World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
denis5553 kaže...

pozz

jel zna netko hoće bit kakvih popusta za halloween??

Vjerojatno hoće

15 godina
Koliko obicno traje test server?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Obicno bude 2 do 3 tjedna,  jer budu po 2 verzije, first run pa ide drugi, bar je tako bilo kad sam se ja pokušavo spojit, obicno bi ceko da prode prva faza tako da ne moraš čekat ko sahara kišu u queue  za uc u garazu tj igru....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja ne znam sta je ovo vise danas,samo noob team dobivam,sad maloprije bitka u tier 9,ja s T-54 odem u rudnicima gore na brdo i napravim 5300 damage i 4 killa,imali smo 6 tenkova vise i nakraju izgubili 

http://imgur.com/a/vI5IW

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako riješiti ovu misiju priloženu na slici? MT-12 sam preskočio kad sam riješavao misije za T55A, obzirom na ostale zadatke iz drugih klasa za Object 260, ovo nemogu preskočiti nego je jednostavno riješiti kako god znam.

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
11 godina
MaxonUniversal kaže...

Kako riješiti ovu misiju priloženu na slici? MT-12 sam preskočio kad sam riješavao misije za T55A, obzirom na ostale zadatke iz drugih klasa za Object 260, ovo nemogu preskočiti nego je jednostavno riješiti kako god znam.

Trebas gađat ruske tenkove u motor ili bilo koje tenkove u motor i probat iz zapalit ali treba imat dosta srece

16 godina
MaxonUniversal kaže...

Gadjati u motore ili fuel tank. Pomaze autoloader ili tenk koji brzo puca.

I onda k tome jos i puuuuno srece. I da, rusi su dobri kandidati da po njima tamburas.

Vidio sam isto da okolo ekipa brije da im je Deadeye perk jako pomogao za tu misiju, ali nisam isprobavao.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 18:04 (Mauro).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam deadeye na cromwell-a, prva partija dođem T29 s leđa, pogodim ga i odmah zapalim, samo je problem što idiot nije imao fire ext da ga ugasi, i napravim 700 dmg bzvz.

1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

znaci stvarno trebas srece imat i dobar top koji brzo puca i ima dobar pen - npr cromwell ili vk3001db ili cak igrat sa rusom t6 i top 57mm

a druga opcija je da imas top velikog kalibra i da rokas HE po pairnatim tenkovima ili waflima

treca opcija je da jednostavno imas srece i rjesis misiju kad uopce ne pazis na to

ja sam tak rjesil i LT-15 i TD-15 i HT-15 kad sam totalno odustal

LT mi je proso mislim da sa wz 131 bezveze u kemp bush partiji, TD sa jg panterom 2 dok sam grindal zadnji top "da mogu rjesit misiju"

a ht sam dvaput u is-6 napravil dok se hrpa nubova nasla oko mone i svi redom dingaju nekoliko minuta, prvi put je bio samo primary a drugi put sam odma i secondary napravil - dok sam grindal kredite i expe za posadu

ak previse forsiras, jednostavno nekad nejde

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo konacno objavljena i zamjena za WTE-100 - Grille 15

http://thearmoredpatrol.com/2015/10/24/supertest-grille-15-wtf-e-100-replacement/

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/10/grille-15-wt-e-100-replacement.html

Gadan tenk samo tako, a i navodno ce se kupola okretati samo 90' u svaku stranu (tako izgleda). A i izgled ne obecava neki posebno dobar cammo.

Bolesno precizan top, ali kilav aim time i zacudjujuce niska penetracija za T10 TD posebice uzevsi u obzir izuzetno dugacku cijev topa.

Za L64 svapski top ocekivao bi strasnu penetraciju i izuzetno visoku brzinu granate (za brzinu granate jos treba vidjeti).

Ali zato bi izgleda trebao biti brzi od vecine T10 mediuma 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nece pa nece...

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Prva partija danas i dobijem dream team...

Ajde, druga je bila bolja, pa sam pokupio 1 dan premiuma i 250g, da se utjesim zbog prve partije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

How to KV2

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

popljuva ih covjek s razlogom

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je ništa drugo nego samo izvlačenje golda, tj novaca od ljudi.

Mada imaju brdo stvari koje trebaju popravit, izmjenit, bitinije im je uvest nove stvari koje se plačaju, ali razumijem ih, na zabavama imat alkohol i "plesačice" nije jeftino

6 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Evo poruke koja objasnjava situaciju sa WG-om...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 16:29 (Tomo53nja).
10 godina
World of Tanks

Frend bi htio krenut acc ispočetka ali na accu ima premium tenk i sada nebi htio praviti ispočetka..  Čuo sam za Re-roll ali mi nije baš jasna stvar sa time. Jel re-roll znaci da samo napraviš novi acc ili ?? Hvala svima unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mateo77 kaže...

Frend bi htio krenut acc ispočetka ali na accu ima premium tenk i sada nebi htio praviti ispočetka..  Čuo sam za Re-roll ali mi nije baš jasna stvar sa time. Jel re-roll znaci da samo napraviš novi acc ili ?? Hvala svima unaprijed 

Samo novi acc i to je to.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
neaktivan
Mateo77 kaže...

Pogledaj par postova iznad i bjezi od igre, uninstall, a ne pocinji ispocetka, igra se pretvara u  cisti p2w, sramota...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad gledam malo taj video, i mislim da nisam baš dobro skužio mehaniku igre.
Ovak sam aj skužio, znači npr. za tenk je propisano da mu je load time 10 sekundi, to se postiže u slučaju da je posada na 100% treninga. Kako se onda ti dodatni postotci računaju? Jel to znači da u slučaju da se loaderu daje 10% bonusa, da će load time biti 9 sekundi?
Hvala :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
Mateo77 kaže...

Ako zeli zadrzati taj account, a da mu se resetira i da zadrzi taj premium tenk onda trazi od supporta da mu naprave account reset.

Izbrisu mu sve tenkove i posade i resetiraju account na nulu. Ostanu mu samo premium tenkovi, gold cammo ako ima i jos neke stvari koje se kupuju goldom (nisam vise siguran sta).

https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/313

16 godina
zerocool12 kaže...

Ovak sam aj skužio, znači npr. za tenk je propisano da mu je load time 10 sekundi, to se postiže u slučaju da je posada na 100% treninga. Kako se onda ti dodatni postotci računaju? Jel to znači da u slučaju da se loaderu daje 10% bonusa, da će load time biti 9 sekundi?

Isprobao sam na testu sa E-100 koji ima 2 loadera. Tenk ima rammer i vents, a na posadi je BIA.

Reload je 16,51 sek, a kada se stavi 8% bonusa na loadera kroz emblems/inscriptions reload padne na 16,00 sek. Osobno sam ocekivao da ce na tenku sa tako dugim reloadom 8% bonusa na Loadera dati malo vise skracen reload, ali eto...

Inace E-100 ima ROF 3 granate u sekundi sto znaci reload od 20 sekundi. Rammer, ventsi, commander bonus i BIA to skinu na 16,51 sek, a jos 8% kroz emblems/inscriptions skine na 16,00 sek.

Probao sam i sa AMX 50B kojem su od 4 clana posade 3 ujedno i loaderi. Stavio 8% na loader skill i nisam dobio nista na clip reloadu, barem nisam vidio neki benefit jer nemam modove na testu, pa sam gledao vrijeme kada stisnem reload.

Izgleda da ti bonusi kroz emblems/inscriptions iskljucivo rade na primarnoj specijalizaciji, a ne na sekundarnoj (loader je sekundarna specijalizacija za comandera, gunnera i radio operatera na AMX 50B).

Tako da paziti da se bonusi (tko ih bude stavljao) stavljaju iskljucivo na primarnu specijalizaciju clanova. Doduse, najcesce je sekundarna radio operater za kojeg sumnjam da ce itko dizati bonuse, ali ipak...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 18:20 (Mauro).
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...
zerocool12 kaže...

Isprobao sam na testu sa E-100 koji ima 2 loadera. Tenk ima rammer i vents, a na posadi je BIA.

Reload je 16,51 sek, a kada se stavi 8% bonusa na loadera kroz emblems/inscriptions reload padne na 16,00 sek. Osobno sam ocekivao da ce na tenku sa tako dugim reloadom 8% bonusa na Loadera dati malo vise skracen reload, ali eto...

