Kako dobiti novi grip za G9 zaključana tema

poruka: 426
|
čitano: 103.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kako dobiti novi grip za G9
Fake_Alert kaže...

Koji ste vi k**teni koji zele iz te popularne i odlicne firme koja odlican support ima izmust sve pare! I onda se zalite na sanadera da je pokrao drzavu a vi zelite firmu koja nije ni kriva ni duzna nego se ponasa sasvim normalno  i ima odlican support koji ja mislim da nigdje nema!!

Di ste vidjeli firmu kojoj se sam zalite i date im serijski broj misa i ostale črčkarije i posalje vam gajnc novi mis koji radi i sve! Nigdje! 

Gadite mi se licemjeri...Ima i izuzetaka kao logic koji kupuje dost tog kod njih i nekrade ih i fer je prema njima kao i drugi a vi koji zelite sam pokrast vi ste banana.

pa uredu sta tebe briga sad za to...nije tvoja firma i ta firma ima milijune tako da nece propasti zbog miseva.....trebas biti zahvalan sto ima takvih firmi...i ne brini se ,tesko da mozes milijunsku firmu pokrast kao sto si naveo

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 22:15 (dogman).
15 godina
neaktivan
Kako dobiti novi grip za G9

svaka cast na ovom iznad postu .. pa sta likovi daju nove miseve (opremu) za neispravne ... i sta sad tu nije uredu .. ak oni to daju njihova stvar nisam im ja nista ukrao :S

xFire: rebelsy

1 1 hvala 0
17 godina

Meni su za MX518 poslali samo nove nožice, a ne cijelog novog miša Mršti se

Kroz koji dan bi to trebalo stići...

I see offline people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dogman kaže...
Fake_Alert kaže...

Koji ste vi k**teni koji zele iz te popularne i odlicne firme koja odlican support ima izmust sve pare! I onda se zalite na sanadera da je pokrao drzavu a vi zelite firmu koja nije ni kriva ni duzna nego se ponasa sasvim normalno  i ima odlican support koji ja mislim da nigdje nema!!

Di ste vidjeli firmu kojoj se sam zalite i date im serijski broj misa i ostale črčkarije i posalje vam gajnc novi mis koji radi i sve! Nigdje! 

Gadite mi se licemjeri...Ima i izuzetaka kao logic koji kupuje dost tog kod njih i nekrade ih i fer je prema njima kao i drugi a vi koji zelite sam pokrast vi ste banana.

pa uredu sta tebe briga sad za to...nije tvoja firma i ta firma ima milijune tako da nece propasti zbog miseva.....trebas biti zahvalan sto ima takvih firmi...i ne brini se ,tesko da mozes milijunsku firmu pokrast kao sto si naveo

Pa briga me,da ne propadne.Da nebi svi poceli tako da im nis neradi i da pocnu svima slat..Stavi se u poziciju da si direktor logitecha i da ti jedna drzava od nekoliko tisuca ljudi bezveze prijavljuje da im grip odlazi ovo ono i ti sam saljes i gledas racun kak ti pada.Pa odmah bi uzeo posao u svoje ruke i postrozio pravila,ne?

Tak su i ovi iz vlade govorili necemo propast i to.Pa jedna nit nas drzi da ne bankrotiramo skup sa tulavim sanaderom koji nas je zeznuo i sad jadranka njegova go*na cisti.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

sinoc sam naletio na ovu temu i ostao zaintrigiran... Kao ponosan vlasnik velike kolicine Logitechove periferije (7-8 miseva), 3 tastature, 2 volana, 2.1 zvucnika, kamera, te mnogih komponenti kupljenih za prijatelje i suradnike odlucio sam poslat mail da se pozalim na moj stari Logitechov mis... naime radi se o MX400 LASER misu kojem se ogulila plastika sa strane...

Uredno sam sinoc opiso problem, kao i cinjenicu da nema vise garanciju, ali i da se to dogodilo prije isteka garancije, te uz prilozene slike ostecenja dobio sam odgovor u roku 8h u kojem su me trazili adresu i telefon da mi posalju zamjenu....

Uglavnom cekam da vidim sta ce (i dal ce) mi stic :)

U svakom slucaju, "thumbs up" za temu, i za Logitech! :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Shone kaže...

Pozdrav,

sinoc sam naletio na ovu temu i ostao zaintrigiran... Kao ponosan vlasnik velike kolicine Logitechove periferije (7-8 miseva), 3 tastature, 2 volana, 2.1 zvucnika, kamera, te mnogih komponenti kupljenih za prijatelje i suradnike odlucio sam poslat mail da se pozalim na moj stari Logitechov mis... naime radi se o MX400 LASER misu kojem se ogulila plastika sa strane...

Uredno sam sinoc opiso problem, kao i cinjenicu da nema vise garanciju, ali i da se to dogodilo prije isteka garancije, te uz prilozene slike ostecenja dobio sam odgovor u roku 8h u kojem su me trazili adresu i telefon da mi posalju zamjenu....

I ja imam taj mis i nista mi se jos nije ogrebalo.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

Oba dva misa su na carini, sada su me zvali da im posaljem kopiju osobne i neku punomoć, jel tako i drugima bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se izgrebalo vrlo brzo nakon kupovine... dobit ces sliku na PM ako treba ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shone kaže...

Pozdrav,

Uredno ce ti doci novi mis.

Logitech is the Best.

15 godina
neaktivan

jos nisam dobio mail ... nadam se da ce danas stic :D

0 0 hvala 0
17 godina
brat mi ima g9 isto mu se guli onaj wide grip znaci samo se javim supportu detaljno objasnim sa slikama naravno posaljem id serijski broj i sl i mogu ocekivati novi grip ili cak g9x ako mi se posreci?
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemaju ti gripova ... pa ce ti ponudit u zamjenu g9x :D

0 0 hvala 1
17 godina
haha jos bolje budem danas to napisao onda nadam se da znam dovoljno dobro eng da im objasnim situaciju.
17 godina

Mislim, ovo je katastrofa. Malo Vam se ogrebe mis a vi zicate novog. Iako je i meni vecina periferije Logitech nadam se da ce ukinit ovakvo sranje i da ce vam lijepo reci "nosi ga u ducan di si ga kupija pa nek ga oni reklamiraju" jer ovo je toliko nisko da... Eh...

I'm going woo woo

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

vemil je propo .. hellou :P

logitech support rulzzz !

5 3 hvala 0
17 godina
istekla mu je garancija ali ipak na misu od 100eura se nebi smjele takve stvari desavati, no zato je tu odlican support koji ce to brzo rijesiti.
16 godina
neaktivan

Ja osobno iman mx518, a volio bih imat jos jedan Cool, ali nisan lopov i trazit cu zamjenu samo ako ovaj (nedaj boze) crkne. Uff kad see sjetim kolko sam headshotova poljepio s njim u CS-u... Damn it's a good mouse!

BTW, odavno znam za logitechov odlican customer support, po tome su poznati. To je jedan od razloga zasto kupujen (skoro) iskljucivo logitech periferiju.

2 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da ce Logitech dobiti gripove na lager Belji se

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja se ne nadam da ce ih dobit ... sam nek oni salju g9x miseve umjesto gripova :D

0 1 hvala 0
17 godina
ak mi posalju samo grip opet odlicno :D
16 godina
neaktivan

Ja i dalje ne mogu vjerovati da su mi slucajno poslali dva misa... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Molim moderatora da promijeni naziv topica u "I ja sam farbao Malu Kapelu - dvaput"

I'm going woo woo

10 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

ja i dalje mislim da logitechov support rula ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 15:39 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam dva puta slao e-mail supportu i uredno prilozio sve sto su trazili(S/N,M/N,slike)za G9 ali nema odgovora.Popunio sam i zahtjev za reklamaciju ali nista od odgovora.Jesam ja baksuz ili sam rijetkima salju nove maske koje se gule nakon 10-ak sati uporabe.Molim clanove kojima je stigla nova maska da mi daju link na koji da se javim logitechu.

Hvala puno!

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

izgleda da su im dosli novi gripovi.....tako da nista od g9x 

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4818&cl=us,en

15 godina
neaktivan

al ja sam accepto vec g9x .. tak da meni g9x stizeeeeeeeee :P

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam se zalio za Z-2300 jer mi ponekad krci potenciometar kad smanjujem ili pojacavam, pa cemo vidjet sta ce bit. A za G5 sam dobio G500 stize u Leskovcu je.

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@tnakir... nebih zelio zvucat bezobrazno, ali koji si ti ____ da komentiras bez da vidis ostecenje, i bez da znas ista o slucaju? Da se razumijemo, ni ja ne volim ove koji sad nabavljaju stare miseve i traze nove, ali ovaj moj se kompletna strana ogrebala, sto su oni uredno uocili na slici koju cu  kasnije uuploadat pa da vidis....

On topic: stigla je potvrda da je zahtjev procesuiran, te da za 5 do 10 radnih dana stize zamjena!

Jos jednom svaka cast za Logitech!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Evo ja sam se zalio za Z-2300 jer mi ponekad krci potenciometar kad smanjujem ili pojacavam, pa cemo vidjet sta ce bit. A za G5 sam dobio G500 stize u Leskovcu je.

I moji misevi su tamo, ali mi je glupo sto to moraju ocarinit kada ne kosta vise od 1000kn.... glupost...

Evo sta pise za prvi mis: FORWARDED TO THE FACILITY IN THE DESTINATION CITY

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 19:24 (Dodge_167).
15 godina
neaktivan

gdje mogu updejtat svoje informacije (adresu, broj telefona i to) ili im to u mailu moram napisati ???

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 19:26 (rebelsy).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice