eo vako zna ko kaku dobru igricu mp za ubit vrijeme.Da nije neki fps nego nes vako opuštenije :D
Slender... opustiš se i deri Šala
Zatacka... skupiš prijatelje i vidi veselja.
Kakvih sve tema nečeš vidit na bug-u.
jel se u toj igri samo oda po šumi sa svjetiljkom il znas kaku vesleiju i zabavniju :P
eo vako zanko kaku dobru igricu mp za ubit vrjeme.Da nije neki fps nego nes vako opuštenije :D
nepoznam niti jedu koja ubija vrijeme.obično rokaš mutante,tenkove,ruse,srbe....
onako može neš i u stilu wormsa ili tako nes samo d aje zabavno a ne neznam praznoglavi fps :P
Meni odlicne igre Overlord 1 & 2 , Darksiders 1 & 2 , LEGO Pirates from the Caribbean i drugi LEGO serijali , Ice Age 2 ...
Meni odlicne igre Overlord 1 & 2 , Darksiders 1 & 2 , LEGO Pirates from the Caribbean i drugi LEGO serijali , Ice Age 2 ...
ova pirates jel moze prek neta :D
Kolko se sjecam , ne !
dump truck simulator
neznam ima li mp doduse...
mos uvijek igrat šah ili poker
zna li ko kakvu igru da je tak neke grafike i da se moze mp :)
niko nista ?
Pacman, nema boljega
Meni na pamet pada Diablo 3, MP je ili SP, zavisi kako volis. A nije FPS.
Uberstrike.
Ja vikende provodim uz, ne biste vjerovali, Plants Vs Zombies. Igra je strava, zaraza, zanimljiva, opušta, ne živcira, soundtracki fenomenalno. Moja preporuka
Igraj skyrim i slične RPG-ove. Provodiš vrijeme u razgledavanju prekrasnog svijeta zvanog skyrim.
ima li jos preporuka :P
eo vako zna ko kaku dobru igricu mp za ubit vrijeme.Da nije neki fps nego nes vako opuštenije :D
Ova igra ti je nesto sto obavezno s frendovima moras probati. download
Haxball, odlična za ubit 10-15min ili više vremena, jednostavno napucavanje loptom. www.haxball.com
Trine 1 i 2 to nije igra to je iskustvo ;D
Mozda team fortress 2, to je fps ali je prezabavan bilo da gubis ili dobivas uvijet ti ostaju odlicno odradjen i humoristican tekst likova. OKTOBERFEEEEEEEST hahahahah
hahahahaha
sta si se ti u ovu temu došo pametovat,da sam trebo tebe i tvoju gramatiku napiso bi na ime teme :D
Football manager(bilo koji) definitivno ti vrijeme prode za cas.To je igrica koju bas moras(pod ovo morati mislim da je nemozes igrat ako je ne istaliras) instalirat.
Imas i puno online igara,po meni trenutno najbolja Ultrasonline,nije ko i svaka online igra jer ti upravljas(hodas,tuces se..) likom a ne kao ostale,stisnes da ti se nesto gradi i nemas nikakvog posla,i naravno nemoras je instalirat vec se samo moras registrirat.Pogledajte,video ne pokazuje puno ali
,nemas sto izgubit
Bastion ili novi Rayman... jednostavne i opuštajuće... barem meni... A kažu da ni Botanicula nije loša?
Gnomoria, ubrao sam je na inidie gamestandu, odlicna, izgubis se gledajuci kako gnomovi marljivo rade :)
jel se u toj igri samo oda po šumi sa svjetiljkom il znas kaku vesleiju i zabavniju :P
onako može neš i u stilu wormsa ili tako nes samo d aje zabavno a ne neznam praznoglavi fps :P
Haf932 to su vecinom fps cod,bf i ta sranja to me nezanima
ova pirates jel moze prek neta :D
zna li ko kakvu igru da je tak neke grafike i da se moze mp :)
niko nista ?
ima li jos preporuka :P
i vi ne kužite da vas čovjek sve zajedno prca u šupak?
jesi seronja, daj kupi si život