Koji miš imate?

poruka: 245
|
čitano: 60.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji miš imate?
GeForceFan kaže...

Tri godine koristio Mambu i neki dan je prodao, trenutno na Abyssusu dok ne naiđe nešto bolje.

Pa makneš se s Razera i doći će ti nešto bolje.

Zar ne?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
Koji miš imate?

Razer TRON!

uBlowMeBro?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Koji miš imate?

Kojekakvi i razno razni, ali najdraži mi je ovaj.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
overhaul kaže...

Dafuq stari?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
overhaul kaže...

Dafuq stari?

Ove prve dvije slike su čini mi se logitech space explorer miš. Zašto je overhaul uključio ove druge dvije slike ne znam :D

Izgleda kao nešto iz filma pa je ubacio cjeli komplet.

@Overhaul, jel to ti prodaješ space explorer na njuškalu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 13:07 (C.M.M.Rayne).
15 godina
Koji miš imate?

već dvi godine SteelSeries Kanu koristin. Kupija san je za 230kn on nekog momka ovde s foruma. Imam ovu crnu i jeb3no mi je prekrasna :)  jedino šta bi volija-da umjesto po jedne božne tipke sa strane ima dvi... 

kana kana
lol
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 13:19 (Fox Mulder).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji miš imate?

g400 vec godinu dana i jako sam zadovoljan jedino sto je zica je lose kvalitete pa se mora paziti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

taj miš dolazi s tipkovnicom, to se zove "wireless desktop", za oznaku modela nisam siguran, mislim da je s520 ili nekaj tak slično. ako treba mogu pogledati kad doma dojdem pa velim točno.

13 godina
Koji miš imate?

samo jedan roccat u cijeloj temi? je neko koristil pa bil nezadovoljan ili?

ja sam duugo godina koristil mx518 do prije par dana dok sam ga konačno odlučil zamijeniti i uzel kone +. malo mi je prvih par dana bil kotačić čudan, ali sam se priviknul i sve sam zadovoljniji. softver je genijalan, preporod nakon logitechovog sr***.

1 3 hvala 0
12 godina
Koji miš imate?

Dal da uzmem :

10 Logitech g300
13 Sharkoon FireGlider
Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji miš imate?

Moj MX518 :)

Dark Knight Edition :)

I papirić s potpisom jer mi ljudi nekada kažu da lažem da ga imam  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Koji miš imate?

R.A.T 7

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
C.M.M.Rayne kaže...
sudy_freak kaže...
overhaul kaže...

Dafuq stari?

Ove prve dvije slike su čini mi se logitech space explorer miš. Zašto je overhaul uključio ove druge dvije slike ne znam :D

Izgleda kao nešto iz filma pa je ubacio cjeli komplet.

@Overhaul, jel to ti prodaješ space explorer na njuškalu?

E da space eksplorer. Smiješna je bila fora što su ga utrpali u G.I Joe kao nekakav uber gadget koji lansira rakete, i to radi ženska u kožnim rukavicama, zato sam dodao:)
 Ne prodajem, ima ko da prodaje?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
protjeran
overhaul kaže...

E da space eksplorer. Smiješna je bila fora što su ga utrpali u G.I Joe kao nekakav uber gadget koji lansira rakete, i to radi ženska u kožnim rukavicama, zato sam dodao:)

Jedan i jedini za kojeg ja znam da je u prodaji

http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/space-explorer-profesionalni-3d-mis-oglas-6969525

16 godina
C.M.M.Rayne kaže...
overhaul kaže...

http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/space-explorer-profesionalni-3d-mis-oglas-6969525

E to je okej cijena. Na akcijama su oko 2000kn. Da nemam dva connexiona, uzeobih:)
Evo da ne budem offtopic - koji sam si kupio miš za posao. 111 kuna je bio i vrijedi svake lipe u tih 11100 lipa:)
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15864. Mislim da je trust dosta podcijenjen u posljednje vrijeme u nas.

13 godina
protjeran
Koji miš imate?

Da 950 kuna će nekima djelovati kao previše ali obzirom za namjenu miša i cijene vani, ovo je dosta dobra cijena.

Za onoga tko zna kako ga u potpunosti iskoristiti naravno.

2 0 hvala 0
15 godina
overhaul kaže...
C.M.M.Rayne kaže...
overhaul kaže...

E to je okej cijena. Na akcijama su oko 2000kn. Da nemam dva connexiona, uzeobih:)
Evo da ne budem offtopic - koji sam si kupio miš za posao. 111 kuna je bio i vrijedi svake lipe u tih 11100 lipa:)
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15864. Mislim da je trust dosta podcijenjen u posljednje vrijeme u nas.

Na kakvoj podlozi koristiš taj Trust? Imam i ja jednog, katastrofa je. Čim ga pustim, strelica skače po ekranu, a preciznost mu je nikakva.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Koji miš imate?

Od gaming miševa sam prvo imao:

1. Nitro Gaming Laser Mouse - za 150kn odličan miš, 3200 DPI, utezi, dodatni glideri i karbonski prekriveno za područje dlana i prstiju što se i vidi na slici.

2. MAD CATZ Cyborg R.A.T. 5 - nije mi odgovarala ergonomija te sam ga zamijenio nedavno s kolegom vrinho [iako sam tražio zamjenu za G500/G700] za

3. Sharkoon DarkGlider - saliven za moju šaku, 6000 DPI, utezi, fixni ALU glideri, driver -- obožavam kada uštekam miš u USB i odjekne futuristički zvuk na Logitech X-530 - perverzija
    Za sada ostajem na DarkGlideru dok ne ode u EOL ili nešto bolje ne uzmem.
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
power_user kaže...
overhaul kaže...
C.M.M.Rayne kaže...
overhaul kaže...

Na kakvoj podlozi koristiš taj Trust? Imam i ja jednog, katastrofa je. Čim ga pustim, strelica skače po ekranu, a preciznost mu je nikakva.

Imaš baš taj, carbon edition? Meni radi super, na vulgaris platnenoj podlošci za 10 kuna. Kliketam, ima jedno dvije godine, po 8 sati dnevno.
(bez vikenda i praznika naravno ;) )
Ontopic:
Nije me sram reći, imam na jednom kompu i MS miš "wizard":)
 Osjeti se da je lagano krhak, i vjerojatno nebi trajno sržao
svakodnevno maltretiranje, ali ok izgleda i radi:)
Imam, skupa kupio, i jedan njihov bežični za htpc. On je malko presitan za rad, ali menije pogađa i
nema problema sa ulovom receivera, trzanjem podloge, driverima, i trajanjem baterije
(brzo se ugasi kad se ne koristi, taman za povremenu upotrebu)
::::

P.s.
Ima li ovoga kod nas na ponudi? BMW dizajn {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 17:43 (overhaul).
14 godina
Alkaline kaže...

Trenutno imam prvu generaciju DeathAddera (1800 DPI). Prije njega sam imao Logitech G5 godinu dana koji mi nije odgovarao oblikom i znala me boliti ruka od njega.

Miševe inače kupujem kad riknu (do G5 sam imao samo jeftikanere), a ovaj se drži već 3 godine. Čak sam i jedno vrijeme mislio kupiti novi miš "reda radi" ali

ovaj mi odgovara oblikom i već sam se toliko navikao da bi se samo bezveze živcirao ako ne nađem nešto što mi odgovara.

Vidim da dosta ljudi dobije TD čim spomenu Razer (konkretnije DeathAdder). Možda sam slučajno naletio na primjerak koji izvrsno radi ali ja stvarno nemam zamjerki.

Evo da se quotam.

DeathAdder mi je počeo dvoklikat zadnjih par tjedana. Umjesto da padnem u depresiju i počnem pljuvat po Razeru (a dvoklik se može dogoditi svim proizvođaćima)

otišao sam na eBay i naručio dva omron switcha koji su došli za 15 dana. Otvorio sam miš, sve počistio, zamjenio prekidače i fino sve zatvorio.

Evo, već par dana sve super radi, nadam se da će se tako i nastaviti, a za 30 kn koliko me sve izašlo ne bi mogao dobiti nikakav pošteni miš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 1:01 (Alkaline).
13 godina
Koji miš imate?

Stara ljubav G5 v2, otisla kad sam prestao igrati , sada svrsi sluzi i ovaj Squad :D

G5 v2 G5 v2
sharkoon squad sharkoon squad

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji miš imate?

Nakon fireglidera uzeo sam g400 od logitech-a koji mi je odlično sjeo prvenstveno jer ima optički senzor,ergonomija mi je taman i tracking je odličan pošto igram na low sensitivity(60cm/360) a laserski mi je bio katastrofa što se tiče trackinga.Koristim ga bez drivera i jedina zamjerka je da malo cvika na višem dpi-u(3600)ali me to ne smeta pošto igram na 800dpi-a tako da sve 5.Opčenito su optički senzori namjenjeni za manji dpi i low sens playing.Poling rate mu je na default 1000Hz.Inače prvi ozbiljniji miš mi je bio IntelliMouse explorer ali je slučajno razbijen al imao je odličan tracking i bio sam zadovoljan njime(zamjerka mu je bila jeftina izrada).

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 18:15 ($inke).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Koji miš imate?

Odnedavno imam Logitech G700 !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji miš imate?

g400 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 12:21 (hrcek).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Odnedavno imam Logitech G700 !{#}

Aaaaaaaa.... Predobar miš. :D

13 godina
neaktivan
Koji miš imate?

Mx518 pola išmirglan a pola obojan u army green :D Jos uvijek radi kao i prvog dana :D 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Koji miš imate?

Već poduže vrijeme posjedujem legendarni miš Logitech G9x i za njega imam samo riječi hvale.

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
Trenutno imam Zalmana GM-1,odličan miš za 230kn
Čak je i Avago 9500 unutra
robimarko@gmail.com
16 godina
Koji miš imate?

Logitech G500s. Super mis, od svih sto sam probao najvise mi odgovara. dobio kao zamjenu za G500 koji je poceo raditi dvoklik...

1 0 hvala 0
13 godina
Koji miš imate?

G700 poslan u Svicarsku na reklamaciju. Nada se da ce se vratiti kao G700s {#}

Desna tipka mi je kod pritiska pocela raditi double-click.

Sad koristim prastari MS Industiral, srebrno crni.

Nesto iz Getroa cini mi se. Ako se dobro sjecam, bio je komplet mis, tipkovnica i headset za 100 kn.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice