW2 vec ima ljudi koji rade sa jako velikim dokumnetima ili obradjuju video. Da radis sa videom ite kako bi cijenio beskonacni scrol.

16 godina
protjeran
logic kaže...

@mentalist

Imam 37 godina, 106 kg i 192 cm ako je to bitno. Nije to bilo u pitanju vec si se malo sa visoka postavio. Sto se tice ostalih koji komentarisu sta ce nekome misevi od 100 EUR ili tockic bez trenja. Da radite nesto ozbiljnije ne bi to pitali i/ili da zaradjujete za zivot na kompu ne bii to pitali. Nije jedini smisao kompova COD MW2 vec ima ljudi koji rade sa jako velikim dokumnetima ili obradjuju video. Da radis sa videom ite kako bi cijenio beskonacni scrol.

Bas me interesuje, kako se u obradi videa koristi "beskonacni" scroll.

15 godina
neaktivan
Ja imam MX 510 vec nekih 5 godina i radi besprijekorno! Taj mis je prosao tisuce sati igranja i dalje je ko nov.. Postoji li neka bitna razlika izmedu MX510 i MX518?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice