World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...

Strah me nerf-a u nekom kratkom roku, vidim da je Skorpion debelo ispred svih premiuma po pitanju odigranih igri, sto bi moglo znacit da ce neki "rebalans" se dogodit. Mozda je T26E5 sigurnija stvar, ali opet ne igram Amere koliko Njemce i njihove TDe

Teško, sve premium tenkove buffaju tako da budu ekvivalenti normalnim tenkovima, očito su u WG prošla vremena kada su smatrali da premium tenkovi moraju biti slabiji nego obični (da spriječe p2w).

Swedish latin super funk.
15 godina
ivanoile kaže...

Strah me nerf-a u nekom kratkom roku, vidim da je Skorpion debelo ispred svih premiuma po pitanju odigranih igri, sto bi moglo znacit da ce neki "rebalans" se dogodit. Mozda je T26E5 sigurnija stvar, ali opet ne igram Amere koliko Njemce i njihove TDe

Ma neće ga, od zadnja tri premiumca koja su izasla Scorpion je najmanje OP... nema ništa posebno bolje od Rhm. Scorpion ima mobilnost, ali je uzasno visok i zato ima jako los cammo raiting, dok je Rhm. nizak i ima dobar cammo. Sve ostalo je standardno za tier 8 TD. Scorpion je ubiti više medium verzija Rhma koji zrtvuje nešto camma za nešto mobilnosti. 

Scorpion ima najmanji dpm od svih njemackih tdova tier 8, ima bolji aim time i preciznost, ali znacajno losije disperzije prilikom rotiranje kupole i pucanja.

A liberates i patriot su već priča za sebe... liberates neprobojan sprijeda, patriot je buffan T-32.
WG ubiti priprema teren za to da u potpunosti maknu premium MM tenkove, kao što smo vidjeli najnovije vijesti, dolazi nam novi ruski premiumac heavy tier 8 (another one, jeej), koji ce imati efikasni oklop sprijeda 300mm, i užasno podsjeća na obj.260

Uglavnom vidi se da WG ide prema tome da napravi premiumce koji ce zamijeniti super pershinga, fcm-a i IS-6, i koji ce biti konkurentni i u tier 10 borbama kako bi oni koji su platiti bili zadovoljni.. problem je u tome sta su u tier 8 borbama kada upadnu s tier 6/7 tenkovima ovi tenkovi jednostavno broken... narocito liberates, za kojeg odmah punim gold u svom is-3 ako mu ne vidim kupolicu...
Mislim da je trenutno uz nove buffove tenko koji je najbolje kupiti superpershing, lijep pen buff, a ostaje mu preferencijalni MM, i kako stvari stoje uskoro ce iz prodaje.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se zna možda, hoće valjdat šta ovaj Pz.kpfw VII, jer sam baš blizu da završim tu liniju, fali mi još 10 000 iskustva da istražim VK45.02B koji je vodio na Mausa, koliko sam čuo, nije nešto maus, bolji je e100, sad mi je jednim djelom i drago da su to promjenili, samo da nije gore

Naletio u bitki, neko se dobro olakšao kad već ima švedski tier X heavy

That rng is so funny

473 dmg

474 spotanog dmg

Napravljeno sa T37, al ne smijem stavit sve slike, jer nije ace, ljutio bi se deda

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 14:43 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Jel se zna možda, hoće valjdat šta ovaj Pz.kpfw VII, jer sam baš blizu da završim tu liniju, fali mi još 10 000 iskustva da istražim VK45.02B koji je vodio na Mausa, koliko sam čuo, nije nešto maus, bolji je e100, sad mi je jednim djelom i drago da su to promjenili, samo da nije gore

Bilo bi lijepo završit tu liniju prije nego to promijene pa onda možda dobi'š i tu desetku free kao što su sa amerima davno napravili, mislim ti ćeš je sigurno završit ali ja sam tek na Tiger (P)

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
15 godina
1BIT kaže... , koliko sam čuo, nije nešto maus, bolji je e100, sad mi je jednim djelom i drago da su to promjenili, samo da nije gore

Dobri su i jedan i drugi ali po meni je maus bolji posto bar sto se tice misija za premim tenkove moze da bloka svasta najvise sam imao 18k blokane stete s njim

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li netko panthera 88? vidim da je tenk cisto pristojan sada.. imam ga priliku dobiti na poklon pa pitam.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Sto kazete na Skorpiona danas? Isplativ? Koliko dize prosjecno po bitki?

me lajk it a lot

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ima li netko panthera 88? vidim da je tenk cisto pristojan sada.. imam ga priliku dobiti na poklon pa pitam.. 

Imam ja. Odličan tenk, tipičan švabo, ako voliš imalo taj playstyle nećeš požalit.

Toni
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad kviki nema pojma, pa se po you tube-u raspituje za informacije, da ima šta za govorit tijekom stream-a

Inaće gledam ovaj video, nije mi baš jasno, ako je to ct za update 9.17, kako lik ima prikazano šta će doć u 9.18 update-u, hrpa novih/povućenih premium tenkova je prikazana kojih kod nas nema, a kaže lik na kraju videa da dolaze...

Ajde kužim to je za us server, pa možda razlikuje ponuda tenkova kod njih i kod nas, ali ovu njemačku heavy liniju wargaming planira mijenjati i kod njih i kod nas...

Prvo šta sam primjetio je KV4 kreslavskiy za 11 200 golda, on se mogao samo osvojit u klanskim bitkama (kampanji) ako se ne varam...

BT-7 arty (koji se dijelio valjda prošle godine za blagdane)

Su76i (1000 golda)

su85i  (moglo ga se vidjeti u bitki, ali full rijetko)

isu130

T44-85 (predpostavljam slabija verzija T44-100)

Obj 777 II (premium X-ka)

Amerikanci:

MTLS-1G14 (prvi put vidim tako nešto, premium III-ka uglavnom)

RAM III

T14 (poznati heavy V-ca koji je op kada je top tier, inaće povučen iz prodaje ako se ne varam...)

M4A2E4 (neki premium sherman)

Fury

T23E3

T92 (također ga prvi put vidim, premium light koji izgledom neodoljivo podsjeća na francuskog bačeta)

Scorpion (premium td-ac koji je bio ponuđen u ograničenom vremenu "limited time offer")

T71 CMCD (pljunuti T71 samo premium)

T28 HTC (ne kužim zašto bi ga ponudili za golde, kad se može osvojit u misijama)

M6A2E1 (njega sam čak i vidio par puta, stvarno rijedak tenk, trup od M6ce)

Chraysler k (nešto neviđeno do sada, izgledom podsjeća na njemačkog VK72.01K)

T95E6 premium x-ka

M48/T54E2 premium x-ka

Francuzi:

FCM36Pak40 (neloš td-ac, vidio ga par puta, al ako se ne varam, nema ga kod nas trenutno za kupit)

LeFH18B2 (odličan arty ko autoloader, također ga trenutno kod nas nema za kupit, znam da ga se jedino uz one wotove makete može dobit...)

AMX13 57 (to je onaj ako se ne varam, isti AMX 13 75, samo piše wargaming na kupoli...)

Somua SM

AMX M4 49 (ali ovaj nije liberte, nije ofarban, 11 700 golda...)

Lorr.40t

Britanci:

Light VIC (također ga nema u prodaji kod nas, bila je misija u kojoj ga se moglo osvojiti...)

Sentinel (dostupan jedino u premium prodavaonici, ne i u igri, al piše 1200 golda)

AC4exp (isto kao i Sentinel, nema ga u igri ponuđenog, samo premium prodavaonica i "limited time offer"...)

TOG II (također ga je nomoguće trenutno kupiti, bio ponuđen kao "limited time offer")

FV201(A45) (nema ga za kupit, ako se ne varam, također ga se moglo osvojit u klanskim bitkama, u kampanji)

FV4202(P) (nema ga u igri, al ga se može nabavit u premium prodavaonici)

Cheftain/T95 (izgledom sličan američkom T95E6...)

Kinezi:

Type 62

Type 59

59 patton

121B (po nekoj logici bi trebao biti black, ali nije)

Japanci:

Sve isto, samo mi nemamo TE-KE i KE-NI-Otsu

Šveđani:

Dva nama dobro pozndata:

L-60 (kojeg je svatko nedavno dobio)

Strv m42/57

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 1:37 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

T28 HTC (ne kužim zašto bi ga ponudili za golde, kad se može osvojit u misijama)

http://1.bp.blogspot.com/-9s8MnkaZpZI/Vh5lNOpb3HI/AAAAAAAAB6c/M6O1IPRs8b0/s320/CharmingGiddyGrackle.gif

13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...
=xfact= kaže...

Imam ja. Odličan tenk, tipičan švabo, ako voliš imalo taj playstyle nećeš požalit.

Obozavam taj playstyle jel mi ne panther 2 medju omiljenim t8 med sa 60%wr  :))

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 10:56 (=xfact=).
15 godina
World of Tanks

Evo par slika i statistike za tier 10 light tenkove.

• WZ-132-1. Wstępne parametry: Tier: LT-10
  • HP 1400
  • Maximum speed: 64 / -23 km / h
  • Rotate the tower: 40 ° / s
  • Rotation suspension: 50 ° / s
  • range of view: 410 m

• Damage 390/390/480

• Penetration 246/280/53

• reload time: 9 s

• Accuracy at 100 m: 0.42

• Time targeting: 2.0 s

AMX 13 105. Wstępne parametry: Tier: LT-10

• HP 1400
  • Maximum speed: 68 / -25 km / h
  • Rotate the tower: 38 ° / s
  • Rotation suspension: 40 ° / s
  • range of view: 420 m

• Damage 390/390/480

• Penetration 234/280/53

• reload time: 40.0 sec

• reload time between rounds: 2.5 s

• Number of rounds in the magazine: 3

• Accuracy at 100 m: 0.4

XM551 Sheridan. Wstępne parametry: Tier: LT-10

• HP 1400
  • Maximum speed: 65 / -22 km / h
  • Rotate the tower: 40 ° / s
  • Rotation suspension: 50 ° / s
  • range of view: 410 m

• Damage 910/700/910

• Penetration 76/152/85

• reload time: 23 s

• Accuracy at 100 m: 0.6

• Time of sight: 3.6 s

T-100. Wstępne parametry: Tier: LT-10

• HP: 1500
  • Maximum speed: 72 / -25 km / h
  • Rotate the tower: 53 ° / s
  • Rotation suspension: 56 ° / s
  • range of view: 420 m

• Damage 320/320/420

• Penetration 230/248/50

• Reload time: 7.65 s

• Accuracy at 100 m: 0.44

• Time targeting: 2.0 s

Rheinmetall Panzerwagen. Wstępne parametry: Tier: LT-10

• HP 1600
  • Maximum speed: 72 / -25 km / h
  • Rotate the tower: 44 ° / s
  • Rotation suspension: 54 ° / s
  • range of view: 440 m

• Damage 390/390/480

• Penetration 242/280/53

• reload time: 9 s

• Accuracy at 100 m: 0.36

• Time targeting: 1.9 s

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

To što on vidi sve tenkove koji su ikad bili u igrici je mod, znam jer sam ga imao i ja i jednostavno ti u tech tree stavi sve tenkove koji su bili u igrici bez obzira jel premium tenk, reward tenk ili nešto treće. S tim modom si mogao i radit preview tenkova prije nego su ubacili sam taj preview mod u igricu tako da je to dosta pomagalo ali sad više nema potrebe za tim.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
10 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Taj francuz ima najgori dpm na tieru 10 haha.

Odakle ti te info jer vidim da su malo drugačije od https://ritastatusreport.live/ drugačiji topovi npr.

15 godina
AirLive kaže...
sirka666 kaže...

Taj francuz ima najgori dpm na tieru 10 haha.

Odakle ti te info jer vidim da su malo drugačije od https://ritastatusreport.live/ drugačiji topovi npr.

Samo sam kopirao sa reddita negdje, ma vjerujem da će se još barem 5 puta prominiti sve statistike tako da nije toliko ni bitno zasad :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi kak vama ide ukrašavanje jelke, ja ju nemrem nikak prek 9 lvl dobit

imam 66 od 80 bodova, a sad koliko kužim, sve ukrase trebam nabavit lvl 5, a dobijam samo lvl 1,2 i rijetko 3...

BTW:

Piše što veću razinu dostignemo, to su nagrade bolje, šta će se djelit još nešto poslje blagdana ili se to misli na ove nagrade da se dobiju boostevi, popusti na švedske td-ce, ženski članovi posade...

Na 10lvl ne dobijem ženskog člana posade, a na 9lvl da, kak je onda veća razina daje bolje nagrade...?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 20:27 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa znaš da možeš pretvarat manje lvl u veće? Npr. 5 lvl 2 dobiš lvl 3 .

EDIT: Evo jedna dobra. Izviđač sa hevyem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:50 (Gogs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Pa znaš da možeš pretvarat manje lvl u veće? Npr. 5 lvl 2 dobiš lvl 3 .

Da znam i sad da bi jelka došla do 10 lvl, svi ukrasi moraju biti lvl 5, tj zadnji, pa ti zbrajaj koliko trebaš pretvarati...

A to znači:

jelka ima 12 ukrasa, haubica 4

jelka nosi 60, haubica 20 bodova

sveukupno je 80 bodova

Da bi se dobio jedan ukras lvl.5 potrebno je 5 lvl.4, 25 lvl.3, 125 lvl 2 i 625 lvl1.

tj potrebno je 625 ukrasa lvl.1 pretvoriti u 125 ukrasa lvl.2 kojih je potrebno pretvoriti u 25 ukrasa lvl.3 kojih je potrebno pretvoriti u 5 ukrasa lvl.4 da bi na kraju pretvorio i dobio jedan ukras lvl.5...

Evo ja sad za sebe gledam, imam samo 3 ukrasa lvl.5, a potrebno mi je još 13 da sve popunim i dovedem jelku na 10lvl...

Mogu eventualno poskidat ove ukrase lvl.4 sa jelke i haubice i pretvorit ih u lvl.5, trenutno ih je 12 lvl.4, iz toga mogu za 10 ukrasa dobit 2 lvl.5, pa bi imao 5 ukrasa lvl.5 i falilo bi mi još 11 ukrasa lvl.5, zato pitam, na koju foru bi se to trebalo napravit, pogotovo što se ovi ukrasi lvl.4 u misijama samo jednom mogu osvojit...?

S obzirom da sam sve ženske članove posade već pokupio, ono šta tam piše šta se dobije kada se jelka dovede na 10lvl i nije nešto truda vrijedno, 30% popusta na 10-ku švedskog td-ca (više manje, toliko se kredita već prišparalo kupnjom nižih tier-evima te švedske grane...), popravci, napitci, boostevi nisu nešto zanimljivi, od njih se prodajom može dobit cca 150 000 kredita, toliko se zaradi u jednom danu...

13 godina
neaktivan
Max sam uspjel skupit 68 tih bodova i kemijal pa skidal lvl4 i dobil dupli lvl5 ... i sad kifla ....
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema baš neke koristi to što se dobije na lvl 10 istina, jedino 30% na TD, ali kad sam nedavno pitao tu na temi saznao sam da 10-ka bude na istom tom popustu kad je top of the tree tako da na isto dođe kome nije hitno.

3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ne zamaram se kićenjem... Dosta mi švecki tonk i mjesto u garaži. A premium acc nisam imao godinu dana, valjda. I usput, dobio Asa sa KV3 (bio top tier i potrefilo se  )

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko treba imat spotanog dmg da se dobije ace sa lightom 8 tier-a u x-kama?

Imao sam sad bitku sa T54-ltwt, bez optike i bino sam napravio 3.7k dmg

Al kaže Serb® samo treća klasa...

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

imam 66 od 80 bodova, a sad koliko kužim, sve ukrase trebam nabavit lvl 5, a dobijam samo lvl 1,2 i rijetko 3...

dobijes level 4 za misije sa tirom 6+, a sve je to aktivno do iduce godine tak da imas vremena

a mozes i kupit, 1 level 5 je 1 euro i 250 golda se dobije, kolko inace i kosta tolko golda

ja sam uzo za 15 kuna 2 random lvl5 i dobijo jos 1000 golda uz to, nije lose

Spiridon kaže...

Ne zamaram se kićenjem...

a samo da pobacas sve ono na bor, dobil bi odma nivo 5 ili 6 atmosfere i hrpu popusta

za svaki nivo se dobije nesto velikih konsumablesa pa se prodaju, zasto nebi uzo milju credsa djabe?

da ne pricam za popuste na td-e koje dobis djabe, odgrajndas do iduceg i ovog prodas u pola cijene?

cista zarada, a popusti su trajni dok ih ne iskoristis

samo mi se neda racunat kolko se ukupno moze para dici sa popustima i consumablesima do tira X

P.S. ak se nekom da nek posta

1BIT kaže...

Imao sam sad bitku sa T54-ltwt, bez optike !!!!!!Al kaže Serb® samo treća klasa...

a di ti je optika??! visi na boru???

kaj je iduce, t-54 bez GLD-a, spall linera i camo neta !!???!

P.S.

alien tj.M6E1 je preorder tenk, kao i M4E4 (i A32), koji nece nikad biti u prodaji...ok mozda i oce, odma nakoj tajpa 59

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam dobio drugi bocni ukras level5 za haubicu. Da li ga mogu promjeniti u prednji ili u ukras kupole? Ili ima neka šema sa pretvaranjem da dobijem tocno određeni ukras? Jer ovako mogu nastancati hrpu ukrasa koje ne mogu iskoristiti...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Oni tam O-Ni za njima...

http://wotreplays.com/site/3179618#stats

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 10:01 (dr.zharre).

0 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

Ja sam dobio drugi bocni ukras level5 za haubicu. Da li ga mogu promjeniti u prednji ili u ukras kupole? Ili ima neka šema sa pretvaranjem da dobijem tocno određeni ukras? Jer ovako mogu nastancati hrpu ukrasa koje ne mogu iskoristiti...

neznam tocno dal se moze 5 komada nivoa 5 kombinirat i mozda se dobije nesto trece, pametnije kaj se moze iskoristit

neam jos 5 komada viska

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uglavnom .... nije loša kantica nakon patcha  ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

dobijes level 4 za misije sa tirom 6+, a sve je to aktivno do iduce godine tak da imas vremena

a mozes i kupit, 1 level 5 je 1 euro i 250 golda se dobije, kolko inace i kosta tolko golda

ja sam uzo za 15 kuna 2 random lvl5 i dobijo jos 1000 golda uz to, nije lose

a di ti je optika??! visi na boru???

kaj je iduce, t-54 bez GLD-a, spall linera i camo neta !!???!

P.S.

alien tj.M6E1 je preorder tenk, kao i M4E4 (i A32), koji nece nikad biti u prodaji...ok mozda i oce, odma nakoj tajpa 59

Neda Serb® lvl.4, piše mi misije završene

(to sam ja u prvom danu sve pokupio i sad mi ništa nije ostalo za riješit)

Ma velim ionako nije neka nagrada za 10.lvl bora, popust na 10-ku kako kaže kolega @Airlive, bit će sigurno na popustu, možda ne 30%, al 15% sigurno...

BTW:

A sve mi treba na light-u, a samo tri mijesta nudi igra za equipment

Trenutno mi je prvi skill na posadi kamuflaža, imao sam u planu comandera pretrenirati u six sense, ali sad premišljam pretrenirati sve u bia, pa drugi skill grindat cammo i kad dođe do kraja, opet komandiru pretrenirati six, a skinuti rammer i staviti optiku, jel bi to bilo pametno ?

Bia bi mi malo nadoknadila gubitak rammer-a koji bi zamjenio s optikom, jedino bi izgubio cammo dok ne izgrindam drugi skill...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 15:00 (1BIT).
15 godina
1BIT kaže...

BTW:

A sve mi treba na light-u, a samo tri mijesta nudi igra za equipment

Trenutno mi je prvi skill na posadi kamuflaža, imao sam u planu prvi skill pretrenirati u six sense, ali sad premišljam pretrenirati u bia, pa drugi skill grindat cammo i kad dođe do kraja, opet komandiru pretrenirati six, a skinuti rammer i staviti optiku, jel bi to bilo pametno ?

Bia bi mi malo nadoknadila gubitak rammer-a koji bi zamjenio s optikom, jedino bi izgubio cammo dok ne izgrindam drugi skill...

Ltwt. najbolji setup ti je optika, vertikalni i nabijac... ventilacija je off, nepotrebna ti je, tih 5% ces ionako dobiti kasnije s bracom, a za cw ako je nuzda bas odbacis protupozarni za hranu jednu bitku. To je moj setup jer ja igram ltwt. kao napadača/aktivnog spottera sto mislim da je najbolja uloga za njega, nije on za pasivan spot, steta tog lijepog armora ako se ne stavi na test 

Posada, prvo cammo i odmah drop zapovjednika za 6th sense... taj jedan cammo skill ti nece mnogo znaciti, u lightu si ipak ima dobar cammo i bez jednog clana, a lampica je nebo i zemlja light tenka, bilo da aktivno ili pasivno spotas daje ti vrijeme za bijeg i isto tako znas dal je negdje blizu mozda skriven neprijateljski light ako se upali, s vremenom vec znas otprilike tocno u kojem grmu se nalazi. 
Drugi skill stavi puniti sta vec mozes, a da radi dok se trenira i dropaj drugi skill za bracu, i onda treci puni na komandiru cammo i ostalima sta vec ti pase. To je nekako najoptimalnije, makar sam se ja naviknuo pucat u pokretu u lightovima itd. pa je meni drugi skill mirna ruka i slicne stvari, tek cu na treci ici bracu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 15:08 (ficosime).
10 godina
neaktivan

Panther 88

Dobar je on ali mu ne valja MM. Igra protiv tier 10 protiv kojih

nema nikakvih sansi, jer ima slab top i nema oklopa tako da

sa  njim jako brzo ces imati samo frustracije.

Sa tim topom moze se tuci protiv tiera 8, nekih tiera 9

i rijetko kojih tiera 10 pa sad vidi, dati novce da budes

kanta za nabijanje nobovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 15:25 (xghost).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice