Na koju foru se dobiju zenski clanovi posade i da li se moze birat nacija i koji clan u tenku su?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobio sam popuste na švedske TDove... da li netko zna koliko dugo vrijedi popust? Moram li ih odmah iskoristiti?
Danas tek uzeo tenka i odamh AS nakon 10 bitki Replay
Na koju foru se dobiju zenski clanovi posade i da li se moze birat nacija i koji clan u tenku su?
nemoze se birat nacija, svi tj. sve su za t1 swedjana (long live Puma Swede)
dobio sam popuste na švedske TDove... da li netko zna koliko dugo vrijedi popust? Moram li ih odmah iskoristiti?
popust ti je trajan i vrijedi ti dok ga ne aktiviras tj dok ne kupis tenk
mislim da se do tira 5 dobiju badavi td-i al ih moras otkljucat, na t6 je 50% popusta....
citaj vise ovdje
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/new-year-marathon-announcement/
EDIT
t5 free
t6 80%
t7 60%
t8 50%
t9 40%
t10 30% popusta
kolega pa ti si u zabludi
ZNALO SE
sad se vise nezna
u svakom grmu je reklama za igru i svako dijete s internetom i digitronom ju je skinulo i igra
ti dani ponosa i slave o kojima pricas i kojih se ja jos i sjecam, skupa sa nekolicinom veterana s foruma, davno su iza nas
gold ammo za credse, nerf artija, premium tenkovi bolji od tech tree tenkova
misije, kampanje i sve i svasta di se dijeli sakom i kapom
nekad nije bilo popusta ni za t7 a kamoli za tX
igralo se t5-t6 moneymakere da se skupi para
sad se sa ligtom, hevijem i TD-om ide sa vlakom leminga da oni spotaju za tebe i da te stite svojim hp-ima
sve ostalo je igranje protiv meta game-a i ti uvijek gubis po zakonu velikih brojeva
ne kupuj jos TD-e ni za boga, igraj misije za popuste koji su stalni i ostaju ti dok ih ne iskoristis
sve do petice ti je gratis, smao trebas otkljucat
Kakav maraton, za nas (mene) ne-informirane? Hoće bit uključeni i Šveđani?
bice Šweđanke p.s. probaj odspotat jednu
plus jos ukljucis rezerve za 100% extra tenk exp-a i svki gejm imas duplo expa, skoro ko sa premiumom
a traje ti 2 sata kolko lako mos odigrat u komadu i zgrajndat 2-3 tenka
Ima li još kavih podešenja koja mogu napraviti? Sad imam dojam kao da igram u vodi, kao da su mi tenkovi usporeni.
obavezno pogledaj da ti nije autodetectal da imas hardwer za nevi render i stavio na novi render
stavi na stari, restartaj igru i vidi onda, i mani je sve skroz na low
a kad autodetekta hardwer i stavi na novi render, onda mi i mis lagga u garazi, kak ti velis, ko da pliva kroz vodu
stari lap, stari proc, 4 godine vec
mjenjali su strukturu fajlova u folderima na disku, sad se ucitava mapa zajedno sa svim modelima tenkova sto prije nije (samo mapa) pa prije nego te ubiju ili kad odspotas nekog, sve se milisekundu zamrzne dok se ucita novi model spotanog tenka ili tvog unistenog
i da, igra koristi i drugu jezgru za zvuk

nemres to tak gledat uopce, za koji tenk imas posadu na 100%, to je 400 golda kad su na popustu tj. gratis, cak i za bacit
ak bacas posadu od npr. t-34-85 do t-54 i jos zgrajndas jednu desetku, ta posada je vec na trecem skilu barem
e sad jel ces ju odma stavit u desetku pa u t-54 krenut sa novom, ili otkljucat dvije desetke pa vidit u koju ces posadu, il ces si ostavit t-54.....
dok otkljucas jednu desetku, postaces tolko dobar sa t-54 da bi mogo igrat i sa 50% posadom /(neces naravno) al ce tenk bit opremljen i u fullu pa je najmanji problem onda ubacit jednu posadu od 75% i dignut ju na drugi skill
ili npr uzmes komandera za golde i stavis mu mentor
mogucnosti su beskrajne, mos cak i 4-roclanu posadu iz hevija il td-a ubacit
al nemoj rezmisljat koju desetku uzet prema tome za koju imas posadu koja je 400 golda a to nije ni euro i pol
kolko ti treba vremena doc do tira 10, pa da nemas neku dobru posadu za njega?
meni je logicno i ja to tak i radim, da najbolja posada ide u vece tirove i zavrse u desetkama na kraju
al to je samo moje skromno "moje misljenje"™©®

nemres to tak gledat uopce, za koji tenk imas posadu na 100%, to je 400 golda kad su na popustu tj. gratis, cak i za bacit
ak bacas posadu od npr. t-34-85 do t-54 i jos zgrajndas jednu desetku, ta posada je vec na trecem skilu barem
e sad jel ces ju odma stavit u desetku pa u t-54 krenut sa novom, ili otkljucat dvije desetke pa vidit u koju ces posadu, il ces si ostavit t-54.....
dok otkljucas jednu desetku, postaces tolko dobar sa t-54 da bi mogo igrat i sa 50% posadom /(neces naravno) al ce tenk bit opremljen i u fullu pa je najmanji problem onda ubacit jednu posadu od 75% i dignut ju na drugi skill
ili npr uzmes komandera za golde i stavis mu mentor
mogucnosti su beskrajne, mos cak i 4-roclanu posadu iz hevija il td-a ubacit
al nemoj rezmisljat koju desetku uzet prema tome za koju imas posadu koja je 400 golda a to nije ni euro i pol
kolko ti treba vremena doc do tira 10, pa da nemas neku dobru posadu za njega?
meni je logicno i ja to tak i radim, da najbolja posada ide u vece tirove i zavrse u desetkama na kraju
al to je samo moje skromno "moje misljenje"™©®
Dobro zboriš
Ma meni ak se tenk svidi, taj se ne prodaje i posada ostaje, rijetko kada prebacujem sa prijašnjeg tenka, na sljedeći, to mora biti baš grozna linija, jedino sam britansku light/medium liniju tako radio, zaustavio sam se na cromwellu, koliko sam čuo, ovi dalje ni za gledat nisu dobri (osim x-ke ak se ne varam)...
Kad pogledam heavy liniju, da od KV-1S do IS-7 svaki ima svoju posadu, kolko sam vremena uložio da to izgrindam, mogao am imati jednu sa svim skillovima na tieru X, al nebi imao onda prijašnje tier-eve...
Jedino mi je churchill III bez posade, njegova posada je završila u t-10ci
Ma krenut ću onda prvo na obj.140, imam nešto raznovrsne posade u fullu sa skilovima u vojarni, pa ću pretrenirat i ubacit u obj.140, a T-62A će pričekati malo...
Nego OT:
Muzem ovaj premium dan šta smo svi dobili danas, al ovo više nema smisla...
Takvi noob-ovi...botine...majmuni...zlatne ribice i ostala stvorenja igraju vikendom da me glava boli, pao mi je win rate za 0.10% u jednom danu, al briga me za to, nego šta nisi u stanju ništa napravit u igri, ak uzmem heavy-a, mm me počasti sa +2 tier-a više i uvijek top tier-evi ili izginu prvi ili ih nema tamo di bi trebali biti... ja bi sa dva tier-a niže trebao držati stranu dok moji top tier-evi kampaju u bazi, istražuju krajolik na rubu mape, pucaju po zraku...
Evo imao sam bitku sa chaffe-em u kojoj još uvijek nemogu vjerovati da na kraju bitke imam 0dmg odspotanog, a odspotao sam 7 tenkova odma na početku bitke i držao ih spotanim skoro 5min, pa da nitko iz mog tima u tih 5min nije u stanju pogodit protivnika meni nije jasno, kako takvi igrači opće dospiju u wot, kako instaliraju igru i upale...
Evo REPLAY te bitke, najrađe bi po svojima pucao...
Hah, kod mene ista stvar. Izgleda da svi samo oće kititi bor. Mislio sam te zvati u vod, ali nisam znao kakvi su tebi timovi pa da ti ne kvarim bitku ako ti ide :D.
PS. Vidim da su nešto čačkali kod kontrola, tražim paljbu dok mi je miš na neprijatelju i stišćem V, a ono mi stalno izbacuje "U napad!". Sad su to premjestili na drugu kontrolu, što je po meni još i bolje samo su mogli to stavit pod patch notes.
Nego btw, imam jedno konkretno pitanje za sve ovdje, stavit ću i anketu:
Imam T54-ltwt, još malo pa ću otključati T54 koji vodi na obj-140 i T-62A, vidim da se obj-140 dosta koristi, a ja u vojarni imam kompletnu posadu na 100% za T-62A, e sad na kojega prvo krenuti?
Uspoređivao sam karakteristike, izgleda da su više manje isti, samo je obj-140 malo brži i ima tvrđu kupolu od T-62A, plan mi je do sljedeće kampanje imati barem jednog od ta dva, a ispada da je obj-140 bolji, dok za T-62A već imam spremnu posadu, pa je pitanje na koga prvo krenuti?
Istrazi i kupi oba.
Istraziti samo jedan T10 ruski MT koji se otkljucavaju iz T54 (Obj140 i T62A) je "grijeh". Oba tenk su odlicna i oba se po meni trebaju otkljucati i kupiti.
Obj140 je must have CW tenk, ali i T62A je odlican. A ako mislis igrati T10 CW treba imati na umu da je lock time u T10 poprilicno dugacak, pa je dobro imati Obj907/T62A za situacije kada vam je vecina Obj140 zalockana i ne mogu se koristiti.
Ja sam prvo otkljucao i kupio T62A iz poprilicno jednostavnog razloga - kada sam skupio XP za otkljucati prvi T10 ruski MT bas u to vrijeme je T62A bio Top of the Tree. Pa je to ucinilo izbor puno laksim
Mada bi normalno ipak Obj140 trebao biti prvi izbor zbog njegovog koristenja u CW osim ako netko uopce nije zainteresiran za T10 CW.
BTW, vidim da je danas na Advent kalendaru E-25 iako je tenk povucen iz prodaje prije dvije godine jer je bio kao OP. Pocesto je ekipa trazila da se ponovo stavi u prodaju barem kao neki special, ali cijelo vrijeme nista od toga.
I sada su ga ponovo stavili u prodaju, izgleda da je WG fakat trenutno iskljucivo fokusiran za isfarmati sto je vise moguce love sto se vidi po tome sto stancaju Premium tenkove k'o kifle, a da bi ubrzali stancanje sada se se bacili i na prodavanje vec postojecih tenkova samo ofarbanih u crno i prodaju ih kao neke cool nove tenkove. Legitimno je pokusati zaraditi sto vise, ali hebo te ignoriraju gomilu toga na sta se ljudi zale da bi povecali zadovoljstvo i gust igranja i iskljucivo su fokusirani na iscicavanje love.
A ovaj povratak E25 u premium shop to samo dodatno potvrdjuje. Niti najmanje me nebi cudilo da se do kraja adventskog kalendara pojavi i Type59, pa da izmuzu sto je moguce vise.
Frend ima e25 i mislio sam ga kupiti da mozemo igrati platoon i trolat ljude, ali stave ga da je 50eur sa glupostima sto mi ne trebaju, ma bravo wg... Ma ne dam im 50e, gold mi ne treba, ne dam, govna ruska...
Frend ima e25 i mislio sam ga kupiti da mozemo igrati platoon i trolat ljude, ali stave ga da je 50eur sa glupostima sto mi ne trebaju, ma bravo wg... Ma ne dam im 50e, gold mi ne treba, ne dam, govna ruska...
LoL "govna ruska" pa neka su i stavili i 100€ za retardirani OP tenk.
samo da napomenem da mi je nadimak u igri isti kao i tu :P thabigjc
samo da napomenem da mi je nadimak u igri isti kao i tu :P thabigjc
hahah ček sad gledam nick, to si mi ti pisao u chat-u neki dan, igrali smo jedan protiv drugoga na mapi Mountain pass, ne sjećam se više šta sam vozio (IS-2 valjda), ako se ne varam, ja sam preko mosta sa sredine ti došao iza leđa i šusnuo te za 400-ak dmg, ti si bio u švedskom leu ili nekom švapskom mediumu, hahah, tek sad sam povezao nick
Još ja gledam kako mi na Hrvatskom piše ovaj, sigurno xvm ima, pa zna od kud sam
Hebate i mm, jučer sam kolegicu iz rnr klana sa lightom izvrtio (ja u T37, ona u GW.Panteru), nismo se opće skužili dok ju nisam uništio, poslje ona čita, piše vozilo uništeno od Abarth_CRO, žali mi se u komentar kako sam ju mogao ubit, ipak smo frendovi, ovo ono, meni ništa nije jasno, šta di, kad gledam izvješće poslje bitke, stvarno sam ju uništio, gledam i ne vjerujem, reko sry fakat nisam skužio da si ti, mogli smo se dogovorit, pa cap-at jedan drugome bazu
Pa ja ne znam, taj mm sve baca protiv mene, još nitko do sada nije u mom timu igrao u randomu (ako zanemarimo platoon)
ma da gledam slike kad se postaju tu pa mi tvoj nick ostao u pamcenju
jer zbilja ne gledam nadimke kad igram
to mi bio zadnji fajt s tim sra njem od tenka dok ne skupim free xpa opet pa da ga istrazim ili preskocim cijelog :/

meni je dobar al malo shelova ima imam 13 borbi s njim i master badge :D
dobio ga na poklon dok je jos bio u shopu
Poz. Od ovog novog patcha mi ne rade glasovne poruke, znači imam sve zvukove osim tih poruka ( ono kad nekog ubijem, da mi je oštećen modul itd. ). I one obavijesti iznad minimape kad neko nekog ubije mi kasne 2-3 sek. Pomoć.
Probal sam na postavkama mijenjat glasovne poruke sa standardne u nacionalne i obratno ali ništa ne pomaže.
Za početak si provjeri dali su ti svi zvukovi pojačani do kraja i uključeni
Ako to ne pomogne, probaj prilikom pokretanja igre otići na postavke, podrška i provjeri igru, ako nešto ne štima, samo će se popravit...
BTW:
OT:
Evo šta ti je vikend, osobni rejting opet pada, win rate opet pada, a avg dmg raste, fakat se treba žalit wargamingu, da ak nemaš wn8 iznad nekog prosjeka, nemaš šta tražit na višem tier-u od tiera 5...
I ovim čehima i poljacima napravit poseban server, izdvojit ih od europe, da se wot vrati kakav je nekada bio, kakvim ga veterani pamte...
EDIT:
Odmaram od wota...
Gledam live stream LINK
blago tebi ,mene iskljucivo trpa sa debilima. zadnji wn8 3200 a sa tim tenkom imam 30% wr. toliko lose da sam odustao od te linije. imam valjda 50 borbi a samo 7k exp prema t7. katajebenastrofa.
e sad si nesto razmisljam jel se dobije sta na kraju kad skupis sve lvl5 ukrase i za drvce i kv2?
znam da ima popust na tdove svedske i dobijes hrpu stvari usput al ono...
blago tebi ,mene iskljucivo trpa sa debilima. zadnji wn8 3200 a sa tim tenkom imam 30% wr. toliko lose da sam odustao od te linije. imam valjda 50 borbi a samo 7k exp prema t7. katajebenastrofa.
Pa nisam ni ja igrao klanske ovo mi je klan osvojio tenka a ja samo morao da izaberem koji cu doduse nisam u wotu aktivan vec nekih pola godine.Usput ovim putem cu se zahvaliti svima koji su u valteru u koji su mi omogucili da imam tenka.
e sad si nesto razmisljam jel se dobije sta na kraju kad skupis sve lvl5 ukrase i za drvce i kv2?
znam da ima popust na tdove svedske i dobijes hrpu stvari usput al ono...
Ništa ekstra, tj dobiješ 4 šveđanke što je po meni odlična stvar, bolje nego išta drugo da su dali, uostalom ne moraš niti doći do "tier 10" božićnog drvca nego samo do predzadnjeg levela i dobiješ sve 4.
Također ako kupiš tenkove prema popustu (npr tier 5 je besplatan) možeš ih prodati kao da si ih kupio po normalnoj cijeni tako da možeš tu nešto i credista exploitat, jednokratno.
Možeš i kombinirat ukrase, npr 5 ukrasa levela 2 kombiniraš u jedan ukras levela 3 itd...
ignoriraju gomilu toga na sta se ljudi zale
Evo nekih novosti.
Sto kazete na Skorpiona danas? Isplativ? Koliko dize prosjecno po bitki?
Jedan od boljih T8 premiuma, uz ova nova dva što su došla Liberte i T26E5.
Isplativ, pa vjerojatno da, uz još malo zlata uz ovo što dobiješ s njim možeš kupiti i Revalorise u in-game shopu za zlato i imaš dva vrlo dobra premium tenka.
Jedan od boljih T8 premiuma, uz ova nova dva što su došla Liberte i T26E5.
Isplativ, pa vjerojatno da, uz još malo zlata uz ovo što dobiješ s njim možeš kupiti i Revalorise u in-game shopu za zlato i imaš dva vrlo dobra premium tenka.
Strah me nerf-a u nekom kratkom roku, vidim da je Skorpion debelo ispred svih premiuma po pitanju odigranih igri, sto bi moglo znacit da ce neki "rebalans" se dogodit. Mozda je T26E5 sigurnija stvar, ali opet ne igram Amere koliko Njemce i njihove TDe