Ima netko zainteresiran za vod? Igram najcesce u tier 8 partijama sa T34, trenutno zarađujem kredite za JGPZ i LEO1... wn8 u posljednje vrijeme mi je 2,319 pa trazim nekog sa sličnom statistikom.... http://www.noobmeter.com/player/eu/Panzer_Meyer_/519488355/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako da pogledam replay? kad ocu otvorit dobijem ovo.
"Select a program from list..."
nađi WorldOfTanks.exe i odaberi...
kako da pogledam replay? kad ocu otvorit dobijem ovo.
Open with worldoftanks.exe...al moras biti izvan igre.
Nije namjesteno,UN1CA je igrala na pobjedu naravno...i skoro su pobjedili,dok Dagger iz UNICA-e nije uletio njima na TS i počeo se derati stop shooting stop shooting...
Sinoć su SVI skoro iz UN1CE izašli iz klana,ostalo 10 ljudi Trebalo bi banat UNICU i Daggera.
Ja sam svojedobno bio u WMI-u,od UNICA-e podklan,isto je nas 40tak otišlo zbog tog idiota...
Daggerhart je bolesna pic*urina jebote isto gluho krme debil,trebali su ih pobjedit u inat ovom pederu
Nije namjesteno,UN1CA je igrala na pobjedu naravno...i skoro su pobjedili,dok Dagger iz UNICA-e nije uletio njima na TS i počeo se derati stop shooting stop shooting...
Sinoć su SVI skoro iz UN1CE izašli iz klana,ostalo 10 ljudi Trebalo bi banat UNICU i Daggera.
Ja sam svojedobno bio u WMI-u,od UNICA-e podklan,isto je nas 40tak otišlo zbog tog idiota...
Neki ljudi žive tu igru jbt.
Smješno do bola.
Victory
Tundra
T37
Experience received:2.620 Credits received 59.533
Battle achievements 2 Marks of Excellence, Tank Sniper, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Repairs: -4 557
Ammunition: -63 360
Consumables: -3 000
Total: -11 384 WN8: 26 462 (100)
Konačno master na T37,a ono što je nevjerovatno je da sam pobrao ace taman u borbi u kojoj sam pol borbe bio na tel
http://wotreplays.com/site/1362785#tundra-smellsliketeenspirit-t37
jel dobra linija elc amx-amx 12 t ( ili kako vec)? mislio sam kupit elca sutra.
dans uselio curi, jebaj ga ko ce platit grijanje doma, uglavnom njena periferija moja kutija samo hehe, bice da je stvar u kutiji, uglavnom nije partija nesto posebno sto se tice gamplaya ali nisam mislio da cemo pobedit.ustvari kad pogledam replay sad sam tek skužio da smo gubili 10-5 u jednom trenutku, a curka ima i logija g9. za ženit šta reć.
http://wotreplays.com/site/1363172#redshire-krvavi-e-50_ausf_m
Naravno da je dobra.A sad ovisi o tebi da li voliš mediume...
Naravno da je dobra.A sad ovisi o tebi da li voliš mediume...
Cura ili bitka:D
1.12.-1.1.: Monthly Missions
- win 3 battles while driving a tier 5+ tank once per day (must be in top 10 in XP), get 75k credits
- complete the mission above 15 times, get 700 gold
12.12.-15.12.: “Quality time”
- get 10k XP in a tier 4+ vehicle (must be in top 10 in XP), get 5 gold repair kits
- complete the mission above 3 times, get 3 days of premium
15.12.- 24.12.: “Countdown has started”
Upon logging in, you automatically get 9 days of premium
- double crew XP for everyone (must be in top 10 in XP)
24.12.-15.1.: “New Year Discounts”
24.12.-15.1.: “T-34-85M”
This mission is oddly enough listed as “global”, but Evilly on RU server stated that RU server has something else, so it’s likely every server has this individually.
- get 50k XP (premium and doubles apparently count) on a tier 6+ vehicle from every nation (350k total), for every nation you get 3 days of premium (21 days in total)
- for completing all 7, you get the T-34-85M tier 6 premium medium tank
24.12.-15.1.: “New Year Discounts”
- 50 percent discount on barracks slots
- 50 percent discount on camo, emblems, inscriptions
- 50 percent discount on consumables
- 50 percent discount on crew training, crew retrain, crew skill reset
- 80 percent discount on crew name and face changes
- 15 percent discount on all regular tier 8-10 tanks
- 30 percent discount on all regular tier 6-7 tanks
- 50 percent discount on all regular tier 2-5 tanks
- 50 precent discount on equipment
- 50 percent discounts on garage slots
- 50 percent discounts on tier 4 premium tanks (oddly enough, in the list, tier 5 prems are not on discount, might be a mistake)
- 30 percent discounts on tier 6 and 7 premium tanks
- 15 percent discounts on tier 8 premium tanks
Here, there was one weird part in the write up, that did not make much sense (the event was split into three separate “rounds”, I tried to sum it up).
24.12.-15.1.: “Gift Tank”
If you log on between these dates, you will get Panzer II Ausf.D gift tank with a garage slot for free, as well as 5 “food” consumables for each nation (35 in total) and 1 day of premium.
24.12.-1.1.:x5 XP for first victory
1.1.-5.1.:double XP for all victorious battles (must be in top 10 in XP)
5.1.-10.1.:triple crew XP (must be in top 10 in XP)

Fascinantna je ova igra i XVM....u zadnje vrijeme sam primjetio, apsolutno me svi gađaju...taman bio najniži tier light tenk u grupi od 5 ljudi, samo po meni rokaju...dobro, nije baš tak, ali zamjetna je razlika i ništa mi nije bilo jasno dok me jedan nije u chatu zatrolao s "unicum tears" dok sam ja trolao njihovu artiljeriju...apparently sam poljubičastio po WN7, što nisam ni znao, s obzirom da koristim eff u igri...
Fora je imat dobru statistiku, ali ovo je pušiona...morat ću kupit M3 Lee...
Fascinantna je ova igra i XVM....u zadnje vrijeme sam primjetio, apsolutno me svi gađaju...taman bio najniži tier light tenk u grupi od 5 ljudi, samo po meni rokaju...dobro, nije baš tak, ali zamjetna je razlika i ništa mi nije bilo jasno dok me jedan nije u chatu zatrolao s "unicum tears" dok sam ja trolao njihovu artiljeriju...apparently sam poljubičastio po WN7, što nisam ni znao, s obzirom da koristim eff u igri...
hah
welcome to the club
mene arty ganja kad vozim bilo koji tenk, vjerojatno je to jedan od razloga sto sam se potpuno prestao igrati spore td-ove i heavy tenkove jer kolko tolko sa lightom i mediumom mogu izbjeci...
isto tako yolo pushevi od igraca koji su u platoonu...
Deda bi i sa M3 Lee-jem povisio statistiku...
Jučer lagano pratio na twitchu Circonflexesa,EJ-a...i onda u 3 ujutro taman pred spavanje idem bacit oko tko streama...gledam EJ je još u formi,idem se malo načudit i nasmijat na mistercro-a,frajer stalno plače na streamu...neznam šta bi rekao,srpski narodnjaci rokaju sve u 16...došlo mi je da se izbljuvam
Taman mu htio napisat par "pristojnih" na chatu zbog tih narodnjaka...i vidim da imam perma ban na chatu još od prije jer sam mu napisao da je loš,frajer je vrijeđao cijeli team a igrao kao teški tomato.
Svi nekako normalni na tom twitchu,samo "naš" balkanac mora biti special one.Sreća da ga ne gledaju ovi moji iz klana,ilitiga sreća da je na HR stream...
Placem na streamu, suza suzu goni :) Ja vas ljude jednostavno ne razumijem sto dolazis na moj stream ako ti je u cilju samo da me popljujes, shvati da je ovo stream za sve balkance, ako ti nesto ne odgovara nemoj ga ni gledati, jednostavno ga zaobidji ! Ja sam stream napravio za zabavu i da ljude naucim necemu, zivciranje je sastavni dio ove igre i ljudi vole kad gledaju nekoga tko streama i nervira se , pokusaj ti 8 sati streamati pokusati sakriti emocije kad te lose krene?! Gledaj ja imam prosjek preko 80 gledatelja na svakom streamu, i stvarno ne zelim da se zamaram sa par pojedinaca kao sto si ti. U sustini sam toliko los da sam sklopio suradnju sa wargamingom i oni me reklamiraju na svojoj sluzbenoj stranici jer mistercro je uzasan streamer ;) Ja mogu biti samo los balkancima, ljudima kao sto si ti, hejtera uvijek ima hvala bogu, a ti si jedan od njih, sto bi jedan mistercro radio neku dobru stvar, a da ne bude popljuvan? ( zbog toga si i dobio ban). Sto se tice muzike, inace teska srca dobravam song request jer ljudi svasta stavljaju od muzike, al eto kad ukljucim onda ljudi sami narucuju svakakve pjesme ne ja, cisto za tvoju informaciju.. A jos jedna stvar nevezana za sve te srpske pjesme , neznam sta si srpsko cuo? Jedino ako ti je Halid Beslic srbin :) Ohladi se malo i povjeri o cemu se radi prije nego popljujes nekoga, jer mistercro prati sve teme vezane za tenkove, tako i ovu :) Ako imas sta jos da nadodas slobodno
1.12.-1.1.: Monthly Missions
......
Već mi miriše silveri.
mistercro sve vidi i sve čuje, zašto sebe spominješ kao on ovo, on ono
mistercro sve vidi i sve čuje, zašto sebe spominješ kao on ovo, on ono
Jer mi tako odgovara :P
Salim se, ma znam ja ovog frajera , nick mu "smellsliketeenspirit" , dosao jednom na stream i kako on ima dobru statistiku ima pravo da druge ispod sebe naziva losim, u tih par minuta je toliko poljuvao da je moj moderator na streamu morao da mu udjeli ban. Znam sa kim imam posla, pa zbog toga shvacam da se uocpe ne trebam osvrcat na to sta on pise :)
hah
welcome to the club
mene arty ganja kad vozim bilo koji tenk, vjerojatno je to jedan od razloga sto sam se potpuno prestao igrati spore td-ove i heavy tenkove jer kolko tolko sa lightom i mediumom mogu izbjeci...
isto tako yolo pushevi od igraca koji su u platoonu...
Ista situacija i kod mene ali za inat vozim heavy tenkove pa neka arty puca na mene..
Odma napišem da im je bolje da me ubiju sa prvim hicem jer ču ih ganjat na kraj svijeta...
Na kraju partije ga ostane samo kamperska artiljerija gušt je ići s tenkom an njih i rokat jednog po jednog
5 ljudi ostalo u UN1CA klanu
http://eu.wargaming.net/clans/500027417/
EDIT:
MisterCajkaroš
Onaj prvi post mi se neda čitat...
ja nemam neku posebnu "statistiku",a.k.a nisam unicum,i ne uspoređujem istu s tvojom niti ičijom...
Neznamo se mi niti me ti znaš...jednom sam bio na tvom streamu i komentirao da si loš,jer si vrijeđao i pljuvao sve živo u svom timu,pa sam ti samo skrenuo pozornost da nisi bio ništa bolji od drugih.Da ne kažem da si suckao žešće.
Ja isto imam faze kad suckam žešće u randomu,ali sam toga i svjestan,pa ne vrijeđam ekipu u chatu.Tada me zapravo malo i sram,pa šutim,odem u garažu i igram dalje.
Kažeš da me znaš,a nisi mi znao ni nickname izgovorit,čak si i odustao od pokušavanja...ne čudim se s obzirom da slušaš sprske cajke
Znaš kako me boli lijeva cica za ban na tvom streamu
5 ljudi ostalo u UN1CA klanu
MisterCajkaroš
Onaj prvi post mi se neda čitat...
ja nemam neku posebnu "statistiku",a.k.a nisam unicum,i ne uspoređujem istu s tvojom niti ičijom...
Neznamo se mi niti me ti znaš...jednom sam bio na tvom streamu i komentirao da si loš,jer si vrijeđao i pljuvao sve živo u svom timu,pa sam ti samo skrenuo pozornost da nisi bio ništa bolji od drugih.Da ne kažem da si suckao žešće.
Ja isto imam faze kad suckam žešće u randomu,ali sam toga i svjestan,pa ne vrijeđam ekipu u chatu.Tada me zapravo malo i sram,pa šutim,odem u garažu i igram dalje.
Kažeš da me znaš,a nisi mi znao ni nickname izgovorit,čak si i odustao od pokušavanja...ne čudim se s obzirom da slušaš sprske cajke
Znaš kako me boli lijeva cica za ban na tvom streamu
Za neciji nick koji je spojen od 4 rijeci i ima ukupno 20 slova bez ikakvih razmaka nisam ni zelio da citam tvoj nick ;) I dalje nisi skuzio, btw mister ne slusa cajku ako te bas tjesi :) Pustim song request zbog trolla i samo poslje ponoci kad je ekipa za zahebanciju, ocito tebi trn upao u oko :) . Sto se tice vrijedjanja, rijeci noob, noob team, idiots itd itd.. to je sastavni dio mog repoertoara dok igram sa sjemenkama random hehe :) , A sto se tice vrijedjanja, ti si u s3al klanu, ja obozavam orzanelove streamove i samo njega gledam, pa evo tvoj klanski kolega, sta kazes na njegovo vrijedjanje kroz random, to je ok ( ipak on nije balkanac ) :) .. ali moram ti odati veliko proznanje jer nikada nisi napisao nekome da je idiot, poljski noob, nego samo lagano odes u garazu slegnutih ramena, bravo za tebe ocito ne igramo na istim serverima
Bla Bla Bla.
Jel zna netko koliko dugo traje kampanja? Svaki stage po 10 dana?
Vas dvoje get a room jer nobody cares. Ali stvarno. Nije nas niti najmanje briga što je tko rekao na kojem/čijem stream-u/chatu. Dosadni ste.
Hvala.
Woohoooo...taman si mislim,uzet cu M60 i prodat M48...eeeeee neće ići,907 će sad dobtii top od t62...sad će to bit VRH tenk!
Woohoooo...taman si mislim,uzet cu M60 i prodat M48...eeeeee neće ići,907 će sad dobtii top od t62...sad će to bit VRH tenk!
Jep, to će biti toliko brutalan ( OP ) tenk, čudo...

Joj kolko su s*ebali T-34(ruski t V med). Prije mi je bio jedan od najdrazih tenkica za poigrat onako izmedju partija, 4 skilla bila na njemu. Usporili mu rikverc, usporili okretanje u mjestu... Nisam ga igrao nikako izvijesno vrijeme i danas bacim jednu i katastrofa... Odma sam ga prodo. Zali Boze 30 golda za skidanje modula. Kad su ga nerfali
toliko?
Nije nist bolje ni sa kineskim Type T34, koji je ista stvar u biti. Lose Lose, jednostavno lose.