ovu sam igru tako jako zavolio, sto zbog povijesti sto zbog teske mehanizacije ciji sam ljubitelj, i onda iz dana u dan sve gore,,, dok nisam nasao bolje klanove sam sam sebi kupovao premium racune i premium tenkove sto mi nije nikada bio problem jer mogu odvojiti novac za ono sto volim, i onda mi se ta igrica tako zahvali, tj glupi rusi, bjelorusi sto li su vec p*zda im materina, blokiraju/bannaju racun na par dana jer se neki blesavi crvendać koji nema pojma o nicemu nasao uvrjedjen i reportao sve sto je mogao, do sada bi prolazio tu i tamo sa chat bannom koji bi trajao 3 dana, nekad i 5, i to su svi moji grijesi koji su nastali produktom loseg igranja suigraca, tj nobova u mom timu,,, mislim da u mome shvacanju wot zabija čavao u lijes
Nije to zbog jedne prijave, ak si zaradio 3 dana bana onda te poprilično ljudi prijavilo. Al nemoj se brinut, je*eš ban, ja to dobijem barem jednom tjedno xd. A o chat banovima neću ni pričati. Baš mi je prije par dana isteklo 2 tjedna chat bana i uskoro očekujem novi xd. Očekivao sam danas i 24h satni ban al ga nisam dobio. Očito moram još sr*nja praviti.