World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Za one koji koriste Nvidia karticu: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/102997/en-us

Novi driveri sa optimizacijom za WoT 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Re: World of Tanks
ficosime kaže...
Žiga82 kaže...

dali se moze na is3 stavit top zadnji  bez da kupim kupolu i gusjenice ?

nadam se da da jer je ovo mucenje :)

Gusjenice moras staviti, ali kupolu ne... nemoj slucajno otkljucavati kupolu prije BL-9, iako je sr*nje kupola top je vazniji prvo, 225 pena na bl-9 naspram 175 je 

Jao ljudi....prvo istražite top ( ako nemate free exp), zatim kupolu pa tracks. Imate kupiti pojačani ovjes kao modul (univerzalan za sve tenkove), ako ne možete montirati top bez da istražite tracks onda montirate ovaj modul i možeš staviti top...zatim lijepo kupolica pa gusjenice osim ako taj top ne ide na stok kupolu onda jbg prvo kupolu...cilj je što prije montirati najači top inače grinadanje je pokora...pogotovo u tire 8 i 9 gdje ti treba 100k i više exp-a da "ufuluš" tenk. Kasnije kada istražiš gusjenice demontiraš modul (jest da košta 10 golda ali se isplati) te staviš module koje ti odgovaraju.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 20:56 (stručnjak).
15 godina
Mauro kaže...

Za one koji koriste Nvidia karticu: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/102997/en-us

Novi driveri sa optimizacijom za WoT 

Plus novi patch sa velikim poboljšanjem što se tiče FPS-a, koji bi trebao doći sutra ili prekosutra.

WoT IG: PENTA_RavenHR
15 godina
stručnjak kaže...
ficosime kaže...
Žiga82 kaže...

dali se moze na is3 stavit top zadnji  bez da kupim kupolu i gusjenice ?

nadam se da da jer je ovo mucenje :)

Gusjenice moras staviti, ali kupolu ne... nemoj slucajno otkljucavati kupolu prije BL-9, iako je sr*nje kupola top je vazniji prvo, 225 pena na bl-9 naspram 175 je 

Jao ljudi....prvo istražite top ( ako nemate free exp), zatim kupolu pa tracks. Imate kupiti pojačani ovjes kao modul (univerzalan za sve tenkove), ako ne možete montirati top bez da istražite tracks onda montirate ovaj modul i možeš staviti top...zatim lijepo kupolica pa gusjenice osim ako taj top ne ide na stok kupolu onda jbg prvo kupolu...cilj je što prije montirati najači top inače grinadanje je pokora...pogotovo u tire 8 i 9 gdje ti treba 100k i više exp-a da "ufuluš" tenk. Kasnije kada istražiš gusjenice demontiraš modul (jest da košta 10 golda ali se isplati) te staviš module koje ti odgovaraju.

Ili nemojte trošiti free xp na pi*darije. Free xp se da lijepo skupiti, pogotovo kroz x3/x5 bonuse. Eto nedavno sam imao 4 tier 9 tenka otključana i svi su trebali gusjenice i topove a poneki i kupole, i imao sam oko 300k free xp i bilo sasvim dovoljno da sve otključam.

15 godina
World of Tanks

kod mene poboljšanja nema.nula fpsa jedino sto igra ide fluidnije ispod 50 fpsa.ne osjeti se stekanje vise kad padne ispod tih 50

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne bitke u premiumu,dosad najveci dmg u tier 8

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=232837#personal

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

St0ka imo si 300tisuca freexp hahah ,pa ja imam 20 i nekaj pa mi se to cini puuno,pa kolko si to skupljo il koliko si zlata/para pljuno na to?,digno kredit u banci radi besplatne igrice?:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja imam 150k i jos nisam jedan gold dao za convert...nakupi se malo po malo...
Budi ponosan!
15 godina
World of Tanks

Treba nekome free xp? 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 18:54 (luka94).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina

nakupi se ako ga ne trosis, ja svako malo kad mi fali 1000-2000 ga iskoristim da si skratim muku

13 godina

treba meni ,nije bed imat hrpu xp ak igras duze nakupi se ,sammo uplatis na karticu 50-100eura za zlato i pretvoris

15 godina
World of Tanks

moze li se minimapa povecat ikako bez modova?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 11:35 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

moze li se minimapa povecat ikako bez modova?

Naravno; - i + :)

15 godina
World of Tanks

ispod f10,f11,f12 tipki :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Možeš i mijenjati kontrole...

15 godina
World of Tanks

gdje se to mjenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Oplakao sam   

"Kada bi film Fury bio WoT"

Moj PC  
11 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Pretpostavit ću da me ne zezaš... :D

Ideš u postavke, nađeš kontrole, pronađeš tu koja ti treba, klikneš na tipku koja je definirana i pritisneš onu koja tebi odgovara.

11 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Oplakao sam   

"Kada bi film Fury bio WoT"

"The commander is hurt"

15 godina
World of Tanks

Dosad najbolja partija u Conqu 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Nemam neta ali mi wot radi preko moba skroz ok.. skinul sam 9.14 to 9.15 pach od nekud, 451 mb.. i sta sad.. kamo da ga odpakiram? Hd klijent

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
luka94 kaže...

Može ponekad replay link , dosta je slika, to je bilo u modi 90   Da i ja znam di da idem na toj mapi  

phnx kaže...

Nemam neta ali mi wot radi preko moba skroz ok.. skinul sam 9.14 to 9.15 pach od nekud, 451 mb.. i sta sad.. kamo da ga odpakiram? Hd klijent

Ubacite u folder di je instaliran wot, obicno bude games world of tank, pa onda taj file što je skinut ubacite u updates folder te pokrenet wot louncher koji ce ga otpakirat tj istalirat, bar je tako nekako radio frend kad nije imo flet.....      

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
LordNIbbler kaže...
luka94 kaže...

Može ponekad replay link , dosta je slika, to je bilo u modi 90   Da i ja znam di da idem na toj mapi  

phnx kaže...

Ubacite u folder di je instaliran wot, obicno bude games world of tank, pa onda taj file što je skinut ubacite u updates folder te pokrenet wot louncher koji ce ga otpakirat tj istalirat, bar je tako nekako radio frend kad nije imo flet.....      

http://wotreplays.com/site/2714657#stats 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 23:32 (luka94).
13 godina
World of Tanks

fala bogu ipak ide zadnji top na is3 bez kupole i gusjenica juhuuuuuu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Moze usluga...

Skinul sam na 64 kbs onaj prvi dio patcha,8,1 mb,samo sat i pol,prekopiral drugi dio od 821 mb,instaliral ga i sad bi trebal treci dio od 247 mb mislim.. 

Ima ko vremenna zguglat i naci ga,ja ne uspjevam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

O cem ti pricas? Upali wot i pusti ga da sam odradi update. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
phnx kaže...

Moze usluga...

Skinul sam na 64 kbs onaj prvi dio patcha,8,1 mb,samo sat i pol,prekopiral drugi dio od 821 mb,instaliral ga i sad bi trebal treci dio od 247 mb mislim.. 

Ima ko vremenna zguglat i naci ga,ja ne uspjevam.

Hmm, pa skinut ce se samo ako fali koji dio, jedino ako nemate brzi net uzmite usb i odite kod frenda koji je vec skinuo updejt te prekopirajte cijeli folder od updejta, nakon instalacije ga mozete komotno obrisat igra i dalje radi a ustedi se prostora bar do sad je tako bilo  spas za nekoga tko ima ssd od 120 gb.....

Evo slike zadnje clean instalacije 9.15 netaknute mape updjta na hd clientu. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
World of Tanks

Pitanje, ako netko od vas ovdje slucajno ima Challanger u garaži, kakav je nakon updejta? Na papiru mi se i prije činio super, precizan, brz reload i niski alpha dmg, moj stil igre bas, ali nikako da krenem, i vidim da su ga buffali u updejtu, pa jel vrijedi ista? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Osim bržeg rld-a za sad ne osjetim neka poboljšanja, ali odigrao sam samo par borbi nakon update-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice