- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedna zanimljivost.
Evo jedna zanimljivost.
lol i stave video star cca 2-3 godine kad je netko htio fejkat da je to wot na novom enginu
zaja ma jel to ona tvoja posada od 6 skilowa kaj je pwnala ovo?
stronk mens not fair plane kemp bush
zaja ma jel to ona tvoja posada od 6 skilowa kaj je pwnala ovo?
stronk mens not fair plane kemp bush
Pa nije bas, jer drugi gunner je sa 263 sa samo 5 skillova
Ja jedanput igrao sa likom koji je imao WN8 od 2, a preko 3K bitki....bot bi bolje igrao :D
VK36.01 koji top?
1 | 7.5/5,5 |
---|---|
12 | 8.8 |
0 | 7.5 |
VK36.01 koji top?
Igram sa vk 30.01 P i definitivno preporučujem 88-icu, to su praktički isti tenkovi,a po dmg je 88ica jedino kolko tolko konkurentna ostalima i ima ok pen.Obavezno stavi rammer.
Mrak mi je kad izgubim ovakvu partiju
BTW, za vas koji igrate puno RU251 i vjesti ste s njime - koji 4. skill da odaberem za Gunnera?
Imam BIA, Snap Shoot i Cammo i uskoro ce mi se otkljucati 4. skill, pa me zanima sta odabrati.
Mrak mi je kad izgubim ovakvu partiju
BTW, za vas koji igrate puno RU251 i vjesti ste s njime - koji 4. skill da odaberem za Gunnera?
Imam BIA, Snap Shoot i Cammo i uskoro ce mi se otkljucati 4. skill, pa me zanima sta odabrati.
Uzmi repair
Dali je moguce prodat acc za wot?
Dali je moguce prodat acc za wot?
prodati ga je moguće, ali je zabranjeno...
zna li se sta ce biti sa britanskim mediumom t10 sto ide u premium?sta ce biti s onima kojih ga imaju?
zna li se sta ce biti sa britanskim mediumom t10 sto ide u premium?sta ce biti s onima kojih ga imaju?
Ide u tier 8 prem i biti će neka misija da ga dobiješ.
treba mi jos 250 000 xp-a
nisam siguran da cu stici
Evo dugo nisam slike zaljepio, danas sami porazi, planiram na brzaka osvojit 3x10 zlata, evo 10 bitka, osvojio sam samo jednom, bem ti igricu, ovo više nije ni zabavno...
Poraz, pobjeda, pobjeda, poraz, pobjeda.
30g u dzepu i gasi igru :)
Nelose danas
Jel ima iko od vas problema sa lagom, tokom dana je ok a navece je u garazi dobar al cim pocne partija podivlja do neigrivosti...
pozz
jel zna netko hoće bit kakvih popusta za halloween??
Poraz, pobjeda, pobjeda, poraz, pobjeda.
30g u dzepu i gasi igru :)
Nelose danas
Da, ja sam sad navećer igrao u platoonu, stalno me top tier baca i više je pobjeda nego poraza