- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon 15 dana muke i patnje i na stotine ukradenih killova od strane poljaka napokon sam ga uspio uhvatit. Čak sam i odigro par partija snjim i mogu vam reć da se nikako ne isplati tenk je žešće smeće nisam mogo probit IS-3 bočno to vam sve govori užas živi.
da, o tebi
Nakon 15 dana muke i patnje i na stotine ukradenih killova od strane poljaka napokon sam ga uspio uhvatit. Čak sam i odigro par partija snjim i mogu vam reć da se nikako ne isplati tenk je žešće smeće nisam mogo probit IS-3 bočno to vam sve govori užas živi.
da, o tebi
Hebiga nemogu svi biti dobri ko ti
Gle nekažem ja ništa o probojnosti znam ja sve to nisam baš tolika noobina imam 30 k bitki samo me iznenadilo stoji on bočno ja onako ljepo iznad gusjenice u onu ravnu ploču kad ono kaže ding reko koji vrag je sad ovo , to me je malo iznenadilo .
Ma moralo bi to probijat, evo ti replay na prošloj stranici, ja sam sa KV-85 probio IS-3 bočno, sa standardnom AP granatom penetracije 170mm sa 100mm topom.
BTW: svaka čast na trudu , ja se ni ne trudim, nemam kineze, japance opće, a amere samo T67, tako da ga nemam šanse osvojit, uskoro ću završit ruse, pa bar dobim 1 dan premiuma acc
Gle nekažem ja ništa o probojnosti znam ja sve to nisam baš tolika noobina imam 30 k bitki samo me iznenadilo stoji on bočno ja onako ljepo iznad gusjenice u onu ravnu ploču kad ono kaže ding reko koji vrag je sad ovo , to me je malo iznenadilo .
Znas sve, a ne znas da je ta ploca na IS-3 spaced armor ^^
Ma moralo bi to probijat, evo ti replay na prošloj stranici, ja sam sa KV-85 probio IS-3 bočno, sa standardnom AP granatom penetracije 170mm sa 100mm topom.
BTW: svaka čast na trudu , ja se ni ne trudim, nemam kineze, japance opće, a amere samo T67, tako da ga nemam šanse osvojit, uskoro ću završit ruse, pa bar dobim 1 dan premiuma acc
Ma znam da bi trebo probit al desilo se da je dingo pa se ja malo uzhebo
Ajoj bome da je bio trud momački već sam poludio i razbolio sam se završio na hitnoj sa teškom nervozom želudca i primo infuziju i sto cirkusa al nekak sam uspio.
I mene su zezale neke nacije kinu sam riješio sa 110-om,francuze sa amx 50b,njemce sa jgpz e100,amerikance sa t 30 i t 95,ruse sa obj 704 i obj 140,britance sa centurion 7/1, a japance sam riješio sa chi-to tier 6 što sam mislio da će biti najteže ali ustvari njih sam prve riješio mali tier 6 praši ko pravi.
Znas sve, a ne znas da je ta ploca na IS-3 spaced armor ^^
Nisam ni stigo o tome razmišljat znaš kako je kad si u žaru borbe.
Skrivanje nicka sve govori.
Skrivanje nicka sve govori.
Joooooj sam se ti nemoj javljat ahahaahahahaahahahahahaah
Ti si sinonim na ovom forumu za najvećeg nooba trenutno u wot-u
Koji od ovih tier 8 tenkova ima povlasten mm i koji najvise zaraduje : Amx,Super Pershing,STA-2 Panther 8.8
zanima me kupnja i odgovara mi stil igre svakog od tih tenka ali koji najvise zaraduje i koji ima povlasten mm?
Ako ti odgovara stil sporog JagdTiger 8.8 uzmi njega ako još ima jeftino preko kinguin, meni je prosjek s njim 50k neto kredita. Od danas s njim dvije partije, kad je zafalilo kredita.
Nakon 2 mjeseca riješena i posljednja misija za T55A, hvala bullfrogu. Nakon 3 partije u M44, odmah ACE i misija gotova.
Prema odobrenim standardima postanja od strane vrhovnog vođe jedan mastery u porazu.
Iz slike je sve jasno....
http://s21.postimg.org/7bxj1lmhj/shot_011.jpg
http://s18.postimg.org/ltar0q8zt/shot_012.jpg
ajmo jedan brzinski odgovor, od kud mi hrpa novih posada? nije me bilo godinu dana u wot-u pa vidim ima nekih promjena.
ajmo jedan brzinski odgovor, od kud mi hrpa novih posada? nije me bilo godinu dana u wot-u pa vidim ima nekih promjena.
Igrali se ljubav, a ne rata, pa se razmnožili.
Razni eventi koji su bili kad su davali t 10 tenkove s tom posadom, pa samo prebacivali u baraku.
mah znači navlakuša da se širi baraka! btw zna li tko koliko smo poprilici dobili papaka?
Bas sam procitao gore od prethodnih komentara kako govori da dosta novih noobina ima i da preko prema i kupuju dobre tirove, no ja evo igram vec 5-6 mjeseci i u garazi tek imam IS 8, IS 3, T37, M6, M40/M43 te T32 koji sam davno otklj. ali sam ga prodao...
Jos uvijek imam 2m+ kesa i mislim da M6 je kao premium tenk, brdo love sam sa njim zaradio...
Tko bi reko da se sa stock t-44 da napravit ovoliko stete.Dakle top je od T-34-85 s penetracijom od 140 i upadnem u tier 8-9 bitku i uspijem napravit tolko stete.Tenk mi je i sad super kad je Stock a sta ce tek bit dok ga cijelog istrazim.
http://i.imgur.com/1ItHlQ4.jpg
Samo što većina to ne kuži i odmah počne plakat kako je mm unfair
Samo što većina to ne kuži i odmah počne plakat kako je mm unfair
Bas su mi amx 13 90,t71,amx 12 i amx 30 naletili,na mene t-54 i amx 12t,amx 30 sam skino vise od pol hpa,uopce me nisu ni fokusirali jer su vidili da sam stock ali nakraju su se zacudili
Tucem ruse da uzmem WZ1111 i prokne mi treca zvjezda na mojoj bebi, lijepo iznenadjenje . Prva linija tenkova koju sam uzeo kada sam poceo igrati i najdrazi tenk u njoj, kada si top tier tenk je utjelovljenje cistokrvnog heavy tenka
.
Uradim sve ove divlje nacije i ostanu mi rusi za WZ haha, jos 8 kilova, parkirati WZ u garazu i malo odmorit od wota.
Nisam još ovdje postao no igram i ja pa da se malo i pohvalim....
12 kilova sa T-34-85 a nemam uključeno snimanje replaya kakav sam ja lik :D
Jutros Avastom odskeniram komp i prijavi oštećenu datoteku u WoT-u...
Evo ga i mastery na ovom tanku,ovo mi je dosad najbrzi mastery na tenku u samo 2 dana dobio mastery s tim da jos nemam zadnji motor na njemu.Tenk mi je odlican i bas mi dobro lezi.
ovu sam igru tako jako zavolio, sto zbog povijesti sto zbog teske mehanizacije ciji sam ljubitelj, i onda iz dana u dan sve gore,,, dok nisam nasao bolje klanove sam sam sebi kupovao premium racune i premium tenkove sto mi nije nikada bio problem jer mogu odvojiti novac za ono sto volim, i onda mi se ta igrica tako zahvali, tj glupi rusi, bjelorusi sto li su vec p*zda im materina, blokiraju/bannaju racun na par dana jer se neki blesavi crvendać koji nema pojma o nicemu nasao uvrjedjen i reportao sve sto je mogao, do sada bi prolazio tu i tamo sa chat bannom koji bi trajao 3 dana, nekad i 5, i to su svi moji grijesi koji su nastali produktom loseg igranja suigraca, tj nobova u mom timu,,, mislim da u mome shvacanju wot zabija čavao u lijes
http://wot.hcl.hr/novosti/penta-ravenhr-intervju/ Sretno Raven!
pali serveri?