World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Vikend + x3 teror = dođe mi da spalim računalo, dignem kredit, odem u bjelorusiju i dignem WG urede u zrak, i stavim bounty na serB-ovu glavu. {#}

Meni isto to dođe kad bacim oko na temu i vidim da i dalje pises iste gluposti.

13 godina
Thoroughbred kaže...

Dobar nick ;)

Posao oslobađa.
13 godina
World of Tanks

Jel dobar Centurion ? Šta od opreme na njega ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Nakon 1 borbe sam zkljucio da to nije tenk za mene,ima ga frend,sto je najgore uzeo ace tankera...al granate lete tako sporo da je to strašno...okretan,brz ima depresije,ali top...zali boze...

11 godina
dedaa kaže...

Meni isto to dođe kad bacim oko na temu i vidim da i dalje pises iste gluposti.

Wow, kako si ti cool. Da sam barem ti.

Samomrzeći hrvat
12 godina
World of Tanks

može li mi netko pojasnit kako igrat tostera i tu liniju, stvarno se sa njime mučim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje su ovo borbe s minusima i plusevima na ovom forumu pa to nema nigdje!{#} Ekipa se ovdje roka non stop,brijem da već postoje i razni klanovi {#}

a

Što se tostera tiče,neznam kako se to čudo igra,zato sam i odustao od cijele te linije...na at15 sam,neznas sta bi s njim,nije za snajpat (camo),nije za prvu liniju (a kao ima armora hahaha),po meni nije za niš.

At7 je bio dobar,al samo zato jer je upadao u niži tier.

Jbg...koliio je dobar deathstar,toliko je loš put do istog.

0 0 hvala 0
15 godina
Rucipe kaže...

bez obzira kaj neko pise to je jedan od boljih t8 mediuma

top je nesto nalik dugom 8.8 kod svaba, brzo aima, dobar pen, i ima tenk opaku depresiju

kupola oce dingat svasta i jako je okretan, dobar traverse-mislim da je jedino japanac bolji po traverse i depresiji topa

od opreme za pocetak neznam kolko tezina dozvoljava, obavezno optika, i vent ak ima nosivosti, i ja nosim binocular {#}

preporod u odnosu na cometa, jos nemam zadnji motor njega cu prek caerna otkljucat tak da ce malo potrajat

al cim sam probo tenk odlucio sam da mi bude keeper

mozes i raven TM stronk setup-ramer, optika, vertikal {#}

Del_Boy97 kaže...

može li mi netko pojasnit kako igrat tostera i tu liniju, stvarno se sa njime mučim

moras biti iza, nek siemke i lemingsi spotaju i to je to - ak si sam na flenku, bjezi...uvijek budi u grupici svojih

imam 10 kilova na tosteru t5-obavezno ostani na drugom topu, treci ima jako mali traverse i nije neko poboljsanje

obavezan camo posadi, od opreme ramer, camo net i binos

6th sense ce puuuuno pomoci

jesam rekao mozda da ostajes IZA? i ak si spotan begaj jer ak te arti poklopi ides ravno u garazu

t6 nashorn ima slicni gejmplej ali ima i opaku depresiju pa mozes provirivat iza brda, nesto sto je dosad mogo samo diker max

nadji na jubitou video od sirfocha kak se usisava sa dikermaxom {#} i nemoj to gledat na pun zeludac {#}

t7 emilijana je nje-sra dok se ne otkljuca top, jer ima dikermaxov top kao stock, ali ne i njegov MM i jos je tir veci, isto je super depresija

t8 profesor borsig {#} pa o njemu je vec sve napisano i objavljeno

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Intel&ATI kaže...

Dosad najbolja borba u FCMki

2850xp, 5825dmg, 10killa, 1v4 na kraju

kak ti je onaj u poruci napisal...

why you play like this only internet game you dont win nothing ..... {#}

Del_Boy97 kaže...

Moneymaking, oprostite kaj opet gnjavim al popust je pa imam golda dovoljno

ja imam t-25 i ok mi je, daleko bolji od matilde4 i matilde BP jer je brzi i ima bolji top

eventualno chi nu kai mu moze bit blizu zavisi od aim timea al njega nisam probal i nemogu sudit

osim toga strpi se do badnjaka pa kreni u misiju i uzmi t-34-85m djabe, tir 6

jura kaže...
Del_Boy97 kaže...

Moneymaking, oprostite kaj opet gnjavim al popust je pa imam golda dovoljno

već sam prije to pisal, ali da ponovim po meni totalno neisplativo kupovati tier V premium tenk ako misliš s njim zarađivati, jer postoje puno drugih dobrih non premium tenkova s kojima možeš isto ili čaki više zarađivati.bolje ti je da probaš ušparati neku lovu pa kupiti oko božića neki tier VIII ili VII koji bude isto na popustu nego sad da bacaš gold za tier V.

jura je u pravu po tom pitanju, cak mozes vise skupit para da uzmes za 750 golda 3 dana premiuma pa samo grajndas pare

davat ce neke golde za misiju od 1.12. nekih 700 golda, bolje cuvaj, skupljaj i onda ubodi bar tir 6 ak ne i 7 na popustu

i kaj nisi uspijo uzet tog na misiji?

Entry Point kaže...
hummer0 kaže...

U razmaku 6 partija 2x Ace sa zvijerkom Marder 38T.

Čemu skrivanje nicka? Bezveze

slavkecDC jel si to ti?

kukuuuuc vidim te, na jednom od spiridonovih 17 accounta {#}

esko kaže...

Mene depresija drzi jos uvijek od kako sa LTTB nisam uzeo ace sa 1383 xp base...

jel si ti esko iz FQ fatalnih kampera??? {#}

12 godina
World of Tanks

ma nisam taj mj vbaš bio previše na wotu a i kad sam bio muka mi je bila skupit to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedan T37 Ace,ovaj put začinjen suicidom na kraju{#}

http://wotreplays.com/site/1380630#mountain_pass-smellsliketeenspirit-t37

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ajde decki upomoc {#}

koji je postupak za povrat prodanog premium tonka nazad u garazu?

kak to ide tocno, jel neko to zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ajde decki upomoc {#}

Prije koliko si ga prodao? Moras poslat ticket...al nece ti upalit ako si ga prodao nakon što su uveli onaj "are you sure" check prije prodaje,gdje moras upisati sam iznos.

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ajde decki upomoc {#}

Javi supportu i pravi se mutav, mozda ti prode ko meni kad su mi vratili tetrarcha i t127

13 godina
ED63 kaže...
Entry Point kaže...
hummer0 kaže...

U razmaku 6 partija 2x Ace sa zvijerkom Marder 38T.

Čemu skrivanje nicka? Bezveze

slavkecDC jel si to ti?

kukuuuuc vidim te, na jednom od Spiridonovih 17 accounta {#}

Molim ne miješati nas poštene njubare s nekim tamo... {#}

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 20:35 (Spiridon).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Solo WR za vikend!{#}

Evo još jedna dobra zarada s FCM 135k

http://wotreplays.com/site/1381496#erlenberg-smellsliketeenspirit-fcm_50_t

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 23:48 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dobro koja je fora s ovim AMX-om 13 75 i 12t?

Shell count je užasan. Ostao sam sam protiv trojice (Wakler Bulldog, St. Emil i arty) sa jednim shellom. Ubio sam dvojicu i ostala artiljerija...30 sec do kraja, tako da nisam stigo capat i na kraju sam ju rammao i naravno, ubio se...

Evo ako nekoga zanima replay. Mogao sam i bolje odigrati, ali nisam uopće skužio da ima tako malo vremena...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 23:58 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Molio bih vas uslugu. Dakle, ako želite molio bih vas da prijavite budalu zvanu cwija. Lik je blesav, pravi se pametan i vrijeđa. Prijavio sa ga svih 10 puta za vrijeđanje i provociranje, pa ako netko hoće neka ga slobodno prijavi. I namjerno ću ga prijaviti i sutra.

Evo snimka partije ako nekog zanima.

Moj PC  
0 16 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Molio bih vas uslugu. Dakle, ako želite molio bih vas da prijavite budalu zvanu cwija. Lik je blesav, pravi se pametan i vrijeđa. Prijavio sa ga svih 10 puta za vrijeđanje i provociranje, pa ako netko hoće neka ga slobodno prijavi. I namjerno ću ga prijaviti i sutra.

Pogledao replay,pa zapravo si ti vrijeđao njega a ne on tebe,rekao je da ste izgubili zbog tebe i T34,na što ti odgovaraš "idiot","retard","shut up noob" itd...tek na kraju je ovaj rekao da si moron i idiot...al ti si prvi počeo s uvredama {#}

14 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Vikend + x3 teror = dođe mi da spalim računalo, dignem kredit, odem u bjelorusiju i dignem WG urede u zrak, i stavim bounty na serB-ovu glavu. {#}

ima li dana kad se ti nisi zalio na igru?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
cod4gamer kaže...
Entry Point kaže...

ima li dana kad se ti nisi zalio na igru?

Ko Jeremija iz "Alan Forda"... {#}

Nisam ja ništa prčko.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali se isplati kupiti T1 heavy?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz

jel netko moze objasniti ovaj premium t8 jagdtiger 8.8 +1200 golda, vidim neke "male" pare, jel tu neka "caka" u pitanju, koliko je to sigurno za kupiti preko kodova i dopusta li to WG, posto je dosta jeftinije nego kod njih u shopu??

hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Xperiax1 kaže...

Dali se isplati kupiti T1 heavy?

Da. Neloš tenk, jednom sam u Harkovu s njim uništio kompletan KV-85 (doduše lik je jurcao na mene bezveze).

Sinoć pao Ace s Churchillom I plus još ordenja.

Nisam ja ništa prčko.
16 godina
Thoroughbred kaže...
Izzy kaže...

Pogledao replay,pa zapravo si ti vrijeđao njega a ne on tebe,rekao je da ste izgubili zbog tebe i T34,na što ti odgovaraš "idiot","retard","shut up noob" itd...tek na kraju je ovaj rekao da si moron i idiot...al ti si prvi počeo s uvredama {#}

Čuj, lik je napuhana budala. Apsolutno me nije imao pravo prozivati odgovornim za poraz. Tko mu je kriv što u toj partiji nije nešto vrijedno spomena učinio. I jasno da će kreten prije tražiti krivca u drugima, nego malo sebe preispitati.

12 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Thoroughbred kaže...
Izzy kaže...

Čuj, lik je napuhana budala. Apsolutno me nije imao pravo prozivati odgovornim za poraz. Tko mu je kriv što u toj partiji nije nešto vrijedno spomena učinio. I jasno da će kreten prije tražiti krivca u drugima, nego malo sebe preispitati.

Evo ja ga prijavio maloprije sa oba profila i sad pravim treći, ima li i glazbena želja?

14 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Thoroughbred kaže...
Izzy kaže...

Lik ima pravo na mišljenje,ja isto mislim da nisi trebao tuda kuda si krenuo...a još manje razumijem zašto se nisi okrenuo pomoć branit,umjesto da ides bezglavo naprijed,gdje nema nikoga i ništa osim cap-a.Ali ne mislim da si kriv za poraz,direktno,ipak je 15 igraca u timu.

Ti si tražio da ga prijavimo jer je lik budala (jer izražava svoje mišljenje),jer vrijeđa (a ti si prvi počeo).

Lik je zapravo dugo izdržao bez da ti uputi ijednu uvredu,jer si ga ti obasipao uvredama.Popustio je pred sam kraj borbe i napisao ti dvije uvrede.

Uopće ne razumijem što si ti htio,još si stavio i replay u kojem sam sebe otkriješ kao takvog,kakvog si opisao cwiju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 16:04 (Thoroughbred).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/monthly-mission-december2014/

775 golda

i
Hello everyone,

the US server now has a 300 gold password change event (that wasn’t announced on the portal). So – change those passwords :)

moglo bi i na eu uskoro :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 15:59 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zašto se nisam vratio? Pa jasno da se neću vraćati s obzirom koliko je tenk spor. A i poraz je bio izvjestan i išao sam pokušati napraviti što više štete. Isto tako sam se ponadao da će T34 možda uspjeti zadržati protivnike dok ja dođem do njihove baze i tako ih ometem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice