World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.102.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

A istina da, treba mi valjda vremena da mi sjedne, jer sam se navikao na t-10 koji je vise medium s heavy gunom, pa mi sada treba malo da se naviknem da se is7 igra kao heavy jer ima oklop za razliku od t-10

ugl, kad je netko spomenuo, bas sam htio to pitat neki dan i zaboravio, kako zapravo znati koji je tenk dobar za reverse sideanje, i jel uopce ima velike razlike od normalnog sideanja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Htjeli su neki iz mog klana probat globalnu mapu, vježbali smo taktiku 2 puta na tjedan, tri tjedna, danas odigramo bez ikakve nade da ćemo išta dobit i klan pun tomatosa dobi tri bitke (u kvalifikaciji ili kako se već kaže) i dobimo klan koji je držao provinciju, a njihov najslabiji igrać je žuti, mada iz nekog razloga su igrali sa igračem manje, plan nam je probat se dogovorit oko jedne provincije koju bi držali od napada i nebi napadali njih, niti oni nas, tj držali bi jednu provinciju od koje bi oni bili sigurni, paše nama, paše njima, vidjet ćemo šta će bit...

REPLAY

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo da se malo pohvalim:

Researched:
G.W. E 100 researched. Undistributed experience spent: 265299. Free Experience spent: 701.

Service Record:
Technical Engineer: Germany.

Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dragone kaže...

Evo da se malo pohvalim:

Researched:
G.W. E 100 researched. Undistributed experience spent: 265299. Free Experience spent: 701.

Service Record:
Technical Engineer: Germany.

prešao si igru

15 godina

Hehe skoro,sad su pri kraju englezi pa ameri itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 20:15 (Dragone).
15 godina
World of Tanks

Evo

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Ed to vrijedi i za tebe isto😆
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se tu pohvalim u vezi onih misija zbugiranih. Jučer popodne sam poslao ticket i dobio odgovor jutros, nisam očekivao tako brzo. Ugl. savjetovali su mi da očistim cache, vjerojatno nije cijeli cache trebalo izbrisati jer mi je to resetiralo kontrole i grafičke postavke, ali nema veze. Čini mi se da su ovi iz supporta valjda bili dobre ruke ("jer znaju oni koliko je to iritantno") pa su mi darovali 5 dana premiuma.  Hvala wargaming.  Gledao sam mail i vidio poruku da sam dobio odgovor pa sam se išao prijaviti i čim me prijavilo imao sam neku zlatnu zvjezdicu koja valjda označava premium. Nisam vidio poruku još tada tako da još nisam bio izbrisao cache tako da pretpostavljam da nije to brisanje uzrokovalo ovih 5 dana premiuma. Ono što je to brisanje uzrokovalo je to da mi je potvrđena misija za istraživanje i kupovanje vozila tiera IV, ali izgleda da mi nije računalo 3 dana premiuma koje se aktivira u sklopu druge misije koja mi je isto bilo zbugirana. Ta 3 dana premiuma sam već iskoristio odavno, samo mi ih nije priznalo, ali izgleda da ih ponovno mogu iskoristiti jer mi je opcija za produženje "klikabilna". Eto i slike odgovora, ako neko bude imao sličnih problema da zna kako očistiti cache.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 16:58 (AirLive).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jel ima netko m46 patton kr?

kakav je?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel ima netko m46 patton kr?

kakav je?

Onako, ja ga zovem karina hahahhaa, pa ti gledaj...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se kome ikad ovo dogodilo? Naime po ulasku u match ostaje mi ovaj screen s listom igrača, glazba svira i ja vidim natpise iznad neprijateljskih glava, kao da se okrećem u igri....

EDIT: Trebalo je pobrisat modove. S ovim novim updejtom skoro da mi i ne trebaju.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 1:05 (zerocool12).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli ovo besplatno treniranje posade za zlato vrijedi za samo 1 vozilo? Jer ako idem na nekog člana posade koji je već kupljen podignuti na 100% normalno je u pola cijene kao što piše, a kad idem kupit novi tenk, onda mi nudi besplatno. I zašto mi ovaj sovjetski medium t34 ima različite vrijednosti iskustva za istraživanje ovisno o tenku preko kojeg se istražuje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Silly guys from SHOR2

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Taman skinem update i ne želi mi se spojiti na servis osvježavanja !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Neka dobra stranica za prodaju wot accounta??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam neki čudan problem sa WoT igrom. Znači pokrenem launcher, kliknem play- pojavi mi se crni ekran i izbaci me na radnu površinu. Pokušavao sam pokrenuti i bez launchera ista stvar. Pokušao sam reinstall i to je pomoglo da igra privremeno proradi a nakon par pokretanja igre ista stvar. Je li itko imao ovakav problem? 

p.s. ne koristim nikakve modove 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjeda 100 golda na account

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Vezano za moju prethodnu poruku, može se dobiti besplatna posada na 100% za samo 1 tenk, za ostalo vrijedi redovni popust od 50%. Uzeo sam na kraju t28 jer ipak dobivam 6 utreniranih Rusa. 

Ugl. koja je preporuka za 1. skill?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 19:02 (AirLive).

0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

sixth sense,repair repair repair ovisi koliko imas posade

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Evo lupam glavom od stol vec pola sata sto sam napravio 11k spottinga a misija za 7k spotta mi nije bila ukljucena.Sa 13 90 igro na mapi prohorovka.

http://imgur.com/JL1NYFd

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 11:10 (Acex).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je sa igrom preko vikenda, nema nikakvih misija, a opet s australopitekima igram, pa botovi bi bolje odigrali, popi*dio sam ko dabar kad mu voda odnese metar drva, idem popit pivu za smirenje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Vezano za moju prethodnu poruku, može se dobiti besplatna posada na 100% za samo 1 tenk, za ostalo vrijedi redovni popust od 50%. Uzeo sam na kraju t28 jer ipak dobivam 6 utreniranih Rusa. 

Ugl. koja je preporuka za 1. skill?

guneru snapshot, ostalima repair, a mozes cak i camo (ak ce ostat na t-28), zavisi samo na koji ih tenk mislis stavit eventualno, sa repair i snap nemres fulat na mediumima i hevijima

sam t-28 je super tenk za ucenje medium taktike, jer je brz, suplji, ima top sa penom da probije vise manje sve kaj sretne(T4-T6) bez golda (112 pen na 57mm topu), i topu treba dosta da nanisani, ali ga mozes igrat slicno kao i A-43 (u biti scout sa medium match makerom ) kao polu scouta polu mediuma, posebno ak stavis vent i optiku da bude stronk

inace je njegov gejmplej jako slican cromwelu, i slicni su u svemu osim u depri topa( crom je ima, rus nema)

posto sam uvijek ja taj koji reagira na "glupe" preporuke za skilove iznosenjem "svog MISLJENJA" ™, mogu ga malo i obrazlozit:

snapshot guneru je nesto kao vertikal koji radi na svim tenkvima, znaci smanjuje krug nisana dok se okrece kupola (tenkovi) ili dok se rotira samo top (arty i td-i) tako da je koristan na SVIM tenkovima i za SVE hebene gunere u ovoj neoptimiziranoj igri wg

smanjuje disperziju topa tj. krug je manji 7.5% kad je skill na 100%

smoothride driveru je manje koristan jer daje SAMO 4% smanjenja nisana dok se VOZI RAVNO ! znaci run and gun iliti drive-by, a posto ima korisnijih skilova za drivera, ne preporucam ga osim kod tenkova koji imaju topove sa groznim vremenom ciljanja kao kv-2 derp, svi ruski 122 posebno na mediumu, svi derpovi, i mozda onaj mali gad  (bolid™) od artija u uk liniji, fv304

"Reduces gun dispersion caused by movement by 0.04% PSL (or -4% @100%). This figure does not include turret or vehicle rotation. Cumulation: Equipment: Vertical Stabilizer."

negdi sam cak i naso neku tesku matematiku di je lik racunal kaj se isplati slagat na hrpu i stackat od statsa, mislim da nesto tipa view range i camo, od venta, BiA, skilova, consumablesa, itd al sad neznam napamet, kad iskopam postat cu

comanderu 6th sense je nonsence™  dok god ne dodje do nekih 41-42% drugog skila pa se dropa za credse i resetira i taman buse prvi skil pun i neka sica da se i drugi izabere, ili kad se dobije posada sa 1-2-3 skila pa se 6th uzme jer je odma aktivan, svi ostali scenariji za 6th nemaju MI (moje misljenje™) smisla jer se moze uzet recon, camo, repair, mentor kao korisni skilovi koji ce RADITI dok se PUNE

ja sam npr. na cromwellu poceo drugu posadu trenirat sa camo svima kad je prva osla na cometa, a posle sam komandera dropal i stavil 6th pa camo, i cudo je kak se moze doc u grmlje i blizu hevijima i spotat ih a da se ne bude spotan ak se ne puca, i posle je ta posada isla u m3 grant kad sam grajndal drugu liniju medsa, i slobodno pogledajte statse od "ukletog M3 na britanski nacin" sa takvom posadom...je i ja sam naucio bolje igrat, ali da je tako los tenk sa dobrom posadom (los uvjetno receno) imao takav skor je samo rezultat spoja skilova i opreme

https://wot-life.com/eu/player/edgeboy/

ako se ide sa novom, drugom posadom za elitani tenk ili se ide posada pripremat na malom tiru za neki veci tir ili drugi tip tenkova (ja npr. sa njem medsima treniram posade, imam ih 5, pzr4, pzr t-25 premium, 3001P, 3001D, 3001m, i extra posadu od ptA koja ce se posle vratit u njega, sad su tamo curice koje idu posle u Leo1, plus e-50 i posada, znaci 7 tenkova i 7 posada (t-25 je prem pa nema dediciranu posadu kao sto ni ne treba imat) od kojih ce neke posle zavrsit u lightu, neke mozda u td-u ili heviju, jer imam prem. medium trenera posade pa kad dodju do nekog nivoa mogu u drugu granu za koju nemam prem.trenera, uz to kad jednom dodje i t-55a u garazu, bice grana fino osposobljena za stancanje posada

fatkiddown's Guide To Skills & Perks - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

Kill Frenzy kaže...

kaj vam nije vec dosta tog piljenja po 6th sense kao prvog skila?

treba mu 240k expa da se aktivira a dotle moze uzet neki skil koji ce u biti moci koristiti tik 250-300 borbi dok ne napuni prvi skil, kao npr. recon ili repair

covjeku je to mislim da treci - cetvrti tenk sa 100% posadom i trebace mu dok ne dodje do drugog skila

isto tak si mu mogo rec nek uzme svima BiA

15 godina
1BIT kaže...

popi*dio sam ko dabar kad mu voda odnesemetar drva, idem popit pivu za smirenje...

neznam tocno za dabrove, ali moram te upozorit da je PIVA najcesce od POLA litre i da ti nece biti dosta

kolko ja znam na METAR drva ide LITRA pive, znaci DVIJE PIVE

sumnjam da ce ti pola doze djelovati, ali pitaj jos malo okolo

ja sam ovo naso na wiki

cekamo misljenje nasih uvazenih forumskih doktora za detaljne upute o doziranju, uzimanju, obavijesti o indikacijama i nuspojavama, .......

ak se ne krenes ljecit pravilno, nece ti imat efekta i prije ces morat na normabel ko nasi forumasi sa duzim stazom u wotu

pozz ekipa

p.s. ko uspije spotat tomata u gornjem redu ima pivu od mene

10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Stavio sam sliku da se vidi koliko je posade i koja je :D, nema veze skužio sam što misliš reći. Nisam još stavio jer sam čekao hoće netko doći sa istim ili drugim mišljenjem, obično kad pitam za neku posadu budu različita mišljenja (kao što je i sam napisao, ed se obično uvijek nešto "buni").

ED63 kaže...

Što se tiče t28 uzeo sam ga samo zato jer sam dobio besplanto posadu na 100% (i to 6 komada), inače još nebi uzimao jer prvo želim riješiti lošije ("uklete") tenkove tiera 4 pa tek onda ove bolje. Posada će kada t28 postane elitni, preći na mediuma sljedeće razine. Doduše vidio sam da t34 ima samo 4 člana pa su mi 2 neiskorištena, ne znam kako je dalje sa ruskim mediumima tako da ću još vidjeti šta ću sa ta 2 člana viška. Cilj mi je za početak ići sa svim posadama naprijed po granama, a ako mi se neki tenk baš svidi, neću na njemu ostavit posadu, nego ću je proslijediti dalje, a za taj tenk bi uzeo novu posadu jer mi ima više smisla sa boljom posadom ići na više tierove jer tamo ima više iskusnijih igrači u prosjeku.

Što se tiče opreme imam samo ona 3 komada što se mogu demontirati :D, vidjet ću ove neke jeftinije do par desetaka tisuća creditsa koliko su mi korisne, a ove od par stotina tisuća creditsa su mi malo preskupe i to ću čekat sniženje pa ću kupit više komada neka bude zalihe.

Od cons. koristim samo mali repair kit, ali obično stavim i veliki repair kit i veliku prvu pomoć ili aparat za gašenje koje ne iskorištavam, ali mi daju pasivni bonus. Kad budem na tier 5 tenkovima ići ću u veće investicije i kupovanje zlatne municije pošto se na tieru 5 najviše zarađuje pa ću imati predodžbu kako dalje.

To što kažeš za 1. skill 240k exp, koliko vidim zapravo je 210k, pa 420k,840k... Ima dobar calculator koga zanima.

Kad sam već tu da pitam u vezi valentine, stavio sam svima za 1. skill repair, ali tad sam govorio da ću posadu prebaciti na granta ili nešto treće, ne sjećam se točno više. Ugl. odlučio sam ostaviti posadu na lightovima, a nisam igrao više valentine tako da imam samo par % skilla pa da znam oću odmah prebaciti nešto drugo? Koliko vidim britanski lightovi nemaju scout mm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 16:01 (AirLive).
17 godina
World of Tanks

Upravo zaradih 1h bana jer sam teamkillao idiota koji me konstantno gura iz grma.

Dosao sam u grm minut prije njega, on se pojavio iza mene i odlucio da je to njegov grm. Kazem liku da sjasi, lik i dalje gura. Okrenem se i opalim jedan u gun mantlet (cisto kao warning, nije bilo damagea), on opali u mene sa damageom i onda mi skoci tlak i dovrsim ga.

Na kraju ja dobijem ban, a supak vjerovatno okolo prica da koji sam ja debil. 

Jos mi ne ide u glavu kojih sve debila ima...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ja vise ne pucam na takve debile.nego ih cekam i samo ih blokiram kad krene napucavanje.on krene nazad ali no no...samo sacekam da ga ekipa dovrsi i to je to.onda tek popizde

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

jel moguće kako reinstalirat wot bez skidanja ponovnog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc sa Tvp t50 na Windstormu skupim blizu 5k dmg i ostane nas 4 na mausa, obj140 i su54, idealna prilika za skupiti jos dmg i mozda Radley W.... I onako dok je jos gusto bilo vozikam se izmedu zgrada, punim i praznim klipove sve dok nisam ubio su54 za svoj 6 kill i nakon toga primim sut koji me ammo racka i digne punjenje na +50 sec, naravno da me moj idiot pogodio jer sam mu kao ukrao kill, poludio sam radi jebenog idiota koji me jos iza partije napao jer je on kao imao misiju, ma zaboli me kifla za tebe i misiju idiote, meni moje nitko nije pomogao

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mogu nekako posadu sa JPanthera prebacit na JPanhtera 2 a da mi se ne srusi obucenost posade sa 100 % pa kad prebacim na JP2 onda je 75% ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Upravo zaradih 1h bana jer sam teamkillao idiota koji me konstantno gura iz grma.

Dosao sam u grm minut prije njega, on se pojavio iza mene i odlucio da je to njegov grm. Kazem liku da sjasi, lik i dalje gura. Okrenem se i opalim jedan u gun mantlet (cisto kao warning, nije bilo damagea), on opali u mene sa damageom i onda mi skoci tlak i dovrsim ga. 

Na kraju ja dobijem ban, a supak vjerovatno okolo prica da koji sam ja debil.  

Jos mi ne ide u glavu kojih sve debila ima...

Dobro si prošao, tebe su samo gurali :D. Ja sam isto prije par tjedana dobio 1 sat bana. Sa luchom na erlenbergu idem spotati i stanem u grm i odma me nešto pogodi. Okrenem se, t40 iza mene, piše mi "MOVE" (naravno nakon što je opalio u mene), ja njemu da me pusti da spotam. On mene pozdravi sa još jednim hicem (sreća nema onaj howitzer). Ja se pristojno maknem iz grma, pričekam dok se čovjek udobno smjestio i ispraznim klip u njega.  Izbacilo me na pola klipa, vjerojatno radi više pogodaka zaredom jer ga iz 1 klipa nisam mogao ubiti.

fizicar1 kaže...

Jel mogu nekako posadu sa JPanthera prebacit na JPanhtera 2 a da mi se ne srusi obucenost posade sa 100 % pa kad prebacim na JP2 onda je 75% ?

To su TD-ovi jeli tako. Za zlato na 100%, srebro 90% i besplatno na 80%.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 19:12 (AirLive).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice