Tri godine koristio Mambu i neki dan je prodao, trenutno na Abyssusu dok ne naiđe nešto bolje.
Pa makneš se s Razera i doći će ti nešto bolje.
Zar ne?
Tri godine koristio Mambu i neki dan je prodao, trenutno na Abyssusu dok ne naiđe nešto bolje.
Pa makneš se s Razera i doći će ti nešto bolje.
Zar ne?
Razer TRON!
Kojekakvi i razno razni, ali najdraži mi je ovaj.
Dafuq stari?
Dafuq stari?
Ove prve dvije slike su čini mi se logitech space explorer miš. Zašto je overhaul uključio ove druge dvije slike ne znam :D
Izgleda kao nešto iz filma pa je ubacio cjeli komplet.
@Overhaul, jel to ti prodaješ space explorer na njuškalu?
g400 vec godinu dana i jako sam zadovoljan jedino sto je zica je lose kvalitete pa se mora paziti.
taj miš dolazi s tipkovnicom, to se zove "wireless desktop", za oznaku modela nisam siguran, mislim da je s520 ili nekaj tak slično. ako treba mogu pogledati kad doma dojdem pa velim točno.
samo jedan roccat u cijeloj temi? je neko koristil pa bil nezadovoljan ili?
ja sam duugo godina koristil mx518 do prije par dana dok sam ga konačno odlučil zamijeniti i uzel kone +. malo mi je prvih par dana bil kotačić čudan, ali sam se priviknul i sve sam zadovoljniji. softver je genijalan, preporod nakon logitechovog sr***.
Dal da uzmem :
10 | Logitech g300 |
---|---|
13 | Sharkoon FireGlider |
Dafuq stari?
Ove prve dvije slike su čini mi se logitech space explorer miš. Zašto je overhaul uključio ove druge dvije slike ne znam :D
Izgleda kao nešto iz filma pa je ubacio cjeli komplet.
@Overhaul, jel to ti prodaješ space explorer na njuškalu?
E da space eksplorer. Smiješna je bila fora što su ga utrpali u G.I Joe kao nekakav uber gadget koji lansira rakete, i to radi ženska u kožnim rukavicama, zato sam dodao:)
Ne prodajem, ima ko da prodaje?
E da space eksplorer. Smiješna je bila fora što su ga utrpali u G.I Joe kao nekakav uber gadget koji lansira rakete, i to radi ženska u kožnim rukavicama, zato sam dodao:)
Jedan i jedini za kojeg ja znam da je u prodaji
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/space-explorer-profesionalni-3d-mis-oglas-6969525
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/space-explorer-profesionalni-3d-mis-oglas-6969525
E to je okej cijena. Na akcijama su oko 2000kn. Da nemam dva connexiona, uzeobih:)
Evo da ne budem offtopic - koji sam si kupio miš za posao. 111 kuna je bio i vrijedi svake lipe u tih 11100 lipa:)
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15864. Mislim da je trust dosta podcijenjen u posljednje vrijeme u nas.
Da 950 kuna će nekima djelovati kao previše ali obzirom za namjenu miša i cijene vani, ovo je dosta dobra cijena.
Za onoga tko zna kako ga u potpunosti iskoristiti naravno.
E to je okej cijena. Na akcijama su oko 2000kn. Da nemam dva connexiona, uzeobih:)
Evo da ne budem offtopic - koji sam si kupio miš za posao. 111 kuna je bio i vrijedi svake lipe u tih 11100 lipa:)
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15864. Mislim da je trust dosta podcijenjen u posljednje vrijeme u nas.
Na kakvoj podlozi koristiš taj Trust? Imam i ja jednog, katastrofa je. Čim ga pustim, strelica skače po ekranu, a preciznost mu je nikakva.
Od gaming miševa sam prvo imao:
Na kakvoj podlozi koristiš taj Trust? Imam i ja jednog, katastrofa je. Čim ga pustim, strelica skače po ekranu, a preciznost mu je nikakva.
Imaš baš taj, carbon edition? Meni radi super, na vulgaris platnenoj podlošci za 10 kuna. Kliketam, ima jedno dvije godine, po 8 sati dnevno.
(bez vikenda i praznika naravno ;) )
Ontopic:
Nije me sram reći, imam na jednom kompu i MS miš "wizard":)
Osjeti se da je lagano krhak, i vjerojatno nebi trajno sržao
svakodnevno maltretiranje, ali ok izgleda i radi:)
Imam, skupa kupio, i jedan njihov bežični za htpc. On je malko presitan za rad, ali menije pogađa i
nema problema sa ulovom receivera, trzanjem podloge, driverima, i trajanjem baterije
(brzo se ugasi kad se ne koristi, taman za povremenu upotrebu)
::::
P.s.
Ima li ovoga kod nas na ponudi? BMW dizajn
Trenutno imam prvu generaciju DeathAddera (1800 DPI). Prije njega sam imao Logitech G5 godinu dana koji mi nije odgovarao oblikom i znala me boliti ruka od njega.
Miševe inače kupujem kad riknu (do G5 sam imao samo jeftikanere), a ovaj se drži već 3 godine. Čak sam i jedno vrijeme mislio kupiti novi miš "reda radi" ali
ovaj mi odgovara oblikom i već sam se toliko navikao da bi se samo bezveze živcirao ako ne nađem nešto što mi odgovara.
Vidim da dosta ljudi dobije TD čim spomenu Razer (konkretnije DeathAdder). Možda sam slučajno naletio na primjerak koji izvrsno radi ali ja stvarno nemam zamjerki.
Evo da se quotam.
DeathAdder mi je počeo dvoklikat zadnjih par tjedana. Umjesto da padnem u depresiju i počnem pljuvat po Razeru (a dvoklik se može dogoditi svim proizvođaćima)
otišao sam na eBay i naručio dva omron switcha koji su došli za 15 dana. Otvorio sam miš, sve počistio, zamjenio prekidače i fino sve zatvorio.
Evo, već par dana sve super radi, nadam se da će se tako i nastaviti, a za 30 kn koliko me sve izašlo ne bi mogao dobiti nikakav pošteni miš.
Nakon fireglidera uzeo sam g400 od logitech-a koji mi je odlično sjeo prvenstveno jer ima optički senzor,ergonomija mi je taman i tracking je odličan pošto igram na low sensitivity(60cm/360) a laserski mi je bio katastrofa što se tiče trackinga.Koristim ga bez drivera i jedina zamjerka je da malo cvika na višem dpi-u(3600)ali me to ne smeta pošto igram na 800dpi-a tako da sve 5.Opčenito su optički senzori namjenjeni za manji dpi i low sens playing.Poling rate mu je na default 1000Hz.Inače prvi ozbiljniji miš mi je bio IntelliMouse explorer ali je slučajno razbijen al imao je odličan tracking i bio sam zadovoljan njime(zamjerka mu je bila jeftina izrada).
Odnedavno imam Logitech G700 !
g400
Odnedavno imam Logitech G700 !
Aaaaaaaa.... Predobar miš. :D
Mx518 pola išmirglan a pola obojan u army green :D Jos uvijek radi kao i prvog dana :D
Logitech G500s. Super mis, od svih sto sam probao najvise mi odgovara. dobio kao zamjenu za G500 koji je poceo raditi dvoklik...
G700 poslan u Svicarsku na reklamaciju. Nada se da ce se vratiti kao G700s
Desna tipka mi je kod pritiska pocela raditi double-click.
Sad koristim prastari MS Industiral, srebrno crni.
Nesto iz Getroa cini mi se. Ako se dobro sjecam, bio je komplet mis, tipkovnica i headset za 100 kn.