Ja odustajem od wota. Prodat cu acc jos dok je manje-vise dobar. Ako netko ima kakvu ponudu za acc dobrodosla je u PM. Lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozzz,imam pitanje dali se isplati kupiti 3 mjeseca premium accounta?
To ovisi o tebi potpuno.
Pozzz,imam pitanje dali se isplati kupiti 3 mjeseca premium accounta?
Isplati? epsko pitanje na koje nitko ne može dati odgovor
znam kupiti premium 30 dana... u tih 30 dana 10 dana se ne ulogiram u igru jer nemam vremena igrati
Statistika je pokazatelj koliko se ti snalazis u svim situacijama i kad imas tim od botova ili losih igraca. Jedino ne priznajem unicom igrace koji se stekaju i igraju za sebe ne za tim, i dodju mi u klan isti takvi pa igraju kao najveci njubci jer su stvorili statistiku kroz random. Puno toga naucis kroz 25k borbi
Zato unicumi imaju 60+ winrate,jer ne igraju za tim
Prosječni igrači koliko sam primjetio,svako malo zahvaljuju bogu kad vide platoon s uncium igračima,gotovo pa automatska pobjeda...
Meni je jednom unicum rekao da igra za sebe, a ne za tim dok je radio 180° u tier 10 mediumu i prepustivši mene u is-3, is-7 koji je došao taman iza ugla.
Ali pretpostavljam da to nema veze sa statistikom, nego osobom kakva si.
Tako da udri brigu na veselje, koga briga
Svi nešto napuštaju igru. Biti će prepuštena ovim hyper crvendaćima koji ulaze u tier 10 (4-5k igara) i ljubičastima koji će ih seal clubb-ati
Prosječni igrači koliko sam primjetio,svako malo zahvaljuju bogu kad vide platoon s uncium igračima,gotovo pa automatska pobjeda...
Nemoj si tepati. Niti nitko zahvaljuje bogu, a bogami nit je automatska pobjeda. Koliko puta sam igrao partije u kojima su ispod prosječni igrači pojeli unicume, plave, zelene, jer su u toj partiji igrali bolje kao tim.
Nemoj si tepati. Niti nitko zahvaljuje bogu, a bogami nit je automatska pobjeda. Koliko puta sam igrao partije u kojima su ispod prosječni igrači pojeli unicume, plave, zelene, jer su u toj partiji igrali bolje kao tim.
Ili kako je Jingles rekao, kad uni vide da igraju protiv prosječnih onda ih podcjene i počnu više riskirati, to im se onda obije o glavu.
Sutra u 17h hrvatski 3on3 kup, http://www.esl.eu/hr/wot/news/250159/Kupovi-u-studenom-/
Statistika je pokazatelj koliko se ti snalazis u svim situacijama i kad imas tim od botova ili losih igraca. Jedino ne priznajem unicom igrace koji se stekaju i igraju za sebe ne za tim, i dodju mi u klan isti takvi pa igraju kao najveci njubci jer su stvorili statistiku kroz random. Puno toga naucis kroz 25k borbi
Ima ovoga, koliko puta sam bio u partiji a sa suprotne strane bude neku jak platoon ili neki poznat klan, odmah u chatu pocne kuknjava. Dosta puta smo znali dobiti takve partije jer takvi igraci budu rijeseni vec na pocetku partije, vjerovatno zato sto oni podcjene "slabiji" tim pa se opuste. I samome mi se to nekad zna desiti da kad vidim kakav tim imam protiv sebe opustim se, ali te partije onda gubim redovno.
SKILL ne postoji u wotu i umisljati si da si netko i nesto jer si dobar u WoTu je smjesno,imam hrpu prijatelja koji su solidni a neki i jako dobri u wotu, no daj ima nekakv fps ili cak mmo tipa WoW, izgube se u prijevodu...W A S D i pokoji klik misa, ne ulaze po meni u nekakav pro play igraca, refleksi su na razini 4godisnjeg djeteta i jedino po cemu je razlika dobar-los-zao :) je u igracu-botu, i poznavanju par banalnih stvari koje je susjedov klinac od 10 godina svladao 50tak borbi i sad broji preko 20k partija sa 2,5k+ wn8...Mali rastura po sudu unicum igraca, kako da ne :) Tako da :)
Zar vam je toliko bitno koliko ste dobri u igrama? Ja igram radi zabave, ne radi kurcenja wn8-om.
Pa naravno,u suprotnom bi unicum igrači imali 99% WR...
Pričam o 60% WR-u,koji je dobrim dijelom napucan i kroz TC,itd...
Statistika = igrač , statistika nije ništa vanzemaljski,statistika je točno ono što radiš u borbi.
Kad sam u platoonu s svojima iz klana,sorry ali ja imam od 30 borbi po 25 pobjeda...i to se ne događa jednom,nego redovito...no ja jako rijetko igram platoon s bilo kime,osim s 2 frenda iz RL koji su prosječni igrači.
Unicum platoon odnosi pobjedu za cijeli team samo tako...dakle najčešće,unicumu imaju 60+ WR,a ne 99% WR.
Pogledajte samo ovog igrača,kolegu iz klana,http://worldoftanks.eu/community/accounts/500266247-crux_tm/
Frajer ima 72.12% WR i 31k borbi...i sad čovjek ide bacit oko na prosječan damage koji ima na tenkovima jer prvo pomisli napucao je WR kroz kompanije,team...itd...i šokira se...pozitivno naravno.
Treba i razlikovat unicume s 2.5+k wn8 i 15k borbi i one s 2.5k wn8 i 2k borbi...ovi s 2k borbi i wn8 od 2.5k su teške njubare...pa zna čovjeka prevarit.
Netko je napisao da SKILL ne postoji u wotu...ne,it's all luck!
Imam 2000+ wn8 i 57% wr u zadnjih 1000 bitaka. Jesam li ja skoro unicum?
Što je unicum uopće? Wikipedia kaže da je to neki herbalni liker iz mađarske ili po naški pelin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum
Nebitno. Jučer gledao ispodprosječnog igrača koji je donio pobjedu sa 7 killova i odličnom igrom, doslovno sam donio pobjedu timu. wr 48% wn8 450-650. Sve je to na kraju relativno
Imam 2000+ wn8 i 57% wr u zadnjih 1000 bitaka. Jesam li ja skoro unicum?
Što je unicum uopće? Wikipedia kaže da je to neki herbalni liker iz mađarske ili po naški pelin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum
Ti si uberproskillzor koji jede (pije) unicume na prazan stomak pa onda ode pojesti nešto konkretno.
Pa u wotu ima nešto skilla i dosta znanja od taktike do pozicije, poznavanja tenkova, procjene situacije itd. ali naspram recimo dote ili kanter štrajka taj skill je pomalo smiješan, da ne spominjemo da je ova igra konstantni sealclubin u randomu dok u doti ili cs zbog compedative mm često boli guza. No to čini wot savršenim za opuštanje.
Pa u wotu ima nešto skilla i dosta znanja od taktike do pozicije, poznavanja tenkova, procjene situacije itd. ali naspram recimo dote ili kanter štrajka taj skill je pomalo smiješan, da ne spominjemo da je ova igra konstantni sealclubin u randomu dok u doti ili cs zbog compedative mm često boli guza. No to čini wot savršenim za opuštanje.
Boli gujica i od sjedenja :)
Ti si uberproskillzor koji jede (pije) unicume na prazan stomak pa onda ode pojesti nešto konkretno.
Ahahaha
Dobro si me nasmijao.
Evo jedna za sve naše wot peline, ovaj unicum-e
Ma nema smisla uspoređivat druge igre s wotom...svaka igra je biljka za sebe,a ni neznam o čemu pričate jer je wot jedina igra koju sam igrao u zadnjih 10 godina.Volim tu ratnu tematiku,a i tehnički dio igre me oduševio...
Kome god sam je preporučio,danas je na nekoliko tisuća borbi
Igra traži skill i to poprilično,nije stvar u klikanju i koliko tipki imas na raspolaganju...kretnje,kamuflažni rating,jačina oklopa pod određenim nagibima,situational awarness,poznavanje karakteristika određenih tenkova i pravilnog korištenja istih...poznavanje karakteristika tenka kojem se suprostavljas,itd itd...
Meni fali cca 25 wn8 da i službeno po statsima budem unicum,prvih 5k borbi nisam ni znao šta je xvm,a bome ni razliku između mediuma i heavya...prve linije su mi bile t20,pershing...i linija t32,avg. damage mi je kriminal na njima Dok nisam počeo pratit twitch,QB itd...pa Jingles,pa highflyer...sad mi je circon nr.1
Ma nema smisla uspoređivat druge igre s wotom...svaka igra je biljka za sebe,a ni neznam o čemu pričate jer je wot jedina igra koju sam igrao u zadnjih 10 godina.Volim tu ratnu tematiku,a i tehnički dio igre me oduševio...
Kome god sam je preporučio,danas je na nekoliko tisuća borbi
Igra traži skill i to poprilično,nije stvar u klikanju i koliko tipki imas na raspolaganju...kretnje,kamuflažni rating,jačina oklopa pod određenim nagibima,situational awarness,poznavanje karakteristika određenih tenkova i pravilnog korištenja istih...poznavanje karakteristika tenka kojem se suprostavljas,itd itd...
Meni fali cca 25 wn8 da i službeno po statsima budem unicum,prvih 5k borbi nisam ni znao šta je xvm,a bome ni razliku između mediuma i heavya...prve linije su mi bile t20,pershing...i linija t32,avg. damage mi je kriminal na njima Dok nisam počeo pratit twitch,QB itd...pa Jingles,pa highflyer...sad mi je circon nr.1
Ne pricamo mi o tebi,niti je bitno sto ti gledas , mi pricamo o WoTu jer je naslov te teme takav :) S obzirom da nisi nista igra osim WoTa zadnjih 10 godina, kako i sam kazes SKILL je novootkriveni pojam za tebe i ti si se uklopio i njega u WoTu, neosporavam sve gore sto si rekao, to stoji, i istina moras znati sta vozis, no poanta je da se to sve lako nauci uz minimalno volje i sama reakcija i refleks u igri je neznatan...Ono sto bi ja rekao da WoT zahtjeva max., i da te to cini boljim a ako zanemarujes losijim, to je defitivno "situational awarness", odnosno svjesnost igraca sta se desava oko njega, gdje poci na pocetku ikako se pozicionirati za ofenzivu ili defenzivu...Uz malo volje i pameti uz nekoliko desetaka borbi to se lako svlada...Koristenje armora danas ionako je postalo trivijalno jer se lako dolazi do krdita(silvera), pa i tako vecina koristi premium ammo za te iste kredite, pa te olako buse u najtvrdji dio tenka, cak u sam gun mantlet...
E jebiga...ne slažem se,imam primjere oko sebe koji se trude a ne uspjevaju završiti dan ni s 1600wn8
@thoroughbred, bravo za napisano...
kad se samo sjetim početaka i uzbuđenja jer se igra nešto..po savjetu "iskusnijih" sam upućen na rusku heavy liniju i neću reći da se kajem ali krivo mi je što nisam krenuo težim putem (USA)..
nakon par tisuća borbi sam počeo tražiti klan (i to na BUG-u) te zahvaljujući ekipi uspio, ali tek slijedi razočaranje jer mi statistike ne valjaju a ja niti neznam za xvm ili (još gore) modove..
u klan sam ušao popodne i izišao uveče jer nisam želio biti uzrokom svađe ali ubrzo upadnem u drugi klan i tu me iskusniji savjetuju i bruse pa shodno tome dolaze i bolji rezultati..krivo mi što nemam neki SS iz tog razdoblja čisto usporedbe radi..
danas sam (ispod)prosječan ali barem zadovoljan igrom jer lagano izvlačim optimum iz vozila i pomažem ekipi http://wotlabs.net/eu/player/rubinhowhr
narafski da može i bolje ali godine i obveze ne dopuštaju toliko sjedenja pred računalom (ipak su djeca važnija) pa napredujem puževim korakom ali napredujem
još nisam okusio čari borbe sa tier 10 ali i to će doći uskoro, i hope..
od utrošenog vremena za ~30 borbi uveče puno mi je draže vrijeme na TS sa ekipom
pozdrav tenkoljupci i fala na čitanju
E jebiga...ne slažem se,imam primjere oko sebe koji se trude a ne uspjevaju završiti dan ni s 1600wn8
Bilo je dana kad sam imao od 20 partija 1000 wn8 i 2-3 pobjede, lagano odustanem a bilo je i obrnuto sa 5k+...Botovi :)
@thoroughbred, bravo za napisano...
kad se samo sjetim početaka i uzbuđenja jer se igra nešto..po savjetu "iskusnijih" sam upućen na rusku heavy liniju i neću reći da se kajem ali krivo mi je što nisam krenuo težim putem (USA)..
hehe ja sam krenuo težim putem,
smiješno je kad se sjetim igre s t34 sa stock cijevi
ali zbog tog grinda sam bio prisiljen nešto i naučiti o igri
i sad mi je t34 tu kao podsjetnik kakav sam bot bio u početku s 43% wr
Bilo je dana kad sam imao od 20 partija 1000 wn8 i 2-3 pobjede, lagano odustanem a bilo je i obrnuto sa 5k+...Botovi :)
Ja igram solo 99% vremena i isto me baca s botovima,ali ne zavrsavam dan ispod 3k wn8... I s lošim timom da se napravit damage,ne uvijek,ali većinom.
bivsi branitelj => apsolutno razumijem,imam i ja ženu kod kuće (bez djece),ali nekako uspijem sakupit 20tak borbi dnevno...a s petka na subotu i subotu na nedjelju,kad padne u san,napucam do 4 ujutro jedno 150 borbi!
Ja sam s 5k borbi bio tu negdje gdje i ti po statsima...nekako sam naglo skuzio igru nakon sto sam poceo pratit twitch streamere.
Ja igram solo 99% vremena i isto me baca s botovima,ali ne zavrsavam dan ispod 3k wn8... I s lošim timom da se napravit damage,ne uvijek,ali većinom.
Znaš kako ona stara kaže. bolje imat sreće nego pameti
bivsi branitelj => apsolutno razumijem,imam i ja ženu kod kuće (bez djece),ali nekako uspijem sakupit 20tak borbi dnevno...a s petka na subotu i subotu na nedjelju,kad padne u san,napucam do 4 ujutro jedno 150 borbi!
Ja sam s 5k borbi bio tu negdje gdje i ti po statsima...nekako sam naglo skuzio igru nakon sto sam poceo pratit twitch streamere.
iskreno, stream k'o pouka mi nije koristio kol'ko naputci ekipe....jegiba, pored djece i žene kad me zapadne igranje napravim najviše moguće (trudom) ali tjelesno oštećenje ne dozvoljava puni napredak u igri, no trudom uspijevam sustići ekipu...
na kraju, bitno je da imamo ventil za izbacivanje a i vrijeme za opuštanje....
Jel se priprema tko za T-34-85M misiju? Ruse amere i njemce imam nekoliko T6+, kineze došao do Stuarta a japance do Chi-He. Za francuze evo upravo kupio ARL-44, upišo sam se od smijeha kad sam kupolu vidio Valja li šta inače taj tenk? A za britance, skupljam lovu za AT-8...
Jel se priprema tko za T-34-85M misiju?
imam sve