Inace E-100 ima ROF 3 granate u sekundi sto znaci reload od 20 sekundi. Rammer, ventsi, commander bonus i BIA to skinu na 16,51 sek, a jos 8% kroz emblems/inscriptions skine na 16,00 sek.

Hvala puno.

A što mi preporučujete da stavim na tenk kako bih smanjio load time (konkretno se radi o pzsfl IV tenku), jer 88ica je super ali bi volio da imam manji load time, rammer sam već stavio.

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina

Jedino ti ventilacija jos moze skinuti reload. Ali pretpostavljam da na njega ne ide ventilacija jer je otvoreni tenk (to je flak-bus jel' tako?)

I naravno, BIA na svim clanovima posade, ali sumnajm da na pzsfl IV imas dovoljno dobru posadu da bi imali BIA.

16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Jedino ti ventilacija jos moze skinuti reload. Ali pretpostavljam da na njega ne ide ventilacija jer je otvoreni tenk (to je flak-bus jel' tako?)

I naravno, BIA na svim clanovima posade, ali sumnajm da na pzsfl IV imas dovoljno dobru posadu da bi imali BIA.

Jep,to je ujedno popularno zvani toster.

do BIA necu ni doc ,odigram ga i prodam da idem na nashorna.

Sad imam problema sa (re)instalacijom wota, update mi stane na "updating game client: extracting updates" 62%, a u logu piše ovo "extracting patch file. name="wot_9A.6626_9A.6625_client.patch", threading=0 " na kraju. 
Tako stoji već više od sat vremena :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 19:30 (zerocool12).
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Kill Frenzy kaže...

zna li se sta ce biti sa britanskim mediumom t10 sto ide u premium?sta ce biti s onima kojih ga imaju?

Klik

a taman sam mislio kako bih odigrao koju poslije 3 mjeseca pauze da uzmem taj free premium tank - ocito necu jos neko vrijeme...

nego onima koji se jos dvoume uzeti pauzu ili ne, moram reci da je to super stvar! :D

nego jel mi se cini ili je dosta ekipe koja je bila tu, sto otisla, sto smaaaanjila angazman na forumu/igri?

13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Nisam ni pokušao započinjati tu misiju, samo sam je zaobišao kod T55A. Čekam sada da izgrindam ru251 i dobijem leoparda, pa ću s njim usput pokušati, čisto da radim dvije stvari odjednom. 

Mauro kaže...

Što znači da neće imati potrebe kupovati grillu, jer T10 isti kao i T9, a skuplji 3M kredita!? Kako će sada biti za posadu koja je vezana za WT E100, hoće li nam je resetirati oni ili ćemo to morati sami odraditi?

mrki98 kaže...

S vremenom na vrijeme sve dosadi, gubilo na kvaliteti ili se poboljšavalo ( bar u mojem slučaju). Imam 3k odigranih sati u Diablo 3, ioako je tek sada igra postala onako kako je trebala biti na početku, jednostavno mi se više neda, naigrao se i dosta :)

15 godina
Mateo77 kaže...

ako bi bash htio reroll, ima jedna caka

neka koristi sa primarnog accounta onu opciju invite a friend program

napravi si novi mejl za novi acc, pa posalje invite sa starog acc-a na novi mejl PRIJE nego napravi acc i onda dobije hrpu bonusa expa i credsa na novom acc-u

a na starom ce dobit onaj t95e2 event tank usa medium t8 kad na novom kupi prvi tir 10

a samim time moze i prodat stari acc sa extra tenkom da dobije malo vise ak se zeli rijesit acc-a

al ne kuzim poantu re-rollinga osim ak ne zeli biti...... :

VAJOLET STET PEDDER   

a  i brisanje starog acc je isto bedastoca jer ce ostat bez dobrih posada koje sigurno ima, bez slotova i svacega

ali svaka budala ima svoje zadovoljstvo - ovdje ne impiciram da ti je frend budala nego da su ljudi razliciti....onda bolje nek kupi neki "vajolet" ™ acc

sto ljudi sto cudi, sto zena skoro dvjesto sisa

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice