World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon 15 dana muke i patnje i na stotine ukradenih killova od strane poljaka napokon sam ga uspio uhvatit. Čak sam i odigro par partija snjim i mogu vam reć da se nikako ne isplati tenk je žešće smeće nisam mogo probit IS-3 bočno to vam sve govori užas živi.

4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

No comment.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
baxx kaže...

Nakon 15 dana muke i patnje i na stotine ukradenih killova od strane poljaka napokon sam ga uspio uhvatit. Čak sam i odigro par partija snjim i mogu vam reć da se nikako ne isplati tenk je žešće smeće nisam mogo probit IS-3 bočno to vam sve govori užas živi.

da, o tebi

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
baxx kaže...

da, o tebi

Hebiga nemogu svi biti dobri ko ti

15 godina
Pa WZ-1111111111 ima isti pen ko 112 i IS-6, samo bolji prem ammo, tako da ne znam kamo si ti gađao tog IS-3 :D
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Pa WZ-1111111111 ima isti pen ko 112 i IS-6, samo bolji prem ammo, tako da ne znam kamo si ti gađao tog IS-3 :D

Gle nekažem ja ništa o probojnosti znam ja sve to nisam baš tolika noobina imam 30 k bitki samo me iznenadilo stoji on bočno ja onako ljepo iznad gusjenice u onu ravnu ploču kad ono kaže ding reko koji vrag je sad ovo , to me je malo iznenadilo .

15 godina
neaktivan
baxx kaže...

Ma moralo bi to probijat, evo ti replay na prošloj stranici, ja sam sa KV-85 probio IS-3 bočno, sa standardnom AP granatom penetracije 170mm sa 100mm topom.

BTW: svaka čast na trudu , ja se ni ne trudim, nemam kineze, japance opće, a amere samo T67, tako da ga nemam šanse osvojit, uskoro ću završit ruse, pa bar dobim 1 dan premiuma acc

11 godina
neaktivan
baxx kaže...
The Unforgiven kaže...

Gle nekažem ja ništa o probojnosti znam ja sve to nisam baš tolika noobina imam 30 k bitki samo me iznenadilo stoji on bočno ja onako ljepo iznad gusjenice u onu ravnu ploču kad ono kaže ding reko koji vrag je sad ovo , to me je malo iznenadilo .

Znas sve, a ne znas da je ta ploca na IS-3 spaced armor ^^

13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
baxx kaže...

Ma moralo bi to probijat, evo ti replay na prošloj stranici, ja sam sa KV-85 probio IS-3 bočno, sa standardnom AP granatom penetracije 170mm sa 100mm topom.

BTW: svaka čast na trudu , ja se ni ne trudim, nemam kineze, japance opće, a amere samo T67, tako da ga nemam šanse osvojit, uskoro ću završit ruse, pa bar dobim 1 dan premiuma acc

Ma znam da bi trebo probit al desilo se da je dingo pa se ja malo uzhebo

Ajoj bome da je bio trud momački već sam poludio i razbolio sam se završio na hitnoj sa teškom nervozom želudca i primo infuziju i sto cirkusa al nekak sam uspio.

I mene su zezale neke nacije kinu sam riješio sa 110-om,francuze sa amx 50b,njemce sa jgpz e100,amerikance sa t 30 i t 95,ruse sa obj 704 i obj 140,britance sa centurion 7/1, a japance sam riješio sa chi-to tier 6 što sam mislio da će biti najteže ali ustvari njih sam prve riješio mali tier 6 praši ko pravi.

13 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
baxx kaže...
The Unforgiven kaže...

Znas sve, a ne znas da je ta ploca na IS-3 spaced armor ^^

Nisam ni stigo o tome razmišljat znaš kako je kad si u žaru borbe.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Skrivanje nicka sve govori.

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Joooooj sam se ti nemoj javljat ahahaahahahaahahahahahaah

Ti si sinonim na ovom forumu za najvećeg nooba trenutno u wot-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 14:35 (baxx).
15 godina
baxx kaže...
dedaa kaže...

Joooooj sam se ti nemoj javljat ahahaahahahaahahahahahaah

Ti si sinonim na ovom forumu za najvećeg nooba trenutno u wot-u

Deda je bog WoT-a, svi ostali smo:

13 godina
neaktivan
Acex kaže...

Koji od ovih tier 8 tenkova ima povlasten mm i koji najvise zaraduje : Amx,Super Pershing,STA-2 Panther 8.8

zanima me kupnja i odgovara mi stil igre svakog od tih tenka ali koji najvise zaraduje i koji ima povlasten mm?

Ako ti odgovara stil sporog JagdTiger 8.8 uzmi njega ako još ima jeftino preko kinguin, meni je prosjek s njim 50k neto kredita. Od danas s njim dvije partije, kad je zafalilo kredita.

Nakon 2 mjeseca riješena i posljednja misija za T55A, hvala bullfrogu. Nakon 3 partije u M44, odmah ACE i misija gotova.

wot: maxonuniversal
16 godina
neaktivan

tko kaže da treba imati vk4502b za sturdy armor misiju!?

zapravo ne želim širiti info, al 110tka je nevjerojatan tenk

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Prema odobrenim standardima postanja od strane vrhovnog vođe jedan mastery u porazu.

Iz slike je sve jasno....

http://s21.postimg.org/7bxj1lmhj/shot_011.jpg

http://s18.postimg.org/ltar0q8zt/shot_012.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 19:41 (Dekrznator).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ajmo jedan brzinski odgovor, od kud mi hrpa novih posada? nije me bilo godinu dana u wot-u pa vidim ima nekih promjena.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
sokre kaže...

ajmo jedan brzinski odgovor, od kud mi hrpa novih posada? nije me bilo godinu dana u wot-u pa vidim ima nekih promjena.

Igrali se ljubav, a  ne rata, pa se razmnožili. 

Razni eventi koji su bili kad  su davali t 10 tenkove s tom posadom, pa samo prebacivali u baraku.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
World of Tanks

mah znači navlakuša da se širi baraka! btw zna li tko koliko smo poprilici dobili papaka?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Bas sam procitao gore od prethodnih komentara kako govori da dosta novih noobina ima i da preko prema i kupuju dobre tirove, no ja evo igram vec 5-6 mjeseci i u garazi tek imam IS 8, IS 3, T37, M6, M40/M43 te T32 koji sam davno otklj. ali sam ga prodao... 

Jos uvijek imam 2m+ kesa i mislim da M6 je kao premium tenk, brdo love sam sa njim zaradio...

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Tko bi reko da se sa stock t-44 da napravit ovoliko stete.Dakle top je od T-34-85 s penetracijom od 140 i upadnem u tier 8-9 bitku i uspijem napravit tolko stete.Tenk mi je i sad super kad je Stock a sta ce tek bit dok ga cijelog istrazim.

http://i.imgur.com/1ItHlQ4.jpg

http://i.imgur.com/ITgvZ85.jpg

http://i.imgur.com/Y4DRc69.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Naravno da se da ako dobro izabereš mete ili imaš sreće (13 90, T71, AMX 30...)

Samo što većina to ne kuži i odmah počne plakat kako je mm unfair
11 godina
The Unforgiven kaže...
Naravno da se da ako dobro izabereš mete ili imaš sreće (13 90, T71, AMX 30...)

Samo što većina to ne kuži i odmah počne plakat kako je mm unfair

Bas su mi amx 13 90,t71,amx 12 i amx 30 naletili,na mene t-54 i amx 12t,amx 30 sam skino vise od pol hpa,uopce me nisu ni fokusirali jer su vidili da sam stock ali nakraju su se zacudili

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Tucem ruse da uzmem WZ1111 i prokne mi treca zvjezda na mojoj bebi, lijepo iznenadjenje . Prva linija tenkova koju sam uzeo kada sam poceo igrati i najdrazi tenk u njoj, kada si top tier tenk je utjelovljenje cistokrvnog heavy tenka 

Uradim sve ove divlje nacije i ostanu mi rusi za WZ haha, jos 8 kilova, parkirati WZ u garazu i malo odmorit od wota.

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam još ovdje postao no igram i ja pa da se malo i pohvalim....

http://prntscr.com/8h96lz

http://prntscr.com/8h97i3

http://prntscr.com/8h97s7

12 kilova sa T-34-85 a nemam uključeno snimanje replaya kakav sam ja lik :D

Budi ponosan!

8 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jutros Avastom odskeniram komp i prijavi oštećenu datoteku u WoT-u... 

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo ga i mastery na ovom tanku,ovo mi je dosad najbrzi mastery na tenku u samo 2 dana dobio mastery s tim da jos nemam zadnji motor na njemu.Tenk mi je odlican i bas mi dobro lezi.

http://imgur.com/a/DjAWL

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ovu sam igru tako jako zavolio, sto zbog povijesti sto zbog teske mehanizacije ciji sam ljubitelj, i onda iz dana u dan sve gore,,, dok nisam nasao bolje klanove sam sam sebi kupovao premium racune i premium tenkove sto mi nije nikada bio problem jer mogu odvojiti novac za ono sto volim, i onda mi se ta igrica tako zahvali, tj glupi rusi, bjelorusi sto li su vec p*zda im materina, blokiraju/bannaju racun na par dana jer se neki blesavi crvendać koji nema pojma o nicemu nasao uvrjedjen i reportao sve sto je mogao, do sada bi prolazio tu i tamo sa chat bannom koji bi trajao 3 dana, nekad i 5, i to su svi moji grijesi koji su nastali produktom loseg igranja suigraca, tj nobova u mom timu,,, mislim da u mome shvacanju wot zabija čavao u lijes

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 19:09 (game789).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 19:46 (Zaja).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

pali serveri?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice