World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Steel Wall sa FCM-om, ništa lakše...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
josip0605 kaže...

pozz svima evo poceo sam igrati ovu igru i nikak da ja to pohvatam sve, ako mi netko moze u kratkim crtama malo pojasnit sta i kak i s cim krenut i u kojem smjeru, hvala :D

evo u kratkim crtama:

postao si ovisan, izljecenja nema (pauziranje od igre ne pomaze)

nema ni ljeka (deinstalacija isto ne pomaze)

zanemarices zenu / curu / decka / skolu zbog wot-a

poceces pit normabele

zamrzit ces arty / scumbag / clicker / sky cancer

na forumu imamo 3 doktora koji ce ti pomoc da se lakse pomiris sa svojom ovisnoscu

dedaa je bog i batina na ovom forumu kaj se tice wot-a i dozvoljava postanje samo skrin shotova Mastery badgea- Ace tanker, nikakve prve, druge i trece klase

ekipa ti je ok, mozes nac i nekog za platuniranje, znaju se dijelit invite i bonus kodovi, bude i nagradnih igara

btw. dosao si na parvo mjesto kljuba neizljecenih i sretnih ovisnika

i p.s. kreni putem vajolet stet peddera ™©® 

Ligec kaže...

Imam pitanje jedno za uplatu bonus koda...

Da li mogu kako preko mobitela uplatiti za premium acc posto nemam niti jedne kartice i kako uplatit ako moze ? :)

najbolja opcija ti je kupit pejsejf kard na kiosku, ko bon za mobitel-ima 50, 100, 200 kuna

jedino ako si iz bosne, ne dozvoljava ti da kliknes na opciju pejsejf

ukucas bon, skine ti iznos koji ti pise da je cijena, a ostalo ti ostane na bonu

mozes koristit i vise bonova odjednom sa manjim iznosima i "ostacima"- ako ima na bonu 2 lipe, mozes ga ukucat i iskoristit te 2 lipe - stronk

stanje na bonu provjeravas ovdje

Provjera stanja na paysafecardu - paysafecard.com

Bacelj kaže...

zadnjih mozda 2 -3 patcha sam primjetio da su kv2 izgleda podosta nerfali. jucer sam s njim pokusao odigrati par partija i nevjerojatno promasuje! s drugim tenkovima mi se to ne dogadja a ni s kv2 mi se nije prije dogadjalo...

zna li netko nesto vise o tome?

evo i mene to zanima, bas si kontam jednu ljepu posadu spimpat za derpanje i bacit u kv-2 kad se vec tolko djele is-7 posade djabe

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
World of Tanks

evo jedne dobre.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

evo u kratkim crtama:

postao si ovisan, izljecenja nema (pauziranje od igre ne pomaze)

nema ni ljeka (deinstalacija isto ne pomaze)

zanemarices zenu / curu / decka / skolu zbog wot-a

poceces pit normabele

zamrzit ces arty / scumbag / clicker / sky cancer

na forumu imamo 3 doktora koji ce ti pomoc da se lakse pomiris sa svojom ovisnoscu

dedaa je bog i batina na ovom forumu kaj se tice wot-a i dozvoljava postanje samo skrin shotova Mastery badgea- Ace tanker, nikakve prve, druge i trece klase

ekipa ti je ok, mozes nac i nekog za platuniranje, znaju se dijelit invite i bonus kodovi, bude i nagradnih igara

btw. dosao si na parvo mjesto kljuba neizljecenih i sretnih ovisnika

i p.s. kreni putem vajolet stet peddera ™©® 

I zaboravio si, potrosit ces brdo love na premium acc,gold i premium tenkove 

12 godina
sokre kaže...

evo jedne dobre.

"dedaa je bog i batina na ovom forumu kaj se tice wot-a i dozvoljava postanje samo skrin shotova Mastery badgea- Ace tanker, nikakve prve, druge i trece klase"

15 godina
osim ako je T14 u pitanju, onda moš postat i ako si onehitan od arty u prvoj minuti
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav. planiram uzeti jedan od tenkova. koji od dolje navedenih preporucate?

9 AMX Chasseur de chars
1 STA-2
3 Panther mit 8,8 cm L/71
7 T26E4 SuperPershing
HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bacelj kaže...

Koji vam je stil igre i koja nacija vas u konačnici zanjima, od ovih ponuđenih najbolji je cdc, ali za njega treba mislit sta se radi i nema oklopa arty je full dmg kad ga god pogodi ,

super pero je dobar i zabavan protiv ljudi koji neznaju igrat pa pucaju po vami random, ko zna lako ga riješi ima op gold granate, mnogo spor za mediuma,

na panteru i sta nebi dao novce, za panteru i mozda iz kao povijesnih razloga iako nije imala taj top, al sta je fail s onim penom 175 ili koliko već bar je tako bilo kad  je izaso...

Moja preporuka je uvijek is 6 jedino treba ciljat i tjt, iako ima ljudi kojima se ne sviđa, mislim da je i Lowe dobar jedino je problem možda novim igračima što može uletjet u t 10.

A od ponuđenog ako vam se da igrat "camperski" i mozgat cdc, inače super perica koji je neka vrsta HT te samim time malo pre spor za MT.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Kada uzimas gledaj da ti posada odgovara tj. najpametnije ti je uzeti tenk gdje igras mediume. Ako ih ne igras ili ih nemas, onda uzmi CDCa, a razlog je brzina, meni su on i Cromwel B naj drazi prem tenkovi za silver girnd, jer su zbog te brzine zabavni ili gubio ili dobijao, vozikas se okolo kao u ferariju i rokas . Plus to ti je taman poticaj da krenes grind francuske mediume, jest da idu preko light tenkova, ali su i tier 9 i tier 10 odlicni  tenkovi plus su dosta razliciti za igrati.

Muhahahahaha
15 godina
Bacelj kaže...

vidite da je covjek dao prijedlog tenkova koji su oko 7.5 soma golda, a ne skupljih od 12 soma

dajte preporuke po tome

jgtiger se jos jedino prek kinguina isplati uzet i tako kosta 30€ ili malo vise

a od mediuma, super pero je spor, vise kao hevi-znam jer ga imam

sta ima pen 175 sa AP, ali tako je i sa vecinom ostalih- is6, wz111, 112, t 34 3

pantera2 ima veci pen i bolji top, ali nema bas depru i nije tolko mobilan

po meni se cdc najvise isplati jer ima super top sa super AP penom, jeftine granate i okretan je, ima i depresiju s kojom se neki vrag i moze napravit

brz skoro ko light sa papir oklopom

u biti je brzi t8 light sa med MM-om

i od gore navedenih jedino super per$in ima limited MM ak mu je to bitno

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
World of Tanks

Jel imao netko problem da mu je rušenje stupova, ograda i sl. bilo ubrzano?

Isto tako je i za dim od tenkova i okoline ako nešto gori, samo izlazi periodično u oblacima, a ne kao inače.

Mislim da je do lag-a jer ping mi je dosta visok 80-120 dok je fps normalan 40-60, a i nekad mi na početku runde tenkovi preskaču, trzaju u vožnji i nakon par sekundi to prestane.

Jel se netko susreo s tim?

EDIT: Riješio sam problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 16:08 (gelon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

uzeo CDC. javim dojmove za koji dan!

HAKOSUKA
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

super pero je dobar i zabavan protiv ljudi koji neznaju igrat pa pucaju po vami random, ko zna lako ga riješi ima op gold granate, mnogo spor za mediuma,

Jel mi možeš reći di mogu penat super peru?

Jućer se susreo sa njim, nemrem ga probit sa prednje strane nikak, bočno i sa guza ide, mislim si, ajde rijedak tenk, neću ga tako skoro susrest, danas igram i tri put naletim na njega, uglavnom 1vs1 borba, ja u IS-3, gađam donju ploču, ne ide, gađam onaj mali gun ne ide, nisam znao šta ću, pa se zaletim na njega i face to face borba, load-am HE i probijam ga na samom vrhu kupole ima radare, commander hatch i te glupsti, ali oduzimam bijednih 150hp-a i loadam svakih 10sec, pa nemam neke šanse, uglavnom di penat tog pericu vražjeg sa prednje strane?

12 godina
World of Tanks

ovo ti je outdated ali ti svejedno vrijedi da ga gađaš u zelene zone

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Super peru probijaš na vrhu kupole, najlakše lijevu stranu vrha kupole (tvoja lijeva strana kad gledaš peru koji ti je okrenut prednjom stranom), možeš ga još probit u dno kupole ispod gun mantleta, ali malo ga je teže pogodit...

SuperPershing se još lako probija kroz track kad je malo nakošen...

16 godina
World of Tanks

Evo jedna od danas sa super-shitom ;)

paciVK#2312
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 15:11 (paci).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ovo ti je outdated ali ti svejedno vrijedi da ga gađaš u zelene zone

Za vrh znam, a ovaj mali gun A1 sam gađao, pa nema šanse ga probit, valjda nisam precizan dost, a ko će tako sitne detalje pogodit na 200/300 metara udaljenosti, oklop ko td-ac neki (jagdtiger) od naprijed...

TheMrCro123 kaže...
1BIT kaže...

Super peru probijaš na vrhu kupole, najlakše lijevu stranu vrha kupole (tvoja lijeva strana kad gledaš peru koji ti je okrenut prednjom stranom), možeš ga još probit u dno kupole ispod gun mantleta, ali malo ga je teže pogodit...

SuperPershing se još lako probija kroz track kad je malo nakošen...

Da to sam primjetio, ako se nakosi, hebao je ježa, ide i kroz track

12 godina
World of Tanks

nije ti jadgtiger nesto oklopljen, to bi prije bio jagdpanzer e100

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije 3 mjeseca sam kao community contributor bio u Engleskoj, tocnije u Bovingtonu na Tankfestu, pa evo 3 mjeseca poslje sam finalizirao video napokon i uploadao na youtube, ako nekoga zanima moze da pogleda u crticama kako je to biti medju toliko tenkova :)

7 0 hvala 1
11 godina
1BIT kaže...
LordNIbbler kaže...

Jućer se susreo sa njim, nemrem ga probit sa prednje strane nikak, bočno i sa guza ide, mislim si, ajde rijedak tenk, neću ga tako skoro susrest, danas igram i tri put naletim na njega, uglavnom 1vs1 borba, ja u IS-3, gađam donju ploču, ne ide, gađam onaj mali gun ne ide, nisam znao šta ću, pa se zaletim na njega i face to face borba, load-am HE i probijam ga na samom vrhu kupole ima radare, commander hatch i te glupsti, ali oduzimam bijednih 150hp-a i loadam svakih 10sec, pa nemam neke šanse, uglavnom di penat tog pericu vražjeg sa prednje strane?

Kao što su  rekle kolege  vrh kupole nije nešto jak naručito di su "utezi"s ljeve strane(tj po vašem radari ) to je bio origigi weak spot, ali caka je što kad se gada s niskim  tenkovima na blizinu   kut nekad zna bit pre velik  što radi visine + što je pod blagim kutem, tako ako je na blizu i face huga onda ga je najjednostavnije probit ispod ove ploče što ide preko mentleta.

Evo jedan primjer di je istenkan po vrhu kupole

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala ekipa na odgovorima

BTW:

@Del_Boy97 a igrao sam sa jagdtiger 8.8 cm, ono kad su ga dali na probu, kao i tog II, kad sa njim uđeš u neku ulicu, dolinu ili tako neki oblik mape gdje ti neprijatelji nemogu doći sa boka, šou, sam se stanem na sredinu i pucam po njima, rijetko tko mi je gađao donju ploču, ne sjećam se da su me baš lako probijali, a osim donje ploče mislim da ga se i nemože probit na front armmoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

tier 8 i 9 ga itekako mogu probit, tier 9 ne mora ni ciljat, a tier 8 isto ne mora ako koristim prem ammo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kao što kaže @del_boy97 jagdtiger je papir tenk za tier 9 i 10 hoćeš doljnju prednju ili gornju ploču sve prolazi osim ako nisi na drugom kraju mape iza nekog kamena koji ti štiti doljnju i prednju ploču e onda nisi šupalj kao švicarski sir 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Kao što kaže @del_boy97 jagdtiger je papir tenk za tier 9 i 10 hoćeš doljnju prednju ili gornju ploču sve prolazi osim ako nisi na drugom kraju mape iza nekog kamena koji ti štiti doljnju i prednju ploču e onda nisi šupalj kao švicarski sir 

Jagdtigera tier10 sigurno nemože bušiti  Sve desetke šta imam je zaradio jagdtiger.

wot: maxonuniversal
16 godina
neaktivan
World of Tanks

VK 30.01P

Koje da izaberem? 105 mi se čini beskoristan prema T7/8, a dmg je tek nešto veći od 88.

11 88mm top
1 105 mm top
--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Najbolje sto ti se moze desiti u JT88 je da je gradska mapa i da lika ispred tebe ammo rackaju. Fino se nasadis iza njegove olupine i zabava pocinje 

I naravno da nema artiljerije koja te tu moze gadjati.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...

Jagdtigera tier10 sigurno nemože bušiti  Sve desetke šta imam je zaradio jagdtiger.

Ja kad farmam kredite samo vrtim JT88 i AMX CDC. Kada jedan pogine nazad u garazu i uzmem drugog i tako vrtim.

Krediti se samo stampaju.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Prije 3 mjeseca sam kao community contributor bio u Engleskoj, tocnije u Bovingtonu na Tankfestu, pa evo 3 mjeseca poslje sam finalizirao video napokon i uploadao na youtube, ako nekoga zanima moze da pogleda u crticama kako je to biti medju toliko tenkova :)

Čime si snimao film kad je ovako slika mutna i trese se. Počeo sam gledati i odustao, ne zbog toga sto je los, naprotiv vec zbog toga sto se toliko trese da zasmeta a i mutna je slika na vecini snimka u prvih 8 minuta koliko sam odgledao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 7:39 (malina22).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram malo ovog WZ1111 i stvarno je lud tenk, nisam ovoliko strepio za engine i ammo rack niti u jednom tenku sto sam igrao. Vrhunac svega jucer igram i neki divlji platoon u enemy timu i u njemu sherman m4, naravno on ide prvi i naleti na mene, odvalim ga za 400, lik mene pogodi frontalno i razvali mi ammo, progundjam neku psovku i stisnem repair, lik stoji na sred ulice ispred mene, nemisli se on niti probati skloniti, opuca opet i opet mi razvali ammo, tier 5 med lol, nije igrao s derpom vec s puhaljkom...

Muhahahahaha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovakve partije s jagdtigerom mi inače dolaze svake prijestupne

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice