World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
game789 kaže...

molio bi pomoc prijatelji, izbrisao sam win 7  -32 bit i instalirao win 7 - 64 bit, cijela igra u komadu mi je ostala na drugom disku, nije nista brisano, medutim nemogu pokrenuti igru, nerazumjem sto trebam raditi :/ jel moze tko pomoci???

unaprijed ZAHVALAN !!!

nakon sto sam sve pokusao, ubacio na pocetku file "dxl", instalirao najnoviji DX, instalirao "Net Frame", izbrisao cak staru igru, skino novu sa 8,2 gb al nece nikako da se pokrene, sad mi na kraju pise "eror 0xc000007b"

trudio sam se sve lijepo po redu raditi, ali nisam bas dobro informaticki strucan, mozda mi se nesto potkralo, neznam, pa ako netko ima vremena i zelje za pomoci nek se javi, mozemo probati preko "teamviewer"?

obratio sam se za pomoc i War gamingu, da li su mi neke upute, nisam uspio preko toga nista, to mogu ustupiti nekome u inbox tko zeli pomoci

jel ima neka dobra duša?

HVALA

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 23:52 (game789).
15 godina

Radi, radi...{#}

15 godina
game789 kaže...
game789 kaže...

molio bi pomoc prijatelji, izbrisao sam win 7  -32 bit i instalirao win 7 - 64 bit, cijela igra u komadu mi je ostala na drugom disku, nije nista brisano, medutim nemogu pokrenuti igru, nerazumjem sto trebam raditi :/ jel moze tko pomoci???

unaprijed ZAHVALAN !!!

nakon sto sam sve pokusao, ubacio na pocetku file "dxl", instalirao najnoviji DX, instalirao "Net Frame", izbrisao cak staru igru, skino novu sa 8,2 gb al nece nikako da se pokrene, sad mi na kraju pise "eror 0xc000007b"

trudio sam se sve lijepo po redu raditi, ali nisam bas dobro informaticki strucan, mozda mi se nesto potkralo, neznam, pa ako netko ima vremena i zelje za pomoci nek se javi, mozemo probati preko "teamviewer"?

obratio sam se za pomoc i War gamingu, da li su mi neke upute, nisam uspio preko toga nista, to mogu ustupiti nekome u inbox tko zeli pomoci

jel ima neka dobra duša?

HVALA

Problem ti je nastupio upravo jer si mijenjao 32bit za 64 bit windoze. Evo ti link za neke načine riješavanja tog problema. Piše jedan od prvih načina je reinstalacija .NET frameworka i DirectXa, pa startaj s time.

I da, LINK za ostala moguća riješenja. Samo scrollaj dolje malo, vidit češ ih.

EDIT: Sad sam skužio da si već probao sa frameworkom i DXom, sve mi se čini da češ morati fino sve formatirati i uredno i načisto instalirati x64 windows.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 0:22 (St0ka).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj mikropec samo shebao igru, kad opremam tenk prozor se zbaguje, zaglavi se u jednom cosku,nit ga mogu pomjeriti nit ga mogu ugasiti. I onda reset igre...otkad igram nije bilo peca da nije shebao nesto...a o onom bugu sa ghost granatama necu ni pricati,taj se vuce vec pet zadnjih pecova.

EDIT: bice jos jedna misija u decembru za premium tenk...t-34-85m, po 50k expa sa svakom nacijom od 24.12 do 15.01 sa t6+ tenkom...extra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 7:38 (malina22).
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
malina22 kaže...

EDIT: bice jos jedna misija u decembru za premium tenk...t-34-85m, po 50k expa sa svakom nacijom od 24.12 do 15.01 sa t6+ tenkom...extra.

Mogu si mislit kak će onda biti za obj. 260 {#}

Čini se da neću ni jedan tenk dobiti, osim onaj za novu godinu, tier 2-3 {#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
malina22 kaže...

Mogu si mislit kak će onda biti za obj. 260 {#}

Čini se da neću ni jedan tenk dobiti, osim onaj za novu godinu, tier 2-3 {#}

Pa ovo uopšte nije teška misija, to ti dodje manje od 2.5k expa sa nacijom svaki dan...a sto se tice objekta...ta misija nece biti vremenski ogranicena pa ce utoliko biti laksa, iako ne sumnjam da ce uslovi biti ekstremni.

13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Kreće znači na moj reođendan :D

Ništa, onda na brzinu neke dobre t6+ iz svake nacije i čekat :)

Toni
11 godina
malina22 kaže...

Pa ovo uopšte nije teška misija, to ti dodje manje od 2.5k expa sa nacijom svaki dan...a sto se tice objekta...ta misija nece biti vremenski ogranicena pa ce utoliko biti laksa, iako ne sumnjam da ce uslovi biti ekstremni.

Nemam japance, nemam ni britance.

A i blagdani su, pa nemam ni vremena.

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dečkići

http://www.kinguin.net/category/11201/world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-eu-bonus-code/

Receipt.
Date: 19.11.2014. 14:44:03
Vehicles added: 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
Slots added: 1

Bonus code activated
Premium days added: 7.
Expiration time: 2.12.2014. 18:16:45.

Bonus code activated
Gold added to your account: 1.250 .

25 eura!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 8:22 (Thoroughbred).

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Dečkići

http://www.kinguin.net/category/1120...eu-bonus-code/

Receipt.
Date: 19.11.2014. 14:44:03
Vehicles added: 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
Slots added: 1

Bonus code activated
Premium days added: 7.
Expiration time: 2.12.2014. 18:16:45.

Bonus code activated
Gold added to your account: 1.250 .

25 eura!

404, jel se server srusio ili su makli? EDIT: nasao

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 15:57 (ja111).
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 15:58 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupih E75 još onu večer kad sam pitao za njega, armor fantazija, agilan, gusjenice i kupola otključani i kupljeni ali još nisam došao do zadnjeg topa.

Inače od te večeri kupljen Panther i full upgrade, T25/2 i full upgrade. Oba odlična, mislio sam da će 170 pena na T25/2 bit problem ali je toliko precizan da bez problema mlatim weakspote, super je tenk. Panther dobar, dosta odbija, više od očekivanog, malo posustaje sa dmg ali dobro probija i velik je ROF.

E sad ovi ghosts shells, vidim netko ih je spomenio, nisam 100% siguran ali u zadnje vrijeme ko da mi se sve više događaju. Igram većinom sa njemačkim tenkovima koji su precizni brutalno, i nema šanse da fulaju kad krugh ciljanja ne viri van siluete tenka koji gađam. Ali u zadnja 3 dana mi se to često događa... jel netko još ima sličnih iskustava?

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Moram priznat da sam se malo zasitio ove igre. Nakon sto sam par dana zbilja udarao x5 (plus sam dobio nekakav premium na tjedan dana pa sam grindao lovu), moram priznat da mi se vise ne da niti x2 odraditi. Nekako jednostavno postane jednolicna nakon nekog vremena. A mozda mi samo treba par daan pauze...

Rvat katolik!

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Moram priznat da sam se malo zasitio ove igre. Nakon sto sam par dana zbilja udarao x5 (plus sam dobio nekakav premium na tjedan dana pa sam grindao lovu), moram priznat da mi se vise ne da niti x2 odraditi. Nekako jednostavno postane jednolicna nakon nekog vremena. A mozda mi samo treba par daan pauze...

To je tako kad ti nakon toliko dana x5 vrate na x2...{#} Ja više manje samo CW odigram i to je to.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
17 godina
neaktivan

Nemreš sam protiv svih {#}.

13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kreni nove linije i nacije {#}

Toni
17 godina
rapture686 kaže...
tnakir kaže...

Imam od svega po malo. Ali cijela igra se svodi na jednu te istu stvar, bez obzira na linije i nacije... tako da...

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...

I kod mene je ista stvar jednostavno udjes odigras par partija i vec ti je pun Q svega {#}

Samo sto ja sve govorim prodat cu oba acc-a ali nikako da se potrudim i onda se opet vratim s vremena na vrijeme i odigram koju {#}

11 godina
neaktivan
tnakir kaže...
rapture686 kaže...
tnakir kaže...

Imam od svega po malo. Ali cijela igra se svodi na jednu te istu stvar, bez obzira na linije i nacije... tako da...

WoT je ogromni EGO trip, ljudi optereceni scorom i oni koji pricaju da ih boli briga i da igraju iz zezancije...Cinjenica je da toga ima u bilo kojoj online igri, bilo ona mmo ili neka pucacina, ali stvar ide na drugu stranu kad je WoT u pitanju jer je ovo jedina igra na trzistu u kojoj je timska igra od enormne vaznosti i nema zamjene losih...Igras random i dobijes sta dobijes...U neki igrama zamjenis loseg za boljeg cim uocis njegove slabosti, dok u wotu na samom pocetku partije znas na cemu si, uocis top tier afk/bota/yolo tipa i mrak ti padne na oci...I onda ta statistika, huge epeen :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 14:38 (sk0MI).
11 godina
neaktivan

Statistika je pokazatelj koliko se ti snalazis u svim situacijama i kad imas tim od botova ili losih igraca. Jedino ne priznajem unicom igrace koji se stekaju i igraju za sebe ne za tim, i dodju mi u klan isti takvi pa igraju kao najveci njubci jer su stvorili statistiku kroz random. Puno toga naucis kroz 25k borbi

14 godina

6k dmg-a ... pasmater {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
World of Tanks

ili ne naucis i zaletis se kao kamikaza  u svom bulldogu na sredinu staljingrada  vidis awful panthera i pobijete se ko budale u prvih 15 sec partije hehe, ja i mister smo se neki dan potukli ko dve rajcice{#}{#}

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 15:17 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Skoro te ubila moja kupola jer je dosao supermen da te spasi sigurne smrti i blow upao me :D 

10 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1352487#erlenberg-alwyn_winner-cromwell

Evo jedna snimka sa neslavnim krajem, ali malo je falilo. Previše griješim na važnim stvarima, kao npr imam small kit repair, ali nisam se sjetio da ga iskoristim a pomoglo bi mi, jer mi je reload bio sje. Onda nemam ni jednu gold granatu, sa ću ih odmah kupit, bezveze pucam u prednju stranu AT a znam da neću probit. Malo me sje.. ovaj zadnji, išo je prema vodi da nemogu kružit oko njega, možda sam mogo još proć jednom, a i dva ili tri šuta koja sam mu dao s prednje strane su uzaludna. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

koja od dodatnih oprema ide na cromwella? 

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nisam igrao oko pola 7-8 mjeseci, ima li kakvi pomaka u igri, balans, grafika, optimizacija itd...isplati li se ponovo igrati?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 19:07 (Alex1).
15 godina
neaktivan
stipee98 kaže...

koja od dodatnih oprema ide na cromwella? 

Ja sam stavio vents,nabijac i optiku.

Mozda umjesto ventilacije bolje vertikalni.

Ali to cu kad se skupi para

15 godina
Intelovac123 kaže...

Ja sam stavio vents,nabijac i optiku.

Mozda umjesto ventilacije bolje vertikalni.

Ali to cu kad se skupi para

Cromwell nema mogucnost stavljanje vertikalnog stabilizatora.

Idealna oprema je optika/gun laying drive/rammer

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice