World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.100.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

@Saphire

Desni klik na igru pa properties i tamo u target dodas -integrity

npr. "D:\Games\World_Of_Tanks\WOTLauncher.exe" -integrity

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 2:18 (nme).
11 godina
tnakir kaže...

Upravo zaradih 1h bana jer sam teamkillao idiota koji me konstantno gura iz grma.

Dosao sam u grm minut prije njega, on se pojavio iza mene i odlucio da je to njegov grm. Kazem liku da sjasi, lik i dalje gura. Okrenem se i opalim jedan u gun mantlet (cisto kao warning, nije bilo damagea), on opali u mene sa damageom i onda mi skoci tlak i dovrsim ga.

Na kraju ja dobijem ban, a supak vjerovatno okolo prica da koji sam ja debil. 

Jos mi ne ide u glavu kojih sve debila ima...

Vidim da još nisi imao obožavatelje koji te prate po cijeloj mapi i zabijaju se u tebe, guraju te sve dok te ne ubiju ili jednostavno ne odustaneš. Najžalosnije u tier 10 matchu. Sve zbog toga jer si bolji od njega ili imaš klansku ikonu na xvm listi.

E to ti je posebna radost.

Samomrzeći hrvat
17 godina
Entry Point kaže...

Vidim da još nisi imao obožavatelje koji te prate po cijeloj mapi i zabijaju se u tebe, guraju te sve dok te ne ubiju ili jednostavno ne odustaneš. Najžalosnije u tier 10 matchu. Sve zbog toga jer si bolji od njega ili imaš klansku ikonu na xvm listi.

E to ti je posebna radost.

Jesam :)

Ali nije dugo trajao, neprijatelj ga je spotao, a arty sravnio sa zemljom (pri cemu je zastitio mene od splasha) :)

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

A bojim se da neću imat dost pive, evo danas opet ista stvar...

11 godina
neaktivan

Mislio sam da gore od premiuma t34-3 ne moze biti u igri, dok nisam kupio jucer t34-1., tier 7 kineksi medium... Pa pitam sam sebe da li ima smisla ovo igrati, a opet sa druge strane moram grindati posadu za mediume... 8.70 sec vrijeme punjenja za 250 prosjecno stete , 2.9 jebeni aiming time uz 175 pena i 80% tier 9 meceva... tuga , i ako mozete preskacite ovo kako znate

16 godina
World of Tanks

Evo jedan Mastery sa KV-85.

Uzas su mi ovi ruski HT, nikako mi se ne svidjaju. Posebice ovo govance sa katastrofalnom depresijom topa.

Stisnut cu nekako i izgrindat IS-3 za CW, a nakon toga me nece u randomima vidjeti nikad vise 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Upravo odigrao par bitaka s njim i slazem se..jel znas mozda jel bolja depresija topa sa onom drugom kupolom?

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Upravo zaradih 1h bana jer sam teamkillao idiota koji me konstantno gura iz grma.

Dosao sam u grm minut prije njega, on se pojavio iza mene i odlucio da je to njegov grm. Kazem liku da sjasi, lik i dalje gura. Okrenem se i opalim jedan u gun mantlet (cisto kao warning, nije bilo damagea), on opali u mene sa damageom i onda mi skoci tlak i dovrsim ga.

Na kraju ja dobijem ban, a supak vjerovatno okolo prica da koji sam ja debil. 

Jos mi ne ide u glavu kojih sve debila ima...

Ja kad pucam u takve debile, pucam da ubijem. Kakav frikin' warning...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
fizicar1 kaže...

Upravo odigrao par bitaka s njim i slazem se..jel znas mozda jel bolja depresija topa sa onom drugom kupolom?

Ne. Isto 3' depresije. 

13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Mislio sam da gore od premiuma t34-3 ne moze biti u igri, dok nisam kupio jucer t34-1., tier 7 kineksi medium... Pa pitam sam sebe da li ima smisla ovo igrati, a opet sa druge strane moram grindati posadu za mediume... 8.70 sec vrijeme punjenja za 250 prosjecno stete , 2.9 jebeni aiming time uz 175 pena i 80% tier 9 meceva... tuga , i ako mozete preskacite ovo kako znate

t34-3 u pravim rukama je zvjer ko ti kriv kad si njub 

xfact
11 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Mistercro kaže...

Pa imam ja 2000 average i 3 oznake na tom govnetu, daleko od toga da ja njega igram lose, ali radi se o tome da je svaka borba preznojavanje kao na wc-u, natezes se za svaki sut 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam se pohvalio, danas mi sjeo drugi marks of excellence na cromwellu

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

A šta reći? Koju posluku porati?

Jedan od orginalnijih hill juriša na Rudnicima 50 b  

Ovaj vikend se grindo t34-100 konštrukta ili kako već, jao zaboravih da WG mrzi t 7 iz dna duše što se tiče MT , s t6 škodilaka na ovo treba si ruke polomit prije nego kupiš,  frontalno te pale , ammo rack lome, posada umire pri sudaru s muhom, t5 s derpom te odvali za full dmg,  no kad ima netko tenkat za vas skupi se dmga, ako top ne trola.... Doslovno koda igram neki lt uvećan za 2 puta po hpu i veličini.....

još 30 k samo no to budem s winowima skupio, ovo se robijo samo radi posade da na t8 imam 6-th.... 

Što se tiče t34-3 nadaleko najgori prem s obzirom na cijenu i trud koji treba uložit da se grindaju krediti...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

T-34-3 je veoma los, ali sa 4skilla opremom i nakon sto sam se navikao na njega, avg samo tako 2,5k jos da kad imam love za hranu to leti, ali gori ko da je oblijepljen sa kanisterima

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da, los je.. al T34-2 je cist ok za igrat.. trenutno sam na wz120.. i ako nisi isao prvo ht liniju do 10-ke, odi odmah, zaboravi mediume... wz120 do top guna treba oko 120k expa (mozda i vise malo).. a tenk je katastrofa, jedino ga top spasava.. kad uzmes tier10 heavya otkljucas top, zato prvo ht liniju, ne se zahebat ko ja, pa sad wz120 stoji u garazi, ni ne mislim na njega..
15 godina
World of Tanks

a propos team killova...

s 9.14 fizika je konačno realna, i tenkovi se prevrću na nizbrdicama,/rovovima/klancima

ali isto tako, i pri sudarima...

ja sam poplavio i dobio 1h zabrane kad sam s SU-100Y u punoj brzini pregazio AMX ELC-bis koji mi je dojurio zdesna - odbio ga preko izbočine, prevrnuo se i onda još u zalet ja naskočio s te iste izbočine na njega i zgazio ga 'ko govance.... 

ali je to u potpunosti glupo, ovo moje čudo je je 5x veće, sporije i teže za manevrirati...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mmrki kaže...
Da, los je.. al T34-2 je cist ok za igrat.. trenutno sam na wz120.. i ako nisi isao prvo ht liniju do 10-ke, odi odmah, zaboravi mediume... wz120 do top guna treba oko 120k expa (mozda i vise malo).. a tenk je katastrofa, jedino ga top spasava.. kad uzmes tier10 heavya otkljucas top, zato prvo ht liniju, ne se zahebat ko ja, pa sad wz120 stoji u garazi, ni ne mislim na njega..

I ja sam došao do T-34-2 i onda shvatio da je bolje završit prvo heavye jer bi inače bila muka. Jedino što se nikako ne mogu natjerat da završim grindanje jer mi se osmice gadi igrat stalno u tieru 10...

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 9:12 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
=xfact= kaže...
Mistercro kaže...

Pa imam ja 2000 average i 3 oznake na tom govnetu, daleko od toga da ja njega igram lose, ali radi se o tome da je svaka borba preznojavanje kao na wc-u, natezes se za svaki sut 

Pa citava ta kineska medium linija je da se poseres ispod sebe kad moras preko nekog nagiba da pucas.

17 godina
malina22 kaže...
Mistercro kaže...
=xfact= kaže...
Mistercro kaže...

Pa citava ta kineska medium linija je da se poseres ispod sebe kad moras preko nekog nagiba da pucas.

Spadaju pod onaj tip tenkova koji ti baš moraju osobno odgovarati, recimo ovaj T-34-2 po ničemu nije poseban, depresije topa nema, penetracija koma, stalno je u tier X, al meni baš odgovara, ne znam zašto, ali s njim mi ide bolje nego s nekim jačim i boljim osmicama. Valjda sve ovisi kak ti sjedne tenk.  

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato je desetka vrijedna patnje tog grinda...121 je cistokrvni bully tenk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

T-34-2 je kao T54 ltw. sa manje depresije i bez scout MM-a,uopce nije los tenkic,cak je i dosta zabavan za igrat 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Ok

No T-34-1 ima poslije A-44 najveću alfu od svih srednjaka lvl7, pokretan je, a glavu ti ni osmice ne mogu probit (170mm, mala obla).

Doduše, depra je kineska a bogami i ciljanje... No, na probojnost i alfu se ne ne žaliti jer su drugi srednjaci još gori na tom levelu (pogledaj cometa,T-20 ili T-43 koji su jedina konkurencija)

dr.zharre
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra bitka u m5 stuartu. Mislio sam se vratit na stock top, ali ipak ću ostaviti ovaj automatski radi ovakvih bitaka.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kao i svaki dan naletim na hrpu majmuna, ali ovaj dolje je "Pobjednik dana" 

Moj PC  
11 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja odmah pomislio neki poljak, kad ono arijac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao od FV grinda ali nije bio los dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uzeo amx 30 dns, pa puk'o 2 puta po 2h boosta expa 100% i za crew 300%... katastrofa.. nisam ni top gun uspio istrazit... oko 40% win u nekih 50-55 borbi... UZAS!!!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ima netko problema sa pingom? Svaki par sekundi ping mi skoci s 50 ms na 600ms i onda se vrati u normalu. Kaj bi mogao biti uzrok ? To mi se počelo dešavati prije par dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 17:25 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Ima netko problema sa pingom? Svaki par sekundi ping mi skoci s 50 ms na 600ms i onda se vrati u normalu. Kaj bi mogao biti uzrok ? To mi se počelo dešavati prije par dana.

Ja imam taj problem i ne mogu uopce igrati, ali mislim da je do mreže, pokazuje mi par crc errora max do 10 u down, i 1-3 u uploadu, a u pravilu to nisu neke velike greške, ne znam u čemu je problem. Inače sam na Optimi. Takve stvari mi se prije nisu događale kad sam imao i par stotina CRC errora, a sad ih takoreći nema.

15 godina
milanji kaže...
 Ja imam taj problem i ne mogu uopce igrati, ali mislim da je do mreže, pokazuje mi par crc errora max do 10 u down, i 1-3 u uploadu, a u pravilu to nisu neke velike greške, ne znam u čemu je problem. Inače sam na Optimi. Takve stvari mi se prije nisu događale kad sam imao i par stotina CRC errora, a sad ih takoreći nema.

Na t-com sam evo slike od rutera. Kaj mogu napraviti da se smanji broj grešaka ? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